Bolji Intelovi driveri

poruka: 18
|
čitano: 3.833
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bolji Intelovi driveri".
16 godina
neaktivan
Bolji Intelovi driveri

Eh, jos samo da to mergeaju u Mesu :-)

Trenutno stanje drivera je takvo da se glslDevil i GLdebugger skrse kad pokusas flippati backbuffer...

Lay there, stare at the ceiling, and switch back to your time... Just go ahead, now try and taste it, I know it should be ripe...
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 21:34 (Deus ex machina).

2 1 hvala 0
17 godina
Bolji Intelovi driveri

Intelova grafika je samo za mazohiste. :-)

8 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bolji Intelovi driveri

Batman: Arkham City na Intelovoj integrusi: Be*tch please...

S tom igrom se moja Quadro NVS 3100 na 512 RAMa gutila s tim da sam igro apslolutno bez ikakvh detalja na rezi 1280*800.
Kad kazem da se gutila ne pretjerujem jer FPS iso izmedu 22 i 30 i kusur.

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Bolji Intelovi driveri

22-30 fps-a je gušenje kažeš?

samo nešto struže..
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Bolji Intelovi driveri
baso533 kaže...

22-30 fps-a je gušenje kažeš?

Pa i je ak gledas da bi 25 trebo biti neki minimum ak pitas prosjecnog covjeka. Ak pitas gamera onda ce ti reci da je minimum 50 FPSa  {#}

BTW ovo je MINIMALNA konfa kou zahtjeva

Core 2 Duo E4600 2.4GHz
Athlon 64 X2 Dual Core 4800+  
GeForce 315 512MB
Radeon HD 5450 256MB  
2 GB RAM

17 godina
Bolji Intelovi driveri

ma fuckas to ovo su driveri samo za ivy :/

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bolji Intelovi driveri

Ma kakav StarCraft II, jedes tu igru na integriranoj grafici, bolje da su ubrzali COD 2 xD

Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina

Neznam jesi probao naštancat hordu svakojakih zergova (supply maxan 200/200), i krenit u napad.....Pa uguši moju 680gtx i I7-930....

15 godina
Bolji Intelovi driveri

Jel ovo i za HD3000?

Winter is coming...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Eh, jos samo da to mergeaju u Mesu :-)

Trenutno stanje drivera je takvo da se glslDevil i GLdebugger skrse kad pokusas flippati backbuffer...

Ja sam stekao dojam da su intelovi driveri u boljem stanju na linuxu nego pod winsima. Jest da su windows verziji brži, ali to je zbog kojekakvih varanja u opengl implementaciji kojih pod linuxom ne bi trebalo biti zbog Mese, ili sam tako barem čitao?

Ne koristim intelov grafički hardver već dugo, pa ako možeš podijeliti iskustva iz prve ruke u vezi stabilnosti i pouzdanosti linux i windows verzije drivera...

0xBADC0DE
14 godina
Krtislav1 kaže...

Ma kakav StarCraft II, jedes tu igru na integriranoj grafici, bolje da su ubrzali COD 2 xD

Kao sto je i koleha ispod tebe napisao.. očito da ne igraš SC II jer na 2v2 ili 4v4 uguši moj kompletni stroj.. bude degradacija cak do 10-15 fps-a..

Pozdrav

17 godina
kratos091 kaže...

Jel ovo i za HD3000?

Izgleda da ne, Sandy Bridge nisu htjeli dirati samo Ivy - najnoviji.

16 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Jel ovo i za HD3000?

Za Sandy se nastavlja dalje 15.28 serija drajvera sa bugfixevima, najnoviji su izašli prije nekoliko dana. 15.31+ ide samo za DX11+ grafike, tu su podrška za 4k video i OpenCL 1.2...

Early adopter
14 godina
Bolji Intelovi driveri

mass effect 3 "piči" na velikih 22-30 frejmova :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pentium100 kaže...

S tom igrom se moja Quadro NVS 3100 na 512 RAMa gutila s tim da sam igro apslolutno bez ikakvh detalja na rezi 1280*800.

Quadro imam i ja, ali se muči na igrama više nego jeftinije GeForce. Jer nije konstruirana za igre.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
15 godina
neaktivan
logik kaže...
Pentium100 kaže...

Quadro imam i ja, ali se muči na igrama više nego jeftinije GeForce. Jer nije konstruirana za igre.

Upravo tako, ali sam samo na toj grafi igro Batmana pa cisto za usporedbu.
Inace za moju imaju neki gamerski driveri, ali samo u Beta verziji pa se neckam jel bi ih isprobo ili ne.

16 godina
neaktivan
logik kaže...

Sto tocno mislis s podebljanim?

Lay there, stare at the ceiling, and switch back to your time... Just go ahead, now try and taste it, I know it should be ripe...
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
logik kaže...

Sto tocno mislis s podebljanim?

Hardverski su male razlike izmedu profesionalnih i gamerskih graficki, ali je stvar u prilagodbi za API (Application Programming Interface). Igre za API koriste DirectX dok profesionalne aplikacije koriste OpenGL i prema tome su i graficke optimizirane. Glavna razlika je konkretno u driverima i tome sto skuplja profesionlna graficka moze koristiti "gamerske" drivere dok jeftinija gamerska ne moze koristiti "profesionalne" drivere, i dok svaka od graficki moze biti iskoristena i za jedno i za drugo, razlike u performansama i kvaliteti prikaza su ogromne.

Negdje sam davno procito da pro grafe ne dopustaju nikakva odstupanja kod racunanja poligona, dok gamerske dopustaju do nekog postotka, ali to nisam uspio nigdje provjeriti pa treba uzeti sa rezervom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice