Chrome iznad 10%

poruka: 97
|
čitano: 12.868
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome iznad 10%".
16 godina
protjeran
RE: Chrome iznad 10%
so.creator.est kaže...
isprobao sam sve browsere, ali FF mi je najbolji jer jedini ima smooth browsing. ostali, google i ie9 pogotovo trzaju ko ludi pri svakom prebacivanju stranice. kod FF se to praktički ni ne osjeti. a adblocker je kod FF zakon kod chrome mi ne blokira sve a nekad blokira šta ne bi trebao pa mi fali pola stranice.

instaliro si krivi adblock na chrome tj onaj za noobove koji sve sam radi....

meni Opera najnovija ima najbolji "smooth browsing"

kod chroma je malo tvrd no ima addon koji to rjesava

CyberPunk Protocol 7
15 godina
neaktivan
Chrome iznad 10%

ne koristim Chrome jer nema opciju "never remember history"

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
koja je ta najnovija opera da je probam? jel beta ili final?
Let mi die in my old American uniform. The uniform in which I fought my battles. God forgive me forever putting on any other. Benedict Arnold, 1801.
16 godina
so.creator.est kaže...

prilično nesretno složeno za nekog tko rabi recimo 100 bookmarks. umjesto ikona bilo bi bolje imat mape. recimo kao ovaj ss. u svaku mapu stane kolko hoćeš.

Evo i foldere možeš napraviti i samo dragaš postojeće ili nove ubaciš u njih, 2 i pol sekundi posla...

Stoja
16 godina
neaktivan
Chrome iznad 10%

Čestitam Chrome-u.

Ali u poslednje vreme mi je postao iritantan.

Kada god instaliram Skype, CCleaner, Avast (koliko se sećam za njega) a siguran sam da ima i ostalih programa i ukoliko ne izaberem custom ili ti advanced install onda mi lepo zajedno sa programom instalira i Google Chrome.

No, ono što mi se najviše gadi je Apple i Safari.

Ali vidim ispravili su to njihovo forsiranje WebKita na Apple.com-u

Sva sreća pa imamo pregršt izbora koji ćemo browser koristiti pa sa time svako može da nađe sebi odgovarajućeg i najboljeg.

http://baguje.com/author/icecold/

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
so.creator.est kaže...

11.01 mislim da je to puna verzija

CyberPunk Protocol 7
15 godina
neaktivan
so.creator.est kaže...
isprobao sam sve browsere, ali FF mi je najbolji jer jedini ima smooth browsing. ostali, google i ie9 pogotovo trzaju ko ludi pri svakom prebacivanju stranice. kod FF se to praktički ni ne osjeti. a adblocker je kod FF zakon kod chrome mi ne blokira sve a nekad blokira šta ne bi trebao pa mi fali pola stranice.

A jesi probao smooth scroling u operi ? Javi mi kako ti se čini! {#}

Edit:oops vidim ljudi su te uputili

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 12:50 (zitzko).
17 godina
opera ima odlican smoth od davnih dana.. Za neupucene, od verzije 11 ima i raznih addonova sto je i razlog zakaj sam presao trajno na nju. Kaj se tice bookmarka..u operi sam na speedial stavio 20ak stranica, sto je i previse za neke, a po samim bookmarks ni nemam potrebe trazit linkove jer pri pisanju pojmova u adress bar automatski pretrazuje history i bookmarkse i nudi mi ih ispod bar-a (zapravo to imaju i ostali browseri).. Isto tako, koristim delicious koji mi dosta olaksava neke stvari..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan

koristim chrome jer mi je najbrzi..najbrze se otvara, najbrze otvara stranice, i nekako mi je prost..

od IE me nervira sto kad otvaram neku sliku, i ne otvori je do kraja, kad idem refresh, slika je opet nepotpuna..moram izbrisat cookies i temp data da bi otvorilo sliku ponovo..

vjerovatno se i to da nekako nastimat, al nemam zivaca trazit to sve..isto sto me kod chrome-a nervira sto kad promijenim neki video na youtube, i vratim se na stari, moram ga ponovo load-at, ne znam jel se i to moze nastimat, il je to sad kod svakoga tako (vec odavno nisam koristio drugi browser)

chrome je drugaciji, i ima ruzno uradjene opcije (premalo ih je, al ustvari sve je tu, pa je u pocetku malo zbunjujuce)

pokusali su da bude super jednostavan, i malo pretjerali..

ona diskusija o bookmark opciji u chrome, kratko jasno, smotan..

sve je tu, i to sa jednim dugmicem..klik klik..

14 godina
protjeran

kad te slušam kakve probleme imaš s chromeom te s iE (9?) zapitam se zašto ne pređeš na FF? kod njega toga nema, a da ti budem iskren ni kod IE (9) osim što nije kompatibilan s bug forumom.

Let mi die in my old American uniform. The uniform in which I fought my battles. God forgive me forever putting on any other. Benedict Arnold, 1801.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 14:40 (so.creator.est).
14 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...
so.creator.est kaže...

11.01 mislim da je to puna verzija

stavio sam je i malo je testiram, istražujem i tako to, pa me zanima gdje mogu skinuti adblocker to mi je pod 1, inače smooth browsing je ok, ugodno sam iznenađen. idemo po redu, kasnije ću se pozabavit bookmarksima, brzinom, loadanjem youtube videa, kako ih skinut na komp, kako se opera ponaša na forumu glede uploada slika i sl.

edit: evo prilično je jednostavno opera na jednom siteu nudi sve adone, reguliro sam reklame sve ide ok zasada.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 15:14 (so.creator.est).
17 godina

opera ima neki osnovni filter već u sebi - desni klik na stranici -> block content. tu možeš editirat s kojeg servera ćeš blokirat elemente..

imaš i ručni urlfilter, koji je odličan i miče sve kaj mu zadaš..

ima i nekih adblockera preko extenzija, nisam koristio. mislim da se zove adsweep

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
protjeran

to sam skužio, ima ručno i putem adona, ali nikako nemogu dodat mape od bookmarksa u bookmarks bar i kako promijeniti homepage.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 15:37 (so.creator.est).
15 godina
neaktivan

<OT>

Odeš na menu\toolbars\bookmarks bar

Home page :

menu\settings\preferences\general

pogledaj tu sam objasnio na koje se načine može namjestiti bookmarkse:

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/naprednija-opera-11/77526.aspx?sort=asc&page=6

</OT>

15 godina
neaktivan
Chrome iznad 10%

Idem i ja probat tu Operu kad je svi hvale{#}

0 0 hvala 0
17 godina
Chrome iznad 10%

@so.creator.est

preporučam ti temu

IBIS Inspire

http://my.cn.opera.com/community/customize/skins/?search=IBIS

fina, kontrasna, moderna, ne bode oči

natrag na topic---

mane chroma:

-NEMA bookmarks button (ono sa čitavim barom me ne zanima, samo jedan jedini button želim)

-nemoš obrisat recently closed tabs..... a samim time ni povijest pretraživanja nije očišćena

-trzav scroll stranice (opera rulez)

-ono sr**e sa EULA-om u početku mu neću zaboravit :P

-home button treba dodat posebno ?!?

-nema zoom button za glavnu alatnu traku (preko izbornika i grubi koraci)

-notes (opera rulez)

........ neda mi se više

What Would Biran Boitano Do?

1 2 hvala 0
17 godina
noob007 kaže...

@so.creator.est

preporučam ti temu

IBIS Inspire

natrag na topic---

mane chroma:

-NEMA bookmarks button (ono sa čitavim barom me ne zanima, samo jedan jedini button želim)

-nemoš obrisat recently closed tabs..... a samim time ni povijest pretraživanja nije očišćena

-trzav scroll stranice (opera rulez)

-home button treba dodat posebno ?!?

-nema zoom button za glavnu alatnu traku (preko izbornika i grubi koraci)

-notes (opera rulez)

........ neda mi se više

Nabroja si najnebitnije feature. Ima i bitnijih koji fale.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 23:47 (tnakir).
14 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

.isto sto me kod chrome-a nervira sto kad promijenim neki video na youtube, i vratim se na stari, moram ga ponovo load-at, ne znam jel se i to moze nastimat, il je to sad kod svakoga tako (vec odavno nisam koristio drugi browser)

Ja nemam taj problem.

15 godina
noob007 kaže...

@so.creator.est

preporučam ti temu

IBIS Inspire

natrag na topic---

mane chroma:

1-NEMA bookmarks button (ono sa čitavim barom me ne zanima, samo jedan jedini button želim)

2-nemoš obrisat recently closed tabs..... a samim time ni povijest pretraživanja nije očišćena

3-trzav scroll stranice (opera rulez)

4-home button treba dodat posebno ?!?

5-nema zoom button za glavnu alatnu traku (preko izbornika i grubi koraci)

-notes (opera rulez)

........ neda mi se više

1. Ima

2. Mozes, izađi iz chrome-a, opet uđi.. voila!

3. Skines si extenziju

4. Netreba, ima home button

5. Koji ce mi k{#}c

bookmark button bookmark button
home home
Google is NOT your friend!!!
15 godina
passat kaže...
noob007 kaže...

@so.creator.est

preporučam ti temu

IBIS Inspire

natrag na topic---

mane chroma:

1-NEMA bookmarks button (ono sa čitavim barom me ne zanima, samo jedan jedini button želim)

2-nemoš obrisat recently closed tabs..... a samim time ni povijest pretraživanja nije očišćena

3-trzav scroll stranice (opera rulez)

4-home button treba dodat posebno ?!?

5-nema zoom button za glavnu alatnu traku (preko izbornika i grubi koraci)

-notes (opera rulez)

........ neda mi se više

1. Ima

2. Mozes, izađi iz chrome-a, opet uđi.. voila!

3. Skines si extenziju

4. Netreba, ima home button

5. Koji ce mi k{#}c

4. mislim da on kaze da je home button trebao biti dodat po defaultu, a ne da on sam namjesta

http://vukajlija.com/
15 godina
pirat01 kaže...
passat kaže...
noob007 kaže...

4. mislim da on kaze da je home button trebao biti dodat po defaultu, a ne da on sam namjesta

Pa jest po defaultu. Nisam home page dirao otkad sam ga instalirao, pa stoga je cijelo vrijeme i "postojao" (nisam na njega ni obracao paznju jer ga ni ne koristim)

Google is NOT your friend!!!
16 godina
Chrome iznad 10%

A meni je u beta verziji chroma ugašen, ali tih 4 klika nisu bila toliko stravična da ga ponovo vratim.

Chromium wheel je super ekstenzija za fluidno scrollanje, da se jako detaljno podesiti i meni je onda bolji od onog u operi.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
imam operu i scroll je tako fluidan da je to fantastično. mogu si samo mislit kakav je onda na chromeu.

btw, i na FF 4.0 je isti kao na operi.
16 godina
so.creator.est kaže...
imam operu i scroll je tako fluidan da je to fantastično. mogu si samo mislit kakav je onda na chromeu.

Na operi je fluidan ali mi fali što nema onaj kinetic scrolling(barem ja nisam našao opciju) pa da kada jako zviznem kotačić da mi odma odjuri na dno/vrh stranice umjesto da derem milijon puta po kotačiću. Ali sve je stvar navike, to mi je navika sa touch screen mobova da kada jako zviznem da sve mora letiti pa tako i sa kotačićem na kompu{#}

Stoja
14 godina
protjeran
ja za tu opciju koristim dugme home. ili end.
16 godina
so.creator.est kaže...
ja za tu opciju koristim dugme home. ili end.

Znam, ali mi se neda sa rukom koja mi stoji na tipkama "wasd" micati skrooooz na drugu stranu kada mogu samo u 2-3 okreta kotačićem istu stvar izvest{#}

Stoja
14 godina
protjeran

;)
ta dva tri okreta kotačićem traju oko 2-3 puta duže od mog klika na home ili end tipku.
imam laptop i ne tipkam s 10 prstiju pa mi to dođe super opcija.

edit: a što je s desnom rukom? ona je na mišu nije problem pomaknut je par centimetara?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 17:45 (so.creator.est).
16 godina
Chrome iznad 10%

Sada gledam ruka mi je udaljena skoro 20 centimetara od tipke home/end tako da je to vratolomija za izvesti{#} Jer imam onu podlogu sa onim jastučićem za zapešće pa mi se neda dizati ruku kada surfam, ipak je ljepo sve s mišem raditi

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
so.creator.est kaže...

Na operi je fluidan ali mi fali što nema onaj kinetic scrolling(barem ja nisam našao opciju) pa da kada jako zviznem kotačić da mi odma odjuri na dno/vrh stranice umjesto da derem milijon puta po kotačiću. Ali sve je stvar navike, to mi je navika sa touch screen mobova da kada jako zviznem da sve mora letiti pa tako i sa kotačićem na kompu{#}

<OT>

Pritisni kotačić na mišu i povuci naglo to bi trebao biti kinetic scrolling kod opere

Edit : Za brži scroll postaviš kursor u vrh ekrana pritisneš kotačić i dolje povučeš, a za gore obrnuto,dolje kursor,klik....zoooom gore  {#}

</OT>

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 18:08 (zitzko).
16 godina
zitzko kaže...

Pritisni kotačić na mišu i povuci naglo to bi trebao biti kinetic scrolling kod opere

A da, to svugdje pali, ali ne valja što onda mi strelica odleti u gornji/donji kut ekrana ako želim brzo odscrollati pa onda ju ponovo vraćati na centar, ovako mi je ipak elegantnije{#}

Ali baš sada probao, opera ipak ima fluidniji scroll, meni na chromu nije da trza ali ima drukčije ponašanje, pa sam se već naviknuo, rekao bi razlika u scrollu kao razlika između iphona i android mobova. I jedan i drugi lijepo rade, ali iphone ima to malo uglađenije(pritom opera=iphone i chrome=android da ne bi bilo zabune{#})

Stoja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice