15-godišnjak iz Srbije doveo Popcorn Time u pregle

poruka: 37
|
čitano: 11.193
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "15-godišnjak iz Srbije doveo Popcorn Time u pregle".
13 godina
neaktivan
Re: 15-godišnjak iz Srbije doveo Popcorn Time u pr
Diazz72 kaže... 

Jedino kaj je taj pametno rekao je da bi Hollywood profitiro da se bavi OnDemand sadržajem, a ne prodajom DVD/BLU-RAYa.

Što je i istina...tu postoje dvije solucije:

1.) Učiniti piratstvo “ legalno ”, odnosno da svaki korisnik interneta placa uz internet dodatnih 5-15Kn mj. za audio/video i ostale p.m. od sadržaja.

2.) Stvoriti nekakvu univerzalnu stranicu za OnDemand sadržaj tipa netflix...no da sadržajn izlazi isti dan kao i bluray, te da ima sadržaja...a ne kao neflix nešto imaš, pa nešo nemaš...onda ono što ima na NetflixUS nema na NetflixUK i obrnuto, te naravno razumna cijena.

Hrvati to već plaćaju kroz ZAMP.

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
12 godina
Onjegin kaže...
Diazz72 kaže... 

Jedino kaj je taj pametno rekao je da bi Hollywood profitiro da se bavi OnDemand sadržajem, a ne prodajom DVD/BLU-RAYa.

Što je i istina...tu postoje dvije solucije:

1.) Učiniti piratstvo “ legalno ”, odnosno da svaki korisnik interneta placa uz internet dodatnih 5-15Kn mj. za audio/video i ostale p.m. od sadržaja.

2.) Stvoriti nekakvu univerzalnu stranicu za OnDemand sadržaj tipa netflix...no da sadržajn izlazi isti dan kao i bluray, te da ima sadržaja...a ne kao neflix nešto imaš, pa nešo nemaš...onda ono što ima na NetflixUS nema na NetflixUK i obrnuto, te naravno razumna cijena.

Hrvati to već plaćaju kroz ZAMP.

Pa da, država vidijela da se na piratstvu može zaraditi...samo što i dalje zakon ne glasi plati pa skidaj...već plati za tuđe skidanje, a mi ako te ulovimo opet si naj***.

13 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Onaj DotCOM budala se obogatio na pirastvu, više je taj para zaradio na piratstvu nego hollywood.

Sine, Megaupload nije Thepiratebay. Zašto je onda kasnije osnovao Megu, potpuno legalno. Ista stvar kao i Megaupload, i masu sličnih servisa. A svaki taj servis se djelimično koristi i za piratluk. Čak i ovi veliki cloud igrači. Dropbox, i ostali box-ovi i drive-ovi (gdrive, onedrive). Na svakom tom servisu ima piratluka. Što ne znači da im je to osnovna namjena...

10 godina
neaktivan

s obzirom kakva nam s**** servira Hollywood, oni bi nama trebali plaćati da to gledamo

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Bilal kaže...
Diazz72 kaže...

Onaj DotCOM budala se obogatio na pirastvu, više je taj para zaradio na piratstvu nego hollywood.

Sine, Megaupload nije Thepiratebay. Zašto je onda kasnije osnovao Megu, potpuno legalno. Ista stvar kao i Megaupload, i masu sličnih servisa. A svaki taj servis se djelimično koristi i za piratluk. Čak i ovi veliki cloud igrači. Dropbox, i ostali box-ovi i drive-ovi (gdrive, onedrive). Na svakom tom servisu ima piratluka. Što ne znači da im je to osnovna namjena...

Jeste, ali google i ostali micu piratluk sa sajtova...no on to nije radio, dapace napravio je onaj megavideo tako da ne moras ni skidati!

On je svijesno kršio zakon, te je mislio da će ( i je ) proći bez kazne jer " Mega servis nije namjenjen piratluku ".

TPB se nije obogatio na korisnicima za razliku od DotCOMa

17 godina
dadn kaže...

s obzirom kakva nam s**** servira Hollywood, oni bi nama trebali plaćati da to gledamo

Slažem se, al' pošto već tvrdim da su novi filmovi mahom s***e, uglavnom ih ni ne gledam. Ne tvrdim da sam bezgrešno biće, ali recimo "Marsovac" mi je delovao zanimljivo i njega sam uredno pogledao u bioskopu i trudim se da to radim kad god me neki film zanima, a kad me ne zanima, onda neću da gledam, ni za pare, ni besplatno. Sa druge strane, veliki deo "ekipe" isto tako tvrdi da su filmovi s***e, a gotovo ni jedan ne propuštaju. Da sam sumnjičaviji, pomislio bih da je to što pričaju samo izgovor za sitne prestupe koje redovno čine.

12 godina
neaktivan

/edit

www.oklop.me
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2021 10:22 (Sceko).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice