Banke spašavaju HG Spot zaključana tema

poruka: 529
|
čitano: 122.394
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Banke spašavaju HG Spot".
17 godina
neaktivan
Re: Banke spašavaju HG Spot
bed kaže...
Ana.Matic kaže...
Kvalitetne savijete smo i poslušali, ..

Promijenite dizajn stranice ako boga znate.. A dizajnerima recite da nisu uspjeli, što god im je bio cilj.

... osim ako su i dizajneri neki od tih otpuštenih bivših djelatnika koji se nastoje osvetiti. {#}

16 godina
Ana.Matic kaže...

Pozdrav Hackeri-ri,

Komentar br. 1

Naše djelatnike redovito testiraju tajni kupci (10 puta mjesečno Utrine i po 2 puta mjesečno sve ostale poslovnice) i rezultati su u razini VIP-a, T-coma, Zabe, Allianza i nekoliko auto kuća koje su po kvaliteti usluge među najboljima u Hrvatskoj.

Što se tiče znanja, bio nam je tajni kupac iz jednog informatičkog časopisa, te je u istom objavio da je našeg djelatnika izrešetao s raznim informatičkim pitanjima i da je znao odgovor na sve. Svaki naš zaposlenik ima jedanput mjesečno testiranje koje organiziraju dva informatička časopisa.

Komentar na Komentar br.1:

Kako to da ih nisu poučili kad netko kupi Gb RAM-a i pošteno(u cash-u) plati to,da se isti Gb RAM-a čovijeku onda i isporuči?

Kako da ih nisu poučili da se ne može na silu prodati komad hardware-a(MBO) ako kupac ne želi taj model MBO?

Komentar br.2

Točno je da među forumašima ima naših bivših kolega (da, prepoznajemo ih) od kojih su svi dobili otkaz (nisu sami otišli) i sad se "osvećuju" tekstovima u kojima bacaju ljagu na svoje bivše kolege iako su dok su radili bili tobože dobri prijatelji. Te bivše kolege danas imaju svoje web shopove i HGspot smatraju svojom konkurencijom i koriste ovaj forum za osobne probitke.

Neću nam raditi reklamu (zbog žutog kartona), ali što se tiče ponude HGspota uvijek je možete provjeriti na jednom web siteu (ne smijem navoditi link na tuđi web site) koji uspoređuje cijene.

Kvalitetne savijete smo i poslušali, te su na temelju njih  nastale akcije koje sada ne mogu navesti opet zbog žutog kartona.

Lp

Komentar na Komentar br.2:

Znači,po ovome je moja malenkost jedan od Vaših bivših djelatnika koji BTW ima i svoj WEB shop!!??

A,nisam slučajno jedan između ostalih,Bogu hvala...bivših kupaca hardware-a u Vašem cijenjenom shopu?

Znači,svi koji su ikad imali neugodna iskustva pri kupovini u Vašem dućanu...

svi smo mi dio teorije zavijere protiv bezgrešnog i najboljeg dućana informatičkom opremom na ovim prostorima????

Pa,otkud onda posrtanje koje vodi(nažalost-neizbježnoj) propasti????

I,ne,zbilja Vam ne želim da propadnete,samo bih Vam savjetovao da se uhvatite profesionalnosti i odnosa prema kupcu.

Kad se uvijerim da ste to podigli na višu razinu(ali,stvarno,a ne ovako putem jeftinih PR spika)...

tad me možete očekivati opet kao kupca u Vašem dućanu,do tad lijep pozz i puno Vam sreće u budućem poslovanju želim:)

P.S.:Sorry na kompletnom citatu Gospodične Matić,ali ovo je bio osvrt na njezin puni post.

P.P.S.:A,kako Vi Gospodična Matić koristite ovaj forum?????Zar i sami niste ovdje iskoristili priliku u više navrata za reklamu svoje tvrtke?

Tek nakon što je kolega tnakir citirao pravila foruma,Vi ste postala svjesna o mogućim sankcijama za reklamu.

Insomniac XD
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 19:43 (fromcelltohell).
16 godina
odjavljen
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

1. Zatvorite sve poslovnice osim glavne

2. Natrpajte glavnu poslovnicu velikim izborom

3. Zaposlite par kvalitetnih radnika koji znaju svoj posao i nisu bahati

4. Sredite web shop

5. Spustite cijene na razinu ADMa i Protisa

Tako lako.

Sta vi imate?

1. Poslovnice razbacan po svuda

2. Nikakav izbor

3. Lose i bahate zaposlenike (cast iznimkama..)

4. Web shop izgleda kao djeciji vrtic...nepregledno, ne rade filteri, pola stvari nije izlistano uopce...

5. Skupi ste 

Izgubili ste povjerenje bivsih kupaca, a povjerenje je tesko vratiti ... gotovo nemoguce...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 15:47 (rebelsy).

13 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

ima jedna od ede majke koja govori za krivicu propale firme:

- radnici su bili losi - kao da su se sami zaposljavali

- a place su bile tako dobre - cca oko 3,500

- web su takoder radili bivsi zaposlenici-- HGspot je ulozio u novi revolucionarni web oko 500,000kuna tako da ide uz ipad i osobnog savjetnika

- oni ustvari imaju velike hale skladista, ali mi za to ne znamo

- imaju najbolju i najjeftiniju ponudu, cijene su prevelike izrazene, ali na kasi je popust od 70%

i pjesmica:

Kalasnjikov u ruksaku, bombe puni okviri
Niko nece da prezivi za sve su oni krivi
Uz je... li ti majku Muce prvi rafal puce
I to tacno tamo pored njegove kuce
Gdje je cesto piso
Najebo je i Miso
Samo zato jer je slucajno tuda naiso
I Hora zvani ludi i jos 20 ljudi
Koji su pili gore u onoj Andjenoj vili
Svi su oni bili na Saletovoj listi nedjel

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Ma dobro sad su OK, za tih 80 kn ja bih i kupio da ne moram naručivati iz Zagreba.

Ja sam iz Čepina pored Osijeka i meni je to taman razlika  koliko bih platio poštarinu.

Hg-spot se konačno opametio jer vidim da su sad sa komponentama u redu što se tiče cijena, pogledajte malo bolje.

Nije više razlika 25% kao do prije 2 tjedna.

16 godina
odjavljen

Ja vidim da je razlika hgspot - protis maltene 200kn.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina

Ne bih se složio sa tvrdnjom da zatovore sve poslovnice, recimo ova malena u Rijeci je baš dobra. Danas sam kupio tvrdi disk u ovoj novoj akciji i uštedio sam dosta više nego da sam išao kupovati u nekoj drugoj trgovini pa čak i u ADM-u.

No, danas dođem u 13:46, molim Boga da nije onaj neljubazni prodavač koji je inače ovdje no, iznenadim se-trgovina usred prodajnog centra zatvorena. Piše "vraćam se ubrzo", do mene jedan čovjek isto došao, vidim ima vrećicu u kojoj je nešto, pitam ga

"Vi ovo šaljete na servis", od odgovara da, malo se iznenadimo što nema prodavača no što sada? Kaže on da ćešće idu na pauzu i da je vjerovatno u kafiću dolje, oko pola sata najviše ću čekati. Nakon par minuta odlučio sam prošetati, obišao cijeli zadnji kat, vratio se u 13:58, čekao par minuta i ništa, drugi čovjek je ostao čekati-svaka čast.

Ne samo da sam se osjećao kao (ne želim reći) nego sam se iznenadio kada sam opet u 16:20 došao, neka nova osoba unutra, kupim što sam želio, na pitanje, preporučujete li mi neki drugi proizvod ili je i ovo dobro dobivam "ovaj proizvod imamo".

Pitam kako je od 360kn popust od 23% 308kn, on odgovara da ne zna, da se sada vratio s godišnjega.

EDIT: Proizvod http://www.hgspot.hr/34813/tvrdi-disk-640-gb

Pitam, tko je ovdje bio u 14h, on odgovara "obojica, onda nam je smjena.  A zašto pitate?", odgovaram nikoga nije bilo na što se on samo nasmijao.

No i ovo mi je povoljnije nego drugdje. 

Osim "imate sitno" to mi je bio jedini razgovor s prodavačem.

Ne znam gdje je ono osoblje iz HGspota Merkator u Rijeci, koje se razumijelo, koje je čak pričalo i šale te bilo ljubezno, razumijelo se u ono što radi.

Baš zbog ovakvih osoba riječki hgspot je iz 2 velika centra preselio se u jedan maleni na zadnjem katu robne kuće.

Baš zato sve manje kupujem u HGspotu iako sam prije znao puno više potrošiti.

Najgore je što kada umjesto isprike dobijem smiješak te se onda stvarno osjećam očajno i ne poželim više nikada doći.

"Vraćam se brzo" "Vraćam se brzo"
-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 18:53 (Ag008).
16 godina
Ag008 kaže...
Pitam kako je od 360kn popust od 23% 308kn, on odgovara da ne zna, da se sada vratio s godišnjega.

sve je ok, al tu si fulao...

nije to popust 23% nego je cijena bez PDV-a, znači nije dodan porez na osnovicu...

može se računat da je cijena manja oko 19% od cijene s PDV-om

ima tu sigurno netko kome je to preračunavanje struka pa može bolje objasnit...

al ionako ta računica nije ok jer je 308 + 23% = 379....

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 18:35 (XXX-Man).
15 godina
Ag008 kaže...

Malo ću bolje pojasniti. Kao što je kolega iznad rekao, cijena se prikazuje kao cijena bez PDV-a. Točnije na osnovicu se doda 23% i dobije se cijena proizvoda. Ako je osnovica x, onda je cijena sa PDV cijena=1.23*x. x=cijena/1.23=cijena *1.23-1 =cijena* 0.81. Iz toga zaključujemo da je cijena snižena za 19%.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
16 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Malo ću bolje pojasniti. Kao što je kolega iznad rekao, cijena se prikazuje kao cijena bez PDV-a. Točnije na osnovicu se doda 23% i dobije se cijena proizvoda. Ako je osnovica x, onda je cijena sa PDV cijena=1.23*x. x=cijena/1.23=cijena *1.23-1 =cijena* 0.81. Iz toga zaključujemo da je cijena snižena za 19%.

e to je to, samo nisam znao kako to objasnit :D

samo ako je Ag008 točno rekao onda je trebao platit 292kn a ne 308kn...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina

Ovo me razocaralo.Meni ste davali stvari stare vise od jedne godine,a sad tu  prd{#}te da je EOL.

http://www.hgspot.hr/45397/kuciste-cooler-master-cm-690  -EOL

CM690

http://www.adm.hr/advanced_search_result.php?keywords=690

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 20:05 (ivanoile).
16 godina
ivanoile kaže...

Ovo me razocaralo.Meni ste davali stvari stare vise od jedne godine,a sad tu  prd{#}te da je EOL.

CM690

nisu ti to ista kućišta

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 godina
dery kaže...
ivanoile kaže...

CM690

nisu ti to ista kućišta

Znam,ali nemaju uopce CM 690.Niti prvu verziju niti drugu.

16 godina
Banke spašavaju HG Spot

zašto ih uopče spominjemo(hgspot),nisu bitni

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa ovo je tema o HGSpotu.

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Pa ovo je tema o HGSpotu.

Koju Admin nikako da zaključa.

15 godina
neaktivan
Ana.Matic kaže...

Pozdrav Hackeri-ri,

Komentar br. 1

Naše djelatnike redovito testiraju tajni kupci (10 puta mjesečno Utrine i po 2 puta mjesečno sve ostale poslovnice) i rezultati su u razini VIP-a, T-coma, Zabe, Allianza i nekoliko auto kuća koje su po kvaliteti usluge među najboljima u Hrvatskoj.

Što se tiče znanja, bio nam je tajni kupac iz jednog informatičkog časopisa, te je u istom objavio da je našeg djelatnika izrešetao s raznim informatičkim pitanjima i da je znao odgovor na sve. Svaki naš zaposlenik ima jedanput mjesečno testiranje koje organiziraju dva informatička časopisa.

......

Jao..... a ja sam baš planirao kupiti auto.

jao, jao

P.S. Jel to ona nama sa Zabom pokušava dočarati razinu HG Spota, koji FAIL !!!{#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Links - http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.471 - 1069kn {#}

nemozes uspoređivat web shopove sa firmama koje imaju poslovnice po cijeloj Hrvatskoj

16 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...

sve je ok, al tu si fulao...

nije to popust 23% nego je cijena bez PDV-a, znači nije dodan porez na osnovicu...

može se računat da je cijena manja oko 19% od cijene s PDV-om

ima tu sigurno netko kome je to preračunavanje struka pa može bolje objasnit...

al ionako ta računica nije ok jer je 308 + 23% = 379....

A 360 kn je cijena s popustom za jednokratno plačanje. Ako je osnovna cijena 379 kn, a popust za jednokratno plačanje 5%, dobijemo 360 kn.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina

Izgleda da je cijena onda u redu.

No, budući da već dugo nisam kupio novi hard disk ne znam je li inače uobičajeno kupovati ih u vrećici, no na mojoj je još i neka cijena iz 2010.

Cijena Cijena

Moram kupiti i ovo sada;

http://www.hgspot.hr/20963/kabel-za-napajanje-sata-4-pin-to-15-pin-

Tko zna koliko je to staro, mogli su makar cijenu promijeniti, no nadam se da će raditi, još ga nisam ni uspio probati.

Sve u svemu, još uvijek su jeftiniji od druge konkurencije u Rijeci.

15 godina
neaktivan
Banke spašavaju HG Spot

Da, HDD-ovi ti dodju tako u tim ''vrecicama'' ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...

Da, HDD-ovi ti dodju tako u tim ''vrecicama'' ...

Očito onda nisam dugo kupovao hdd, da nisu na zadnjem katu robne kuće koja nema dizalo (ima ali za zaposlenike) iskoristio bi mogućnost besplatnog stavljanja u računalo, ali ni ne znam kako bi oni to spojili bez ijednog vijka, kabela ili slično.

Čini se da će prije na vrbi roditi grožđe nego li uspijem pokrenuti ovo čudo, to će biti vjerovatno 31. travnja, kada ću dobiti i ispriku. 

Inače, možda su ovi diskovi kao vino, što su stariji to su bolji, po tome je moj disk jako dobar {#}

15 godina
Meni su dali graficku staru 1,5 godinu,HDD 1 godinu,a DVD je bio iz 2007(kupljen 2010) neznam uopce kako.Nis od ovog nije radilo dobro.
14 godina
neaktivan
Ana.Matic kaže...

Pozdrav Hackeri-ri,

Komentar br. 1

Komentar br.2

Točno je da među forumašima ima naših bivših kolega (da, prepoznajemo ih) od kojih su svi dobili otkaz (nisu sami otišli) i sad se "osvećuju" tekstovima u kojima bacaju ljagu na svoje bivše kolege iako su dok su radili bili tobože dobri prijatelji. Te bivše kolege danas imaju svoje web shopove i HGspot smatraju svojom konkurencijom i koriste ovaj forum za osobne probitke.

Neću nam raditi reklamu (zbog žutog kartona), ali što se tiče ponude HGspota uvijek je možete provjeriti na jednom web siteu (ne smijem navoditi link na tuđi web site) koji uspoređuje cijene.

Kvalitetne savijete smo i poslušali, te su na temelju njih  nastale akcije koje sada ne mogu navesti opet zbog žutog kartona.

Lp

Poštovana gospođice Matić,

komentar na Vaš komentar br. 1:

Ono boldano – s obzirom da ste Vi sami u jednoj drugoj temi već spomenuli ime tog informatičkog časopisa, možemo slobodno reći i o kojem se radi... O VIDI – ju... Trenutno imam pored sebe taj broj u kojem ste ocijenjeni, a da Vam dokažem, reći ću Vama i svima na Forumu kako ste ocijenjeni:

Ponuda: 4

Stručnost: 9

Ambijent: 5

Uljudnost: 8

Servis: Da

Dostava: Da

Ukupna ocjena: 7

Da ne bi bilo zabune, autor članka vas je prvo dobro ''oprao'' navodeći negativne primjere i iskustva nekih forumaša s Vašom tvrtkom, potom navodi kako je HG Spotov centar u Utrinama ( naravno, gdje drugdje ) lako pristupačan sa svih strana te navodi promjene na web stranici kao nefunkcionalne i u suprotnosti Googleovoj jednostavnosti... Ocjena ponude je ispodprosječna – tek za prosječnog kućnog korisnika dok su gameri i entuzijasti potpuno zanemareni, a da ne govorimo kako je navedeno i to da u opisu artikla ne pišu potpune specifikacije već samo o kojem se proizvođaču radi...

Stručnost – iznad prosjeka... Vrlo diskutabilno jer, vjerujte mi, i najveći laik u svijetu računala zna da Intel ima jače procesore ( barem trenutno ) te da serija i5 i i7 koristi DDR3 memoriju... To se tiče i Ati-jeve tehnologije Eyefinity za monitore ( ne mislim na korištenje RAM-a, nego na laike )... Također je navedeno da je taj isti ''ljubazni'' prodavač ''kupcu'' pokušao uvaliti skuplji proizvod, monitor od 27'', iako je ''kupac'' tražio dva monitora koje može spojiti u jedan ( misleći na Eyefinity )...

Za kraj se navodi kako niste ni sjena onome što ste nekad bili, preorijentirani na obične kućne nezahtjevne korisnike, a drugi dio, entuzijaste i gamere, ste potpuno zapostavili te naravno, velika ljubaznost, stručnost i uljudnost osoblja ( očito je to slučaj samo u Utrinama )...

Komentar na Vaš komentar br. 2:

Ako ste toliko sigurni da na ovom Forumu ima nekih vaših bivših otpuštenih radnika koji se sada ''osvećuju'' Vašoj tvrtki svakakvim komentarima, zašto ih ne imenujete??!

Da se razumijemo, ja se profesionalno bavim glazbom, a ne informatikom i kompjuterima, to mi je samo hobi te Vas uvjeravam da moj komentar nije nikakav plod bivšeg radnog odnosa s Vašom tvrtkom... I razumijem Vas kad na sve načine pokušavate oblatiti konkurenciju i obraniti HG Spot, jer znam neke osobe koje se nalaze u sličnoj situaciji, okružene konkurencijom višestruko jeftinijom... No opet, to ne smije biti razlog da ih blatite i ocrnjujete... Budite profesionalni, što Vam ne bi smio biti problem s obzirom na Vaš stupanj i područje obrazovanja...

Lijep pozdrav!

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 8:43 (MusicWoman).
17 godina
neaktivan
MusicWoman kaže...
Također je navedeno da je taj isti ''ljubazni'' prodavač ''kupcu'' pokušao uvaliti skuplji proizvod, monitor od 27'', iako je ''kupac'' tražio dva monitora koje može spojiti u jedan ( misleći na Eyefinity )...

Ovo je ok, i ja radije koristim 27" umjesto dva manja monitora.

16 godina
odjavljen
overhe4t kaže...

Links - http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.471 - 1069kn {#}

nemozes uspoređivat web shopove sa firmama koje imaju poslovnice po cijeloj Hrvatskoj

Ana.Matic kaže...

Pozdrav,

Od ponedjeljka počinje najveća akcija ikad na ovim prostorima. U Utrinama na prvom katu imati ćemo akciju u kojoj ćete na MBO, CPU i VGA plaćati cijenu bez PDV-a, a HGspot će platiti PDV. Usporedite onda cijene, pa čak i s web shopovima. Ovo je insiderska vijest koja još nije nigdje objavljena.

Lp

Oni su sami rekli da se može uspoređivati {#}

14 godina
neaktivan
DigiMagic kaže...
MusicWoman kaže...
Također je navedeno da je taj isti ''ljubazni'' prodavač ''kupcu'' pokušao uvaliti skuplji proizvod, monitor od 27'', iako je ''kupac'' tražio dva monitora koje može spojiti u jedan ( misleći na Eyefinity )...

Ovo je ok, i ja radije koristim 27" umjesto dva manja monitora.

Naravno, sve to stoji, ali ipak ako netko želi kupiti nešto što si je sam zamislio, a ovaj drugi mu želi uvaliti nešto skuplje, onda je to nešto drugo... Normalno je da prodavač preporuči nešto što je bolje, ali da uporno tupi po svojem, to nikako nije u redu... Preporuka je jedno, uvaljivanje skupljeg je drugo...

Ja također ljeti radim s kupcima, tako da znam o čemu govorim i znam da je to dvosjekli mač... U ovom gornjem slučaju to i nije neka kriminalna pogreška, ali znaš ono - sto ljudi, sto ćudi, a svatko sve shvaća na svoj način... {#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
17 godina
neaktivan

MusicWoman kaže...
Stručnost – iznad prosjeka... Vrlo diskutabilno jer, vjerujte mi, i najveći laik u svijetu računala zna da Intel ima jače procesore ( barem trenutno ) te da serija i5 i i7 koristi DDR3 memoriju... To se tiče i Ati-jeve tehnologije Eyefinity za monitore ( ne mislim na korištenje RAM-a, nego na laike )... Također je navedeno da je taj isti ''ljubazni'' prodavač ''kupcu'' pokušao uvaliti skuplji proizvod, monitor od 27'', iako je ''kupac'' tražio dva monitora koje može spojiti u jedan ( misleći na Eyefinity )...

Za kraj se navodi kako niste ni sjena onome što ste nekad bili, preorijentirani na obične kućne nezahtjevne korisnike, a drugi dio, entuzijaste i gamere, ste potpuno zapostavili te naravno, velika ljubaznost, stručnost i uljudnost osoblja ( očito je to slučaj samo u Utrinama )...

Hmm, a mili Bože, pa kako ti netko može "uvaliti" skuplji proizvod? Ne kužim? Koji idiot je vršio to ispitivanje? I koji je to 27" monitor skuplji od dva manja? Koja dva? Dva 17"? Nije mi baš jasno o kojem se to rangu monitora radi, a ni kako prodavač može znati da kupac želi kupiti 2 mala monitora umjesto 1 većeg? U tome nema logike. Jedan monitor od 27" se može nabaviti već za oko 5-6 tisuća kuna, pa se ne radi o nekom skupom izdatku, a kupovati dva jako mala monitora (npr. 2x20") za istu cijenu, nema pretjerane logike. 2 monitora također nemaju veze s Eyefinity tehnologijom. Eyefinity je zamišljen za 3 - 6 monitora, ne za 2. Dva monitora su dva monitora i neupotrebljivi su za igranje, jer trebaš minimalno 3.

Inače, o tome da Intel ima jače procesore može se diskutirati. Ima i Bugatti najbrži automobil, ali problem je u dobavljivosti, servisiranju, gorivu i cijeni cijelog zadovoljstva.

Čini se da postoji razlog zašto je VIDI marginalan časopis. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 15:06 (naxeem).
14 godina
neaktivan
naxeem kaže...

MusicWoman kaže...

Za kraj se navodi kako niste ni sjena onome što ste nekad bili, preorijentirani na obične kućne nezahtjevne korisnike, a drugi dio, entuzijaste i gamere, ste potpuno zapostavili te naravno, velika ljubaznost, stručnost i uljudnost osoblja ( očito je to slučaj samo u Utrinama )...Hmm, a mili Bože, pa kako ti netko može "uvaliti" skuplji proizvod? Ne kužim? Koji idiot je vršio to ispitivanje? I koji je to 27" monitor skuplji od dva manja? Koja dva? Dva 17"? Nije mi baš jasno o kojem se to rangu monitora radi, a ni kako prodavač može znati da kupac želi kupiti 2 mala monitora umjesto 1 većeg? U tome nema logike.

Jedan monitor od 27" se može nabaviti već za oko 5-6 tisuća kuna, pa se ne radi o nekom skupom izdatku, a kupovati dva jako mala monitora (npr. 2x20") za istu cijenu, nema pretjerane logike. 2 monitora također nemaju veze s Eyefinity tehnologijom. Eyefinity je zamišljen za 3 - 6 monitora, ne za 2. Dva monitora su dva monitora i neupotrebljivi su za igranje, jer trebaš minimalno 3.

Inače, o tome da Intel ima jače procesore može se diskutirati. Ima i Bugatti najbrži automobil, ali problem je u dobavljivosti, servisiranju, gorivu i cijeni cijelog zadovoljstva.

Čini se da postoji razlog zašto je VIDI marginalan časopis. {#}

Znam, ja samo navodim ono što je napisano u VIDI časopisu... {#}

Naxeem, ono što je boldano, nisam napisala ja u svom originalnom postu... Ne znam kako se to našlo tu, ali ja to nisam napisala... Isto tako, u VIDI-ju nije uopće navedena veličina monitora koju je ''kupac'' tražio...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice