Na B.netu do 32 Mb/s

poruka: 259
|
čitano: 47.333
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Na B.netu do 32 Mb/s".
17 godina
odjavljen
RE: Na B.netu do 32 Mb/s
bnaci kaže...
JozicA kaže...

ma nije ni taj TCom tako los ... kad imate problema s drugim provajderima kao sto sam ja imao TCom ispadne mala beba naspram njih ... sad sam na TComu ... placam 79+79 kn (ugovor na 12mjeseci flat) 4096/256 i sve sljaka bez problema ... od mene sve 5 za TCom ... i konacno se mogu igrati normalno online da mi ping ne skace u nebesa ...

ali povecanje brzine bi dobro doslo ;)

Sta ti znaci to 79+79? Ili jos + telefonska pretplata od 70?

Ala su fino to razvodnili... 

brzina do 4mbita se plaća 79 kn-a a neograničeni promet 79kn

i telefonska pretplata od t-coma koju svatko plaća kakvog god providera odabrali

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 14:34 (M4X).
17 godina
neaktivan
JozicA kaže...

ma nije ni taj TCom tako los ... kad imate problema s drugim provajderima kao sto sam ja imao TCom ispadne mala beba naspram njih ... sad sam na TComu ... placam 79+79 kn (ugovor na 12mjeseci flat) 4096/256 i sve sljaka bez problema ... od mene sve 5 za TCom ... i konacno se mogu igrati normalno online da mi ping ne skace u nebesa ...

To i ja velim, iako sam kod BNET-a. Kod njih sam bio jos od onda kad su prvi uveli flat rate... onda sam presao na vodatel i optiku, pa ih je metronet kupio i onda su nastali problemi. Metronet mi htio naplatit 4000kn nepostojeceg duga. Ne odgovaraju na mailove. Nazoves telefonom, kazu da ce te nazvat pa te ne zovu vise. Odes kod njih, nemaju te di primit pa na hodniku dogovaras raskid ugovora i sve bude ok da nece biti penala. Pa ti onda jos naplate 1000kn penala.. uglavnom, prica je sretno zavrsila po mene, a ja se vratio na BNET i nemam nikakvih problema.

17 godina
neaktivan
M4X kaže...
bnaci kaže...
JozicA kaže...

i telefonska pretplata od t-coma koju svatko plaća kakvog god providera odabrali

Ne placa ju svatko.. samo onaj koji ide preko njihove parice... ja imam infrastrukturu preko BNETa, zasto bi onda T COMu placao?

16 godina
protjeran
Na B.netu do 32 Mb/s

Super za B-net, ali kritika što se tiče upload-a za sve vrijedi. A mislim da je to postalo jako bitno.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Jesam ja jedini shvatio da ce svi imati 1.5Mb/s up ili? Jer na bnetu stoji 8192/768 kbps. Dakle, samo najbrzi download ce imati 1.5Mbit UP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Odlična vijest, jedva čekam! Prešao na njih prije godinu dana, jako sam zadovoljan a sad su mi još i porasli u očima.

Drago mi je i da su se sjetili i uploada, sa 512Kb (ja mislim) na 1,5Mb je prilično velik skok za naše prilike.

Plod nepouzdanosti kontracepcije
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 14:49 (nontryer).
17 godina
odjavljen
infinityzg kaže...

Ne placa ju svatko.. samo onaj koji ide preko njihove parice... ja imam infrastrukturu preko BNETa, zasto bi onda T COMu placao?

kakve parice? šta ti je to?

a gle na prste se nabroje mjesta gdje t-com nije glavni odnosno da nije njegova infrastruktura,a to su jedino neka mjesta u zagrebu

16 godina
M4X kaže...
infinityzg kaže...

a gle na prste se nabroje mjesta gdje t-com nije glavni odnosno da nije njegova infrastruktura,a to su jedino neka mjesta u zagrebu

To ti je kao neka zica koja cijela tvoja zgrada dijeli i ako su dvije parice na 15 ljudi to je slabo..barem 4 parice..(oprostite ako grijesim al mislim da sam tak shvatio dok mi je kolega od starog pricao o tome ili sam pol zaboravio)...A za tcom neznam,neki moji frendovi se zale da im bas nije bajan,da net zahebava malo..Eo ti primjer,Gospon Drago Galić prije 2 g mi je njegov sin pricao kak ga zahebava net radi telefona od tcoma i radi telke i tak kad sam ga zvao doma na kucni on ak se javi net crkne pa su ovi neke splitere i sta ja znam kakve gluposti stavljali da se to popravi i sad im je ok

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Nadam se da će se Iskon isto tako pokrenuti i do kraja ljeta ubaciti veće brzine u pakete (pogotovo jer mislim uzimat Trio kroz par mjeseci - sadašnjih 5Mbit-a mi nije baš bajno za internet+telefon+TV istovremeno) Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

e a sad je pitanje da li je to mjesec dana ili trajno

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Na B.netu do 32 Mb/s

Ja na t-comu imam 10 Mb/s i stvarno ne znam što će ti više kao što niti ne kužim ove koji jedva čekaju da im istekne ugovor i pobjegnu od t-coma ???  Adsl koristim od prvog dana pojave u Hr i nikada nisam imao problema s istim pa niti ne vidim razlog zašto bi mijenjao davatelja usluge ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Fake_Alert kaže...
M4X kaže...
infinityzg kaže...

To ti je kao neka zica koja cijela tvoja zgrada dijeli i ako su dvije parice na 15 ljudi to je slabo..barem 4 parice..(oprostite ako grijesim al mislim da sam tak shvatio dok mi je kolega od starog pricao o tome ili sam pol zaboravio)...A za tcom neznam,neki moji frendovi se zale da im bas nije bajan,da net zahebava malo..Eo ti primjer,Gospon Drago Galić prije 2 g mi je njegov sin pricao kak ga zahebava net radi telefona od tcoma i radi telke i tak kad sam ga zvao doma na kucni on ak se javi net crkne pa su ovi neke splitere i sta ja znam kakve gluposti stavljali da se to popravi i sad im je ok

lol,pa to sto im je crkavao net kad se netko javi na slusalicu nije t-com kriv.nego oni sigurno imaju vise telefona u kuci a samo jedan je spojen pravilno  na mrezu preko splitera,a drugi nije nego je izravno spojen na mrezu i kad digne slusalicu od tog drugog telefona veza se prekine.i sad su i taj drugi telefon spojili na mrezu preko splitera i sad radi normalno.

tako je vjerojatno bilo

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
16 godina
protjeran
M4X kaže...
bnaci kaže...
JozicA kaže...

Ajme koje neznanje. Ti si idealan korisnik Tcoma :)

Ja na Iskonu imam manji racun nego tvoj a placam osim flat-rate i digitalnu televiziju Cool

16 godina
neaktivan
movie kaže...

Ja na t-comu imam 10 Mb/s i stvarno ne znam što će ti više kao što niti ne kužim ove koji jedva čekaju da im istekne ugovor i pobjegnu od t-coma ???  Adsl koristim od prvog dana pojave u Hr i nikada nisam imao problema s istim pa niti ne vidim razlog zašto bi mijenjao davatelja usluge ?

Generalni problem je u brzini upload-a, DL mi je u redu i ovakav kakav je ali upload je sramotan. Dok je van Hrvatske (prema Europi kojoj težimo lol) sasvim normalno imati sinkrone brzine kod nas je to valjda tabu...

Naravno, ovo ide sve provajdere, ne samo T-Com...

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 15:31 (Minoza).
16 godina
crozoki kaže...
Fake_Alert kaže...
M4X kaže...
infinityzg kaže...

lol,pa to sto im je crkavao net kad se netko javi na slusalicu nije t-com kriv.nego oni sigurno imaju vise telefona u kuci a samo jedan je spojen pravilno  na mrezu preko splitera,a drugi nije nego je izravno spojen na mrezu i kad digne slusalicu od tog drugog telefona veza se prekine.i sad su i taj drugi telefon spojili na mrezu preko splitera i sad radi normalno.

tako je vjerojatno bilo

Nije tak bilo,imaju jedan telefon to jest imali su sad nemaju nit jedan i kad se tek javi na telefon net crkne dok se ne spusti slusalica pa treba restart modema.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
Na B.netu do 32 Mb/s

najveca prepreka vecem uploadu je losa mreza kod nas,dosta naselja jos ima zracnu mrezu koja je najgora mreza za bilo sto drugo osim telefona

druga naselja jos imaju stare tipove kablova (papirne) a mreza je zagusena internetom,max tv-om

mnogi ljudi imaju problema sa netom i nemogu ostvariti ni download kakav bi trebali imati a kamoli jos kad bi povecali upload bio bi raspad sistema :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Na B.netu do 32 Mb/s

Po novome na Bnetu:

osnovna brzina 8192/768
povećanje na 16384/896 kbps 50,41 kn
povećanje na 20480/1024 kbps 120,98 kn
povećanje na 24576/1280 kbps 302,46 kn
povećanje na 32768/1536 kbps 500,00 kn

Koja je to logika?
za dodatnih 8 Mbita platis 50 kn
za slijedecih 4 Mbita 70kn
onda za slijedecih 4 Mbita 180kn (!?)

0 0 hvala 0
17 godina
movie kaže...

Da imas 10 samo kaj ne dobis tolko, nego manje vjerojatno a kolki ti je Upload to svi znamo za miševe uglavnom da znaš kaj slovenci dobiju za to kaj ti placas pal bi u duboku komu.Smijeh Nije sve u Download Upload je zapravo i bitniji danas, ja bi uvjek uzel paket 5mbit downl/2mbit upload nego 10downl/1mbit Upload. No vratimo se na BNET sve je to super no svi mi koji ne stanujemo po novijim zgradama, i tak to mozemo zaboravit na ovo nema prelaska na njihovu ponudu ko bi to htel recimo a ko je i prije koristil BNET zna se. Oni koji su u obiteljskim kucama i tak tome slicno nista od toga, jer nema mreze njihove uopce a isto je i za AMIS,Metronet i tak dalje.Cool

17 godina
rambox kaže...
movie kaže...

Da imas 10 samo kaj ne dobis tolko, nego manje vjerojatno a kolki ti je Upload to svi znamo za miševe uglavnom da znaš kaj slovenci dobiju za to kaj ti placas pal bi u duboku komu.Smijeh Nije sve u Download Upload je zapravo i bitniji danas, ja bi uvjek uzel paket 5mbit downl/2mbit upload nego 10downl/1mbit Upload. No vratimo se na BNET sve je to super no svi mi koji ne stanujemo po novijim zgradama, i tak to mozemo zaboravit na ovo nema prelaska na njihovu ponudu ko bi to htel recimo a ko je i prije koristil BNET zna se. Oni koji su u obiteljskim kucama i tak tome slicno nista od toga, jer nema mreze njihove uopce a isto je i za AMIS,Metronet i tak dalje.Cool

tako je,bnet to moze ponuditi zato sto ima potpuno novu mrezu naravno tamo gdje je ima.dok t-com ima kablove pod zemljom stare po 20,30 i vise godina tad jedva da je bilo kompova a kamoli neta :)

16 godina
protjeran
Na B.netu do 32 Mb/s

Nadam se da ovo nešto i Tcomu znači.I love konkurencija.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

Griješiš. Riječ je o područjima gdje i drugi operateri imaju svoju infrastrukturu. Optima Telekom ju ima u svim većim gradovima u Hrvatskoj te ako tamo uzmeš internet ideš kompletno preko njihove infrastrukture i ne plaćaš t-comu.

Bakrena parica je bakreni vod koji povezuje tvoju telefonsku utičnicu i centralu od providera. Ukoliko je parica fenomenalne kvalitete (rijetkost) onda imaš maksimalnu moguću propusnost uploada oko 1-1,2 Mbps. Dakle i da T-com digne brzine uploada rijetko kome bi mogao isporučiti brzinu veću od 768 kbps koja trenutno ide uz njihov najjači paket, ali mislim da bi trenutno bilo primjereno da počnu puštati bar tih 768 svima, jer ovo ostalo je kriminal.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
15 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

nije vama ni lose,sve veca konkurencija,sto znaci i pad cijena,i povecanja brzina..

da pogledate nase cijene adsl-a u bih sta bi onda govorili, 20 gb placam 50 km (oko 200 kn)dali nam brzinu,8 mbit,a ogranicili promet,pa di to ima ima?tolika brzina,i ogranicen promet, jos to placamo 200 kn!! ljudi da je meni samo taj vas t-com bio bi prezadovoljan!Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 16:56 (robx).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Na B.netu do 32 Mb/s

Ljudi jel netko ima iskustva sa igranjem preko B-neta ? Vjerujem da je ping normalan, a lag, packet loss.. jel ima problema ?

Pičim FPS-ove, ne bi htio da mi se veza sjebe. Lokacija- Zg, Trešnjevka.

Hvala !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
bnaci kaže...
JozicA kaže...

Čudno, onda sam ja prevario iskon kad nemam telefon....:)

17 godina
QFlash kaže...

Nadam se da ovo nešto i Tcomu znači.I love konkurencija.

To zapravo i nije neka konkurencija za sad no ubuduce bi moglo bit itekak, jer B-NET nema bas puno ljudi danas. No oni koji ga nemaju a mogu ga imat ce prec na njega sigurno jer ova tarifa za 160kn je super, kad pogledas kaj dobiš na 160 kn kod njih a kaj dobiš za 220 kn na T-Šrot.Smijeh Ja da sam mogel bi isto išel na B-NET ali nemrem nikak, pa sam zato na Iskon otišel i ustedil 70 kn mjesecno. Jer 1mbit download vise ne vrjedi te love osim u zoni sumraka možda, no tu je veci Upload zato tj 50kb u sekundi kaj je ok uglavnom za 150 kn mjesecno ja zadovoljan a novcanik je vesel ko malo djete.NevinašceCool

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 17:29 (rambox).
17 godina
neaktivan

moze t-com doci i do linkova sa 50/50 mbit po koristniku sa optickom vezom ali zasto?

isplatljivije ima je ovako dok nemaju konkurencije musti nas ko krave i iscjediti nam zadnje kune iz depa.

u italiji vec godinama imaju dsl 8/8 mbit flat i neograniceno pricanje u cijeloj regiji za 15 eura u tiskaliju...

a alice im nudi 20/1 mbit za svega samo 20 eura...

dobro je da je bnet pokrenuo se malo tako da i ostale potakne na promjene...a t-cm si nece dozvoliti da ima netko ko djeli brzi net od njih pa ce i oni uskoro povuci svoj potez i povecati brzine...to sve ide sekvencijalno...

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
17 godina
neaktivan
Bioaktiv kaže...

Ljudi jel netko ima iskustva sa igranjem preko B-neta ? Vjerujem da je ping normalan, a lag, packet loss.. jel ima problema ?

Pičim FPS-ove, ne bi htio da mi se veza sjebe. Lokacija- Zg, Trešnjevka.

Hvala !

Ja imam xcarnet i ping bude preko 100 od 18h do 23h, uglavnom neigrivo.

low is low
15 godina
neaktivan

Ispravak, alternativni operateri rijetko gdje imaju izgrađenu vlastitu infrastrukturu, već plaćaju T-Comu najam parice...Naj izgrađeniju infrastrukturu ima B-Net, koji koristi postojeću DTK mrežu i ulazi u zgrade preko postojećih telefonskih ormarića... Ostali imaju povučene vodove uglavnom samo na poslovne objekte...

fico132
15 godina

ja bih bio zadovoljan da u t-coma i ovih 4 mbita bude iskorišteno do kraja,upalim dva komjutera i odmah mi padne brzine do ruba živciranja,ako je taj t-com u ovih zadnjih 10 godina uložio i kunu u infrakstrukturu ja odmah stavljam svoju glavu pod giljotinu,ulažu ali samo u "normalono " funkcioniranje interneta i ništa više

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
fico132 kaže...

Ispravak, alternativni operateri rijetko gdje imaju izgrađenu vlastitu infrastrukturu, već plaćaju T-Comu najam parice...Naj izgrađeniju infrastrukturu ima B-Net, koji koristi postojeću DTK mrežu i ulazi u zgrade preko postojećih telefonskih ormarića... Ostali imaju povučene vodove uglavnom samo na poslovne objekte...

-bnet je kabelska. Antenski kabel i kabel-modem, nema nikakve veze s telefonskim paricama. Tj. možeš imati i Tcom i Bnet.. jer nema veze jedno s drugim.

- ''Rat oko ormarića'' i vlasništvo nad DTK je nešto sasvim drugo.

Svi ostali provideri idu preko Tcomove infrastrukture, većinom stari DTK i u zadnje vrijeme (u tajnosti) postavljena optika po čitavim kvartovima... samo se čeka formalno -potvrda vlasništva.

btw, tiho preuzimanje DTK mreže od strane tcoma je slućano zaustavljeno prije dvije godine.

Tcom, po ugovoru ima pravo na pretplatu, to im je glavni biznis jer za liniju koji iznajme drugom ISPu naplate 60kn.

Cijene svih su podjednake (Iskon, Amis, Optima, Bnet...) i u pravilu cca 50kn niže od iste tcomove. Ista stvar je s kvalitetom usluge, brzinama i sl., ovisno o kvaliteti parice i opterećenosti centrale, tako da nema (skoro) nikakve razlike koji ISP.

Osim Bnet, jer je sasvim odvojen (kabel!), ali kod njih se do sad vidjela nesnalažljivost u novijim tehnologijama, ipak su primarno bili TV, tako da ih je internet i telefonija malo uhvatila nespremne.

Internet na Bnetu je OK, osim pinga. Prije su bili dosta stabilni, u zadnje vrijeme, veće opterećenje-više problema.. nespremni su.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice