Mocna igrackica.
Ima cak 2x8800 kartice u sebi.
Samo cijena je sigurno više nego paprena
Mocna igrackica.
Ima cak 2x8800 kartice u sebi.
Samo cijena je sigurno više nego paprena
U usporedbi s desktopom koji se može složiti za tu lovu - neisplativo!
(da ne spominjem kako neka veća nadogradnja komponenti ne dolazi u obzir...).
Nije stvar u tome da se te komponente mogu dobit za 3 puta bolje na dekstopu, nego vise u tome kako ce proc 1.920 x 1.200 na 17" monitoru :D :D
Sve u svemu, valjda postoji trziste i za tako nesto, iako ja ne bi takvo nesto ni pogledao.
Slika na 1.920 x 1.200 na 17" sigurno izgleda fenomenalno glatka.
Nije stvar u tome da se te komponente mogu dobit za 3 puta bolje na dekstopu, nego vise u tome kako ce proc 1.920 x 1.200 na 17" monitoru :D :D
Evo taman ga dobio pa..
Dell xps 1730
Intel Core 2 Duo T9300(2.5GHz, 800Mhz, 6M L2 Cache)
2GB, DDR2, 667MHz
256MB NVIDIA GeForce 8700 GT
400G (2x200) 7200RPM High Performance SATA HDD Raid 0
17 UltraSharp TrueLife Wide screen WUXGA 19 1920×1200
Vista Ultimate
i jos hrpu malih stvarcica kao wireless usb i bluetooth integrirani, i wireless a/g/n mrezna
cijena: 3900 USD
pa mogu rec da laptop iako tezak dosta oko 5 kila, (2 baterije) i nije tako problematican za nosit, a isto kolko para tolko muzike, radi brzo.. jako.. i zadovoljan sam za sada. Cak se ni ne grije jako, dapace samo je malo topao, ima dobro rijeseno hladjenje.
bezveze z anase uslove
a jako dobro ce proci na trzistu
o nekakvoj portabilnosti ovdje nema govora i to nek svak sebi izbije iz glave, rad na terenu pogotovo, volio bih da vidim junaka koji ovo vuce sa sobom na neki teren.
Ovakvi laptopi imaju jako rasireno trziste u japanu, koreji, tajvanu gdje ljudi zive u skucenom prostoru, vrlo doslovno, i gdje ovakav laptop zamjenjuje sve moguce uredjaje i nije namjenjen prenosenju.
u nasim uslovima za taj novac kupi se vrlo jak desktop i dobar laptop za terena.
Što će mi to. Pa to će imati najmanje 4 kg. Ja svoj laptop svaki dan moram vući sa sobom u ured pa na teren... Nedavno sam kupio novi HP workstation 8710 w i totalno sam zadovoljan njim.