Asus G70 - za igranje

poruka: 8
|
čitano: 1.217
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus G70 - za igranje".
17 godina
neaktivan
Asus G70 - za igranje

Mocna igrackica.

Ima  cak  2x8800  kartice  u  sebi.

Samo  cijena  je  sigurno  više  nego  paprena

C2D@3360mhz@1,35V,GA-P35-DS4,2GB DDR2 Kingmax@960mhz@2,2V
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Asus G70 - za igranje

U usporedbi s desktopom koji se može složiti za tu lovu - neisplativo!

(da ne spominjem kako neka veća nadogradnja komponenti ne dolazi u obzir...).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Asus G70 - za igranje

Nije stvar u tome da se te komponente mogu dobit za 3 puta bolje na dekstopu, nego vise u tome kako ce proc 1.920 x 1.200 na 17" monitoru :D :D

Sve u svemu, valjda postoji trziste i za tako nesto, iako ja ne bi takvo nesto ni pogledao.

0 0 hvala 0
17 godina
Asus G70 - za igranje

Slika na 1.920 x 1.200 na 17" sigurno izgleda fenomenalno glatka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lightning kaže...

Nije stvar u tome da se te komponente mogu dobit za 3 puta bolje na dekstopu,       nego vise u tome kako ce proc 1.920 x 1.200 na 17" monitoru :D :D

Vidim da nisi uopce upucen ali tako nešto je moguce i  vec  ima  takvih  primjeraka  ali malo pogledaj po webu i pogledaj koje razolucije imaju ekrani na laptopima.
  Prije nego izvališ ovakvu glupost.
  Hmm  mene  samo  zanima  koliko  se  ta  stvarcica  grije?  Jer  imam  neki  osjecaj  da  bi  se  to  moglo  pregrijavati...
  Dok  me  najviše  zanima  koliko  baterija  traje  na  tom  cudu...nekih  1  do  2  sata  sa  tim  komponentama  valjda....
  Uvjek  ima  ljudi  koji  ce  kupit  tako  nešto  makar  im  i  nije  potrebno  samo  zato  jer  se  zove  alienware. 

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan
kokek kaže...

Evo taman ga dobio pa..

Dell xps 1730

Intel Core 2 Duo T9300(2.5GHz, 800Mhz, 6M L2 Cache)

2GB, DDR2, 667MHz

256MB NVIDIA GeForce 8700 GT

400G (2x200) 7200RPM High Performance SATA HDD Raid 0

17 UltraSharp TrueLife Wide screen WUXGA 19 1920×1200

Vista Ultimate

i jos hrpu malih stvarcica kao wireless usb i bluetooth integrirani, i wireless a/g/n mrezna

cijena: 3900 USD

pa mogu rec da laptop iako tezak dosta oko 5 kila, (2 baterije) i nije tako problematican za nosit, a isto kolko para tolko muzike, radi brzo.. jako.. i zadovoljan sam za sada. Cak se ni ne grije jako, dapace samo je malo topao, ima dobro rijeseno hladjenje.

Slazem se sa Darth Punisherom, Evo moj post sa Koji imate laptop uz nekoliko riječi o njemu  posta. Mislim dosta je slicno kao ovaj asus osim graficke, al dobiva se neka slika kako to radi, a mozda i ne nikad se nezna dok se ne uzme u ruke :). I ono stvari tipa; za tu lovu mozes kupit brzi desktop, ok slazem se al sta ako desktop ne dolazi u obzir za kupvinu, ako se zivi na terenu negdje, ovo je vise nego dobra zamjena za desktop
Pozz
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2008 5:45 (kokek).
17 godina
neaktivan
Asus G70 - za igranje

bezveze z anase uslove

a jako dobro ce proci na trzistu

o nekakvoj portabilnosti ovdje nema govora i to nek svak sebi izbije iz glave, rad na terenu pogotovo, volio bih da vidim junaka koji ovo vuce sa sobom na neki teren.

Ovakvi laptopi imaju jako rasireno trziste u japanu, koreji, tajvanu gdje ljudi zive u skucenom prostoru, vrlo doslovno, i gdje ovakav laptop zamjenjuje sve moguce uredjaje i nije namjenjen prenosenju.

u nasim uslovima za taj novac kupi se vrlo jak desktop i dobar laptop za terena.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus G70 - za igranje

Što će mi to. Pa to će imati najmanje 4 kg. Ja svoj laptop svaki dan moram vući sa sobom u ured pa na teren... Nedavno sam kupio novi HP workstation 8710 w i totalno sam zadovoljan njim.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice