Android alat za stvaranje malwarea

poruka: 6
|
čitano: 1.019
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android alat za stvaranje malwarea".
8 godina
protjeran
Android alat za stvaranje malwarea

sve OK

ako ljudi smiju kupiti i držati legalno pištolj zašto ne bi smjeli kupiti i virus.

Da, JA lično i osobno !

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Android alat za stvaranje malwarea
Zato jer pištoljeva prvotna namjena je samoobrana(sebe i posjeda), a viruseva krađa/destrukcija te lakše "stradavaju" nevini.
P.S. To što se pištolj zloupotrebljava je potpuno nebitno u ovom slučaju.
17 godina
Kad se tog dočepaju klinci i wannabe hackeri bit će veselo.

2 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Harry Haller kaže...
Zato jer pištoljeva prvotna namjena je samoobrana(sebe i posjeda), a viruseva krađa/destrukcija te lakše "stradavaju" nevini.
P.S. To što se pištolj zloupotrebljava je potpuno nebitno u ovom slučaju.

Cilj virusa isto može biti samoobrana.

Pokušaš mi upasti u sitem i pokupiš virus.

Vrlo jednostavno.

Da, JA lično i osobno !
9 godina
odjavljen

Ti to ozbiljno ili trolas? Kljucna je rijec legalno. Nije legalno ako kupis pistolj na ulici tj nije svako posjedovanje pistolja legalno.....

8 godina
protjeran
Torent kaže...

Ti to ozbiljno ili trolas? Kljucna je rijec legalno. Nije legalno ako kupis pistolj na ulici tj nije svako posjedovanje pistolja legalno.....

Ti ne kužiš.

Zašto se ne bi dozvolilo npr Kaspersky Lab prodavati virus softver za samoobranu ?

Kapiraš ?

Isto sve može biti legalno, a to hoću li ga ja zloupotrijebiti je ista stvar kao i s legalnim oružjem.

Poanta moje cijele priče je ta da ne treba nikome dozvoliti "legalno" nošenje ili "držanje" oružja u kući osim, policiji, zaštitarskim službama.

Da, JA lično i osobno !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice