Malo precijenjene, ali odlične konfiguracije!
dajem bubreg za to
za sve informacije javite se preko privatne poruke
majcin sine...isto ko kad otvoris haubu audia a8, ispod nje opet plasticna hauba, nista ne vidis.
za ovo vrijedi ubit
hahah ova konfa je za najplići džep a ima i7 2600K i HD 6990, pa šta onda imaju one za najdublji džep ? kvantno računalo...
A prije nego počnete sliniti malo si pogledajte pod review, pa komentare ljude, oni loši su vrlo zanimljivi.
"...no činjenica je da je Alienware svoju slavu stekao prvenstveno stolnim konfiguracijama od čijeg izgleda, izvedbe i samih specifikacija svim geekovima rastu zazubice."
Ma kakve zazubice, prije da im nešto drugo raste fap fap fap
ista konfa u drugom kucistu par tisuca kuna manje..
svemirsko kućište,još mi se čini i malo dimenzijama
ništa posebno osim tog kućišta koje će većini bit odbojno osim klincima koji volje blještavilo i svemirski izgled

sad ce pocet tucnjave oko toga tko ju nosi doma :D
Nemojte priliku prokockati...!
mislim da bi me starci zadavili da slucajno kupim ovaj space shuttle
Kao i sve na ovome svijetu ima ljude za i protiv...
za 20 000 k otvorim igraonicu i nabacam 5 kompa :)
jeli onako kao što sam i očekivao komp od 6k kuna koji se prodaje az 20k zato jel ima par lampica i kablove koji svjetle lol koji opium za nubare
Ovo mi je od nekuda poznato :)
18.900 kuna za ovo?
pa nije bas da konfa ubija...
izgled je brutalan...
Pričajte vi što hoćete, pljujte i kritizirate koliko hoćet, no kladim se, da bi 99% foruma bilo i više nego sretno i ponosno što ima to čudovište kao svoj workstation.
Varam li se ili ovo dokazuje suprotno (s obzirom koliko TU-ova iliti lajkova ima)?
Stoga, svima je jasno da se može imati isto za puno manje love (ili čak bolje).
No usporedite također slučaj s Mac-ovima koliko love daju ljudi, istini za volju za lijepo složeno kućište (po mom ukusu ni do koljena Alienware-u).
Stoga, ne ser'te nego pasite oči.
I btw. 20 kn je minimum. Ja kada sam slagao "sebi" navukao sam na preko 13k $, custom built.
E da mi je dobiti na lutriji, ne bih puno razmišljao.
da mi ga netko pokloni ne bi gledao konju u zube, ali da imam sve pare svijeta, valjda bi kupio zvijer, a ne lampice...
usporedio si laptop koji je ipak bolje konfiguriran ali ali opet ima svoje mane ...
osobno ne bi ni jednog od ta dva kupio, a mogu si priustit...
da mi ga netko pokloni ne bi gledao konju u zube, ali da imam sve pare svijeta, valjda bi kupio zvijer, a ne lampice...
usporedio si laptop koji je ipak bolje konfiguriran ali ali opet ima svoje mane ...
osobno ne bi ni jednog od ta dva kupio, a mogu si priustit...
Nisi kao prvo razumio usporedbu.
Kao drugo, svi koji govorite 19k kuna za "ovo" pogledajte cijenu u SAD-u.
aaaa..kakvo kuciste! sliiin! lampice bi mam pogasil...palile bi se samo za goste
taj custom build..se moze samo kuciste narucit?
dobra dusica koja ce mi ga platit,nek se javi na pm..dam mu bubreg ili kostanu srž..(A+)
sto se tice cijene, to je definitivno skupo. Ali samo ovdje. Gledam cijene tu kod Abisa i drugih Aliena. I vidim da laptop mx14 kosta 2200 + ostala davanja. E taj isti sam ja kupio za 1300 dolara. Sto je gotovo upola jeftinije. Vjerojatno je ista situacija i sa ovim desktopom. Kad bi bio 10 000 KN sve bi bilo za pet.
sto se tice cijene, to je definitivno skupo. Ali samo ovdje. Gledam cijene tu kod Abisa i drugih Aliena. I vidim da laptop mx14 kosta 2200 + ostala davanja. E taj isti sam ja kupio za 1300 dolara. Sto je gotovo upola jeftinije. Vjerojatno je ista situacija i sa ovim desktopom. Kad bi bio 10 000 KN sve bi bilo za pet.
Zašto ljudi jednostavno NE VOLE ČITATI?
Samo prokleta dva posta imaš LINK! koji te odvede na njihove, američke cijene.
Toliko skupo računalo a kućište čak ni nije crno iznutra. I ne samo to, čak je i napajanje SIVO.
Što li Dell uradi od AlienWarea, uništiše ga totalno...
Možeš birati boje.
Btw baš sam se zaigrao malo na stranici im, onakav kakav bi želio izađe 6300 dolara, znaci kod nas oko 40-50 tkn.
Kad se zaigram na adm stranici 10 tisuća kn a 10% slabiji, sa kvalitetnom periferijom također.
Toliko skupo računalo a kućište čak ni nije crno iznutra. I ne samo to, čak je i napajanje SIVO.
Što li Dell uradi od AlienWarea, uništiše ga totalno...
Sjećam se Area-51 ALX stare kada je vrh ponude bila GeForce 9800GX2
Možeš birati boje.
Btw baš sam se zaigrao malo na stranici im, onakav kakav bi želio izađe 6300 dolara, znaci kod nas oko 40-50 tkn.
Kad se zaigram na adm stranici 10 tisuća kn a 10% slabiji, sa kvalitetnom periferijom također.
Ne znam po kojoj si ti računici dobio 40-50k kn?
Ja sam navukao još prije izdavanja HD 6990 i i7 990x preko 13k $
Mrzim kad netko kupi Alienwarea, i satvi ubuntu ili fedoru na njega.
Jedino što bih ikad kupio od njih, da stavu na prodaju, je taj PC case - frend je kupio alienwarea i ima tako pedantno organiziranu unutrašnjost koju se ne bi moglo postići s niti jednim drugim kućištem kojeg sam dosad vidio/imao priliku isprobati.