Četvrtinu brži Firefox 3.6 beta 1

poruka: 55
|
čitano: 7.424
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Četvrtinu brži Firefox 3.6 beta 1".
16 godina
neaktivan

Da, baš me zanima kako će to izgledati. No nije bitna samo brzina browsera, jer zaista me FF 3.5 nije nimalo oduševio, štoviše razočarao me!!

Puno bolji i stabilniji mi je bio 3.0 dok 3.5 "doživi" svako malo crash! Al baš ćemo vidjeti što nosi verzija 3.6 iako još u beti Namigiva

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 14:10 (Bellatrix).
Moj PC  
9 2 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Četvrtinu brži Firefox 3.6 beta 1

ja sam jako zadovoljan firefoxom, nikakvih problema. više provlema sam imao sa novom operom.

Najbolje su vinske mušice...
15 godina
protjeran
r420r kaže...

ja sam jako zadovoljan firefoxom, nikakvih problema. više provlema sam imao sa novom operom.

opera je u nekim područijma bolja, ali za recimo flash je komaaa. Na bug-ovom forumu je isto koma s njome pisat.

Firefox mi je kada bi se gledalo na ukupnu ocjenu najbolji.

17 godina

jabi vise volio da ubrzaju pokretanje firefoxa i smanje glad za memorijom, jer tu je definitivno najvise kaska

a o brzini i stabilnosti sve 5

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RisenFromTheBanned kaže...
r420r kaže...

opera je u nekim područijma bolja, ali za recimo flash je komaaa. Na bug-ovom forumu je isto koma s njome pisat.

Firefox mi je kada bi se gledalo na ukupnu ocjenu najbolji.

to je isto istina, ali je kod mene bio problem nestabilnosti i konstantnog rušenja.

17 godina

Potrebno je malo poraditi i na stabilnosti. U posljednjih par verzija mi se po 3-4 puta na dan rušio.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se 3.5 ne ruši, ali imam osjećaj da svako malo iz nekog razloga uspori na koju minutu...

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivoleko kaže...

jabi vise volio da ubrzaju pokretanje firefoxa i smanje glad za memorijom, jer tu je definitivno najvise kaska

Žuto: to mi toliko i ne smeta

Zeleno: Evo bash jucer 4 taba otvorena = 700 MB Osmijeh

17 godina
neaktivan

@ keiichi26

700 mb sve ili samo firefox? Iznenađen

17 godina
neaktivan
ivoleko kaže...

Daj molim te reci mi zašto bi trebali smanjiti potrošnju? Danas kada svi imamo 1gb< memorije stvarno nije problem ako troši kojih 100mb. Jasno sada da si neke tvrtke ne mogu priuštiti neki uber hardver (što i nije tako veliki problem pošto je ram memorija jeftina), no one ostaju na IE6 koji dolazi zajedno s Windowsima XP.

EDIT: Što se tiče ovog gornjeg posta, nema šanse da je Firefox zauzimao 700mb. Meni s hrpom otvorenih tabova ne prelazi 200mb.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 14:44 (Raving Rabbid).
17 godina
neaktivan
r420r kaže...

@ keiichi26

Samo firerfox (barem mislim), meni je za pet tabova uzeo ~600MB (i to nisu neki divlje zahtjevni sajtovi). Ovaj FF mi non-stop zadnjih dana blokira i odbija poslušnost. Win 7 mi je u onom Action centeru napisao da u zadnjih 3 dana FF je imao 17 rušenja, problema, nereagiranja itd. Idem instalirati ovu betu čim se pojavi, ako i ona me počne zaje.avat odoh na Operu ili IE.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 14:48 (Paolo2612).
17 godina

WIN tipka + R

firefox -p

napravi skroz novi profil i pokreni firefox u njemu...ako se onda bude rušio, FF je kriv, ako ne...problem je u starom profilu

i svim instaliranim ekstenzijama

16 godina
neaktivan

chrome je zakon troši 30mb s 8 tabova a ff s 8 bi trošila gigu

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp

0 3 hvala 0
15 godina
protjeran
RPG vs TENK kaže...

chrome je zakon troši 30mb s 8 tabova a ff s 8 bi trošila gigu

meni ff sa 6 tabova samo 70MB, sa 2 tab-a 68MB i još imam uključen glasser (prozironost dodaje firefox-u tamo oko adressbara, tj sve gore je prozirno.)

16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Potrebno je malo poraditi i na stabilnosti. U posljednjih par verzija mi se po 3-4 puta na dan rušio.

TO je ono što i mene najviše iritira i zbog čega mi je FF pao u očima.

No što je tu je!

A netko reče da mu 4 taba troše 700MB mislim WTF?? Ja neznam kako ti se to desi, ali za to ti nije krivac sam FF!

Evo slika stanja kod mene, otvorenih je 6 tabova a os je win 7

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
15 godina
neaktivan

Firefox uzima toliko memorije jer je treba za Flash sadržaj.

Otvori pet web stranica u svakom tabu koje nemaju ni jedan flash pa vidi koliko onda uzima memorije.

Ovi Flash player (pogotovu ova 10 verzija) guta dosta memorije.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to se događa nakon dužeg surfanja (barem kod mene), otvoreni tabovi nemaju toliko utjecaja. nekako mi je prešlo u naviku da redovito restartam firefox, pa nemam toliko problema sa memory leakovima... na tome bi se isto trebalo malo poraditi. :-/

15 godina
neaktivan
keiichi26 kaže...
ivoleko kaže...

Žuto: to mi toliko i ne smeta

Zeleno: Evo bash jucer 4 taba otvorena = 700 MB Osmijeh

ovisi koje stranice gledas. meni i chrome zna gutati brdo memorije. ipak, sa vecinom

stranica ff radi savrseno. i uvijek se vracam na ff zbog addonsa.

po tome totalno gazi konkurenciju, ali kad chrome uvede addonse, mislim da ce se

utrka poceti puno dramaticnije odvijati.

ne kuzim sto je toliko dobro u operi osim sto je hiper-brza.

17 godina
neaktivan
r420r kaže...

@ keiichi26

Samo FF

I samo da nebi netko mislio da FF troši 700 MB odma cim ga upalim i otvorim 4 taba. Toliko mi trosi kada mi po par dana stoji upaljena mozilla sa 4-5 tabova.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 16:05 (keiichi26).
16 godina
keiichi26 kaže...
r420r kaže...

@ keiichi26

Samo FF

I samo da nebi netko mislio da FF troši 700 MB odma cim ga upalim i otvorim 4 taba. Toliko mi trosi kada mi po par dana stoji upaljena mozilla sa 4-5 tabova.

700?

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina
neaktivan

Zašto se vrše usporedbe sa IE 7 kad je već dugo u  điru IE 8, što je cilj dokazati da je brži od IE.

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

700?

Da ne vidim što je čudno. Ako imaš 3-4 "obične stranice" otvorene normalno da će trošit oko 100 MB. Ali ako imaš 4-5 tabova gdje se radi o nekom flash sadržaju onda je to normalno.

FF mem FF mem
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 16:23 (keiichi26).
16 godina
neaktivan

Meni također 6 otvorenih tabova guta nekih 110 mb, tako da mislim da je 700 mb ipak previše... što se tiče nekih "normalnih stranica", sve ovisi što se otvara i o kakvom se sadržaju radi...

They took our jobs!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 16:27 (Stimulans).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
keiichi26 kaže...
Fake_Alert kaže...

700?

Da ne vidim što je čudno. Ako imaš 3-4 "obične stranice" otvorene normalno da će trošit oko 100 MB. Ali ako imaš 4-5 tabova gdje se radi o nekom flash sadržaju onda je to normalno.

Nesto tipa ovo?

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina
neaktivan

Imam na kompjuteru i fire fox 3.5 verziju , operu najnovuju verziju 936 , internet explorer i google chrome... od njih svih, iskreno najbolji mi je bio fire fox dok nisam skinuo chrom i sad samo njega koristim.. najbrži je i s njim mi kompijuter nejbrže radi... moj izbor je chrome... ali svakako cu isprobati novu modzilu...Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ocu izgubit sve addone i bookmarkse ako instaliram novu mozzilu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Ocu izgubit sve addone i bookmarkse ako instaliram novu mozzilu?

Ne osim sto ti neki addonsi nece radit, ali i to se da sredit.

17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
boxer kaže...

TO je ono što i mene najviše iritira i zbog čega mi je FF pao u očima.

No što je tu je!

A netko reče da mu 4 taba troše 700MB mislim WTF?? Ja neznam kako ti se to desi, ali za to ti nije krivac sam FF!

Evo slika stanja kod mene, otvorenih je 6 tabova a os je win 7

Nije baš tako svima. Evo 3 taba i FF troši 215 MB, a niti jedan zahtjevna web-stranica

Shitfox Shitfox
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

IE8 vs. FF 3.5.3 na Win7, 5 otvorenih google početnih tabova (pogledaj sliku i izračunaj)

molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
frane8 kaže...

Imam na kompjuteru i fire fox 3.5 verziju , operu najnovuju verziju 936 , internet explorer i google chrome... od njih svih, iskreno najbolji mi je bio fire fox dok nisam skinuo chrom i sad samo njega koristim.. najbrži je i s njim mi kompijuter nejbrže radi... moj izbor je chrome... ali svakako cu isprobati novu modzilu...Cool

i ja sam se navukao na chrome. svaki put ga koristim kada ff zasteka. mislim da bi mogao pokopati

ff ako uvedu addonse. iako mislim da ff cuva nekog asa u rukavu i ceka pravi trenutak!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice