Rusija bi na tehnološku blokadu mogla odgovoriti l

poruka: 104
|
čitano: 24.159
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rusija bi na tehnološku blokadu mogla odgovoriti l".
13 godina
neaktivan
Re: Rusija bi na tehnološku blokadu mogla odgovori
Stric_Jura kaže...

krepaj Rusija ?!? krasan stav...

Šta fali stavu? Do nedavno mi je bilo "krepaj Amerika", pa odmah nakon toga "krepaj Rusija". Sad su zamijenili mjesta. Trebalo bi imati obzira prema režimu koji napada druge zemlje i prijeti nuklearnim oružjem?

4 godine
BlueMax kaže...
Stric_Jura kaže...

Šta fali stavu? Do nedavno mi je bilo "krepaj Amerika", pa odmah nakon toga "krepaj Rusija". Sad su zamijenili mjesta. Trebalo bi imati obzira prema režimu koji napada druge zemlje i prijeti nuklearnim oružjem?

Nitko ne treba krepati, pogotovo prosječan građanin tih država, kolateralne žrtve su terora i indoktrinacije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2022 13:06 (Gallu).
13 godina
neaktivan
Gallu kaže...
BlueMax kaže...
Stric_Jura kaže...

Nitko ne treba krepati, pogotovo prosječan građanin tih država, kolateralne žrtve su terora i indoktrinacije.

Ko spominje građane? Građanima samo želim da snose posljedice svojih odluka. Onima koji daju podršku fašističkim režimima želim 100 godina gladi i bijede, a onih koji su bili protiv mi je žao jer ni njih to neće zaobići. Smrt želim samo ovakvim državama.

4 godine
odjavljen
BlueMax kaže...
Gallu kaže...
BlueMax kaže...
Stric_Jura kaže...

Ko spominje građane? Građanima samo želim da snose posljedice svojih odluka. Onima koji daju podršku fašističkim režimima želim 100 godina gladi i bijede, a onih koji su bili protiv mi je žao jer ni njih to neće zaobići. Smrt želim samo ovakvim državama.

Kolega zeli reci da podrzava Rusiju, ali ga je malo sram. To su tzv. centristi. Desni kazu hocemo genocid, lijevi kazu ne moze, a centristi se pitaju moze li barem malo genocida da zadovoljimo obe strane. 

3 godine

da sam ja Putin rekao bih; evo primite i Rusiju u NATO, razgledavat ćemo zajednički naše avione, koji klinac...

i NATO je naporan... koji će im kujac Ukrajina ?

..i tamo ima fanatika koji bi se šiiiiiriiili... ma gdje ćeš se širiti, sunce ti mileno.

do Sibira pa dalje..gdje , zašto ?

Moj PC  
3 0 hvala 0
4 godine
BlueMax kaže...
Gallu kaže...
BlueMax kaže...
Stric_Jura kaže...

Većina građana u takvim sistemima nema apsolutno nikakvog utjecaja na odluke vrha.

15 godina
Zaporožac kaže...

da sam ja Putin rekao bih; evo primite i Rusiju u NATO, razgledavat ćemo zajednički naše avione, koji klinac...

..i tamo ima fanatika koji bi se šiiiiiriiili... ma gdje ćeš se širiti, sunce ti mileno.

Nema to veze ni sa NATO-m , ni sa Putinom ni Ukrajinom.

Rusija sa 2 % svjetskog stanovništva i uperenim nuklearkama drži bezmalo polovinu svjetskih  resursa.

Treba im to oteti , na ovaj ili onaj način.

13 godina
neaktivan
Gallu kaže...

Većina građana u takvim sistemima nema apsolutno nikakvog utjecaja na odluke vrha.

Većina građana su šupci koji bi za 2% viši standard s američke strane ili 2% manje batina s ruske strane, prodali rođenu mater i zato im želim jad i bijedu. Ako živiš u državi iz koje kreće tenk ubijati djecu u drugoj državi i ti ne izađeš pred taj tenk onda si ti govno koje zalužuje ostatak života provesti kao govno.

16 godina

Da citiram svog profesora sociologije, BlueMaxe, serete!

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
8 0 hvala 2
3 godine
BlueMax kaže...
Gallu kaže...
BlueMax kaže...
Stric_Jura kaže...

Onda se ne želi da krepa rusija ili amerika jer to podrazumijeva stanovnike tih država, govno ima svoje ime, režim i ljudi koji ga podržavaju odnosno njime upravljaju.

4 godine
BlueMax kaže...
Gallu kaže...

Većina građana su šupci koji bi za 2% viši standard s američke strane ili 2% manje batina s ruske strane, prodali rođenu mater i zato im želim jad i bijedu. Ako živiš u državi iz koje kreće tenk ubijati djecu u drugoj državi i ti ne izađeš pred taj tenk onda si ti govno koje zalužuje ostatak života provesti kao govno.

I ko bi to napravio? Pa riskirao da ga taj tenk pregazi. Mislim, ovako se i da piskarati to po forumu, ali kad bi se našao pred takvim tenkom sumnjam da ne bi bježao. Ako i ne bi, onda si ili lud ili nemaš šta izgubiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2022 13:47 (Gallu).
13 godina
neaktivan
notloB kaže...

Onda se ne želi da krepa rusija ili amerika jer to podrazumijeva stanovnike tih država, govno ima svoje ime, režim i ljudi koji ga podržavaju odnosno njime upravljaju.

Ma je li? Je li ti drago što je krepala nacistička Njemačka? Propast države znači propast režima a ne smrt ljudi. 

4 godine
maks-rs kaže...
Zaporožac kaže...

Nema to veze ni sa NATO-m , ni sa Putinom ni Ukrajinom.

Rusija sa 2 % svjetskog stanovništva i uperenim nuklearkama drži bezmalo polovinu svjetskih  resursa.

Treba im to oteti , na ovaj ili onaj način.

Znači ti bi pljačkao druge države... zanimljivo.

13 godina
neaktivan
Gallu kaže...

I ko bi to napravio? Pa riskirao da ga taj tenk pregazi. Mislim, ovako se i da piskarati to po forumu, ali kad bi se našao pred takvim tenkom sumnjam da ne bi bježao. Ako i ne bi, onda si ili lud ili nemaš šta izgubiti.

Možda sam lud. Daleko od toga da nemam što izgubiti. Ako se većina ljudi protivi postupanju fašističke vlasti onda ćeš izlaskom pred tenkove postići to što žele. Ako većina ljudi podupire fašističku vlast onda zaslužuju sve što im slijedi.

16 godina
Stric_Jura kaže...

To je sad najlakše ili to je moderno, iako su i Amerima svuda po svijetu isto vikali za Vijetnamske demokratizacije šuma i sela.

Zaporožac kaže...
zaboravio si na ruski Paladij 44 % svjetske proizvodnje, aluminij (rusija ga ne izvozi/proizvodi previše, ali su cijene odmah nakon početka rata skočile  u nebo), platinu i druge rijetke metale.
sad ti pogledaj što to znači za svjetsku industriju...

Lako za Paladiji, ako neče Ruski eto EU i ostali lako mogu od Klingonaca naručit jeftinije zalihe.

Ovakve velike sankcije su bumerang, ili ukratko svi če nadrapat+znatno veče cijena svega i svačega.

https://www.vecernji.hr/vijesti/zbog-sankcija-rusiji-patit-ce-i-slovenija-1566389

Opet isto ako Rusi zatvore plinsku pipu, EU je gadno nadrapala i pogotovo Njemačka industrija.

AMD,........is that Epyc or what?
4 godine
BlueMax kaže...
Gallu kaže...

Možda sam lud. Daleko od toga da nemam što izgubiti. Ako se većina ljudi protivi postupanju fašističke vlasti onda ćeš izlaskom pred tenkove postići to što žele. Ako većina ljudi podupire fašističku vlast onda zaslužuju sve što im slijedi.

Ne znači da podupiru, ali vrlo moguće da se boje za obitelj, sebe ili imovinu pa šute.

Ako recomo demokratska hrvatska ne može zbaciti Zločinačku, kako će netko zbaciti režim. Da to možeš u malim banana državicama gdje se disidenti obilato financiraju, ali u velikim državama sa tvrdim sistemom to ne pali.

15 godina
Gallu kaže...

Odakle ti ta suluda ideja?

Čovjek je pitao koji je cilj širenja NATO- a i pritiska na ruske granice a ja sam iznio svoje mišljenje da je to pritisak da se Rusija "demokratizuje" i  da zapad krene u eksploataciju Sibira.

11 godina
Da, NATO-ov cilj je sibir. Smanji malo RT doživljaje.
Nadglednik dina
Moj PC  
3 1 hvala 0
3 godine

saće Putin i na Aljasku... 

jeftino ju Carska Rusija prodaše... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gallu kaže...

Ne znači da podupiru, ali vrlo moguće da se boje za obitelj, sebe ili imovinu pa šute.

Ako recomo demokratska hrvatska ne može zbaciti Zločinačku, kako će netko zbaciti režim. Da to možeš u malim banana državicama gdje se disidenti obilato financiraju, ali u velikim državama sa tvrdim sistemom to ne pali.

Ko kaže da ne pali? Ljudi su ogrezli u konformizmu, empatija ne postoji. Primjer u kojem je beskućnik u vlaku satima silovao putnicu a ostali putnici su ili promijenili vagon ili snimali, je preslik mentalnog stanja zapadne civilizacije. To da "ne pali" je samo još jedna laž koju nam svakodnevno prodaju. Da ne pali još bi u robovlasničkom sustavu živjeli.

Zločinačka je zbačena izborima dva puta a onda su ljudi shvatili da je alternativa još gora. Ako nismo za anarhiju moramo čekati da se na političkoj sceni pojavi netko pametan i pošten. Sustav u kojem živimo je demokracija i nasiljem je jedino možemo ukinuti, ne popraviti.

4 godine
odjavljen
maks-rs kaže...
Gallu kaže...

Čovjek je pitao koji je cilj širenja NATO- a i pritiska na ruske granice a ja sam iznio svoje mišljenje da je to pritisak da se Rusija "demokratizuje" i  da zapad krene u eksploataciju Sibira.

Ne zna covjek da cita, izgubio se. Kao da bi netko iz susjedstva pisao protiv Rusije, smijesno.

10 godina

to o silovanju pročitao na webu pa mora da je istina... daj plz... naivan si ko sobarica

13 godina
neaktivan
maks-rs kaže...
Gallu kaže...

Cilj širenja NATO-a nikad nije bio jasniji nego danas. Sve zemlje koje su mu naknadno pristupile učinile su to svojevoljno. To su uglavnom zemlje koje su 45 godina bile pod ruskom čizmom i vrlo dobro znaju kako se tada živjelo, koja su prava imali i ne žele da se to ikad ponovi. Gluposti o američkom eksploatiranju Sibira ostavi za svoje .rs portale. 

13 godina
neaktivan
miki_the_pirat kaže...

to o silovanju pročitao na webu pa mora da je istina... daj plz... naivan si ko sobarica

ma ne, sve što piše na webu je laž. 

15 godina
BlueMax kaže...
 Gluposti o američkom eksploatiranju Sibira ostavi za svoje .rs portale. 

Moji portali su .ba , a "gluposti" su iz moje glave. Izvinjavam se ako krše principe jednoumlja.

3 godine
BlueMax kaže...
notloB kaže...

Ma je li? Je li ti drago što je krepala nacistička Njemačka? Propast države znači propast režima a ne smrt ljudi. 

Ne, propast režima znači propast režima.

Kad napišeš nacistička misliš na režim, kad napišeš njemačka bez režima misliš na bilo koju njemačku, vajmarsku, naci ili merkeličinu, istočnu, zapadnu i objedinjenu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2022 15:04 (notloB).
4 godine
A ti si glup i šta sad. Hoćeš li me stalkati po forumu? Sam ti stao negdje na žulj? Boli li?
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2022 15:21 (Gallu).
4 godine
Da pali bilo bi primjera kolko hoćeš. Al ne pali. Iskustvo to pokazuje.
Nema alternativa... Možda ni drugdje nema alternativa?
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2022 15:20 (Gallu).
13 godina
neaktivan
maks-rs kaže...
BlueMax kaže...
 Gluposti o američkom eksploatiranju Sibira ostavi za svoje .rs portale. 

Moji portali su .ba , a "gluposti" su iz moje glave. Izvinjavam se ako krše principe jednoumlja.

Ma da? .ba?

Protiv jednoumlja se ne bori glupostima ni teorijama zavjere. Tako u biti pomažeš jednoumlje. Amerikanci nisu ludi pomisliti kako će osvojiti Rusiju. A iskorištavati je preko korporacija? To rade oduvijek i tu im ne treba niti paše rat. Od kad su počeli s tim rusi nikad bolje nisu živjeli.

13 godina
neaktivan
notloB kaže...
BlueMax kaže...
notloB kaže...

Ne, propast režima znači propast režima.

Kad napišeš nacistička misliš na režim, kad napišeš njemačka bez režima misliš na bilo koju njemačku, vajmarsku, naci ili merkeličinu, istočnu, zapadnu i objedinjenu.

Kad kažem Rusija, mislim na trenutnu. Da mislim na narod to bi i napisao.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice