Nešto su gadno zeznuli u ovoj verziji. Od kako sam nadogradio na verziju 20 nekoliko puta se srušio a često zablokira Flash i Silverlight.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nešto su gadno zeznuli u ovoj verziji. Od kako sam nadogradio na verziju 20 nekoliko puta se srušio a često zablokira Flash i Silverlight.
Isto se dogodilo sa Firefoxom 13.0.1
Meni blokira flash isto izgleda da je do flash-a, a ne do borwsera
A vec sam mislio da je do mene nesto. Mene zeza youtube, nakon sto pustim bilo koju pjesmu svake sekunde u pozadini se nesto refresha (primjetim po misu, slika ucitavanja), i u pozadinskim stranicama se vidi kako se nesto pali pa gasi i tako svake sekunde...
A i najboljima se događa.
Trzisni udio raste, kvaliteta pada. Potpuno ocekivano...
Nesto nije u redu sa youtebom u zadnjoj verziji. Kad pustam video normalno, lagga i steka nepodnosljivo, kad full screenam sve 5. Na ostalim browserima normalno youtube radi.
Meni sve radi normalno. I pretrage i youtube. Zadnja verzija je Chromea ili imam srece ili su mozda oni to sredili ko ce znat.
Kaj je fora meni neželi ni setings otvoriti :O Kaj da ja radim?
Meni sve radi kako treba, imam najnoviju verziju.
Mene vise brine sto mi Chrome koristi samo jedno jezgro pa komp bruji ko da polece :/
Jucer mi je iskocio update za novu verziju flasha, pisalo je da je rijesen kao neki rizicni problem sa Firefoxom/plugin crashom..... a bas sam i primjetio da mi se u zadnje vrijeme nekako cesto FF rusio, freezao, uvijek zbog flasha.... instalirao sam novu verziju i zasada niakvih problema.
Meni sve radi kako treba, imam najnoviju verziju.
i meni. nikad nisam imao takvih problema. inače na kompu nemam instalirano ništa od adobea.
pihh, meni radi ko zmaj! :D