Apple vredniji od Microsofta

poruka: 126
|
čitano: 25.391
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple vredniji od Microsofta".
17 godina
neaktivan
RE: Apple vredniji od Microsofta
the_tux kaže...
Dok ide, ide. Ne očekujem da će neka tvrtka moralizirati oko radničkih prava. To ostaje na sindikatima i radnicima, da trpe ili se izbore za svoja prava, jedino je u Kini to malo teže, radi demokapitakomunističke partije.
Onda što možeš reči sa apple proizvodima sklopljenim u Irskoj vs China i ostali?

http://www.dailytech.com/Report+Apple+Cuts+07+Percent+of+iPad+Profit+to+Give+Factory+Workers+Big+Raise/article18571.htm

jel ti ovo paše? nisam čuo da je ovako nešto napravio dell ili hp ili zapravo itko.

Inače apple je već desetak milijardi u plusu ispred MSofta po Market capu, za sad se razlika iz dana u dan povećava, a sudeći po prodaji iPada i kroz par dana najavi novog OS4 i iPhonea tako će se i nastaviti u dogledno vrijeme kao što sam i predvidio ... ionako je još samo exxon ispred :D

puno zanimljivih Jobsovih komentara od jučer, pa i na market cap između ostalog:

http://www.macrumors.com/2010/06/01/steve-jobs-in-opening-interview-session-at-d8-conference/

- On Apple's market capitalization passing Microsoft's: "It doesn't matter very much. It's not what's important. It's not what makes you come to work in the morning...It is a little surreal."

A.
15 godina
neaktivan
Apple vredniji od Microsofta

Ne kužim čemu tolika frka,iPad na stranicama nekih zemalja je dobio negativne kritike(recino na chipovim u nemačkoj) a mislim da tablet od neofonia ima mnogo bolje specifikacije od iPada,a što e apple vrijedniji od Microsofta,to ne   mora biti dugotrano,stane će biti opet ono isto kao i što e obično kod takvih situacia

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
crovalentin kaže...

Ne kužim čemu tolika frka,iPad na stranicama nekih zemalja je dobio negativne kritike(recino na chipovim u nemačkoj) a mislim da tablet od neofonia ima mnogo bolje specifikacije od iPada,a što e apple vrijedniji od Microsofta,to ne   mora biti dugotrano,stane će biti opet ono isto kao i što e obično kod takvih situacia

Moj pas je pismeniji od tebe...

17 godina
ansha kaže...

što naravno nema veze s temom i još je jedna odlična prilika da se omalovažava forumaš

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
15 godina
protjeran
hrvooje kaže...
ansha kaže...

što naravno nema veze s temom i još je jedna odlična prilika da se omalovažava forumaš

Jesi ti procitao njegov post? Ja ga omalovazavam ili on sama sebe?

16 godina
protjeran
ansha kaže...
hrvooje kaže...
ansha kaže...

Jesi ti procitao njegov post? Ja ga omalovazavam ili on sama sebe?

on sama sebe? a ti se nekome rugas radi pismenosti? da ne govorim o tome koliko njegova pismenost nema veze s temom

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice