Pričito sam komentare...
Ovdje u komentarima se svašta može pročitati....
Što, nadam se od stručnih osoba, što od "komentatora"....
Već 6 godina radim na INA benziskoj pumpi, konstantno sam u narudžbama, gorivima, vodim dosta dokumentacije šta se tiče moje pumpe itd....
PRVO I OSNVONO ---- nevezano za ovaj hakerski napad
Tko misli, da nema razlike u Super 95 i Super 100, pojma nema o čemu priča / piše!
ALI ljudi imaju krivu percepciju u čemu je razlika u ta dva goriva!!!!
U "AUTI" temi na ovom forumu su već neki stručniji od mene objasnili u čemu je razlika između ta dva goriva, ali i ja znam nekog vraga...
Ako netko misli da ako toči "stotku" da će mu auto trošit manje i ići bolje - jebenog pojma nema šta su to oktani!!
Možemo ići i dalje; živim jako blizu rafinerije u Kostreni, konstantno prolazim kod izlaza iz rafinerije ---- izlaza iz rafinerije; rafinerije odakle izlazi i Tifon i Petrol itd!
Točiš na Petrolu, vidiš da ti je auto potrošio 0,978 litara manje i ideš ---- Petrol ima kvalitetnije gorivo --- to šta svi izlaze iz Urinja, to nije bitno!!
BItno je da ti na 100/300 km skužiš da je IPAK bolji tiofn / petrol.... Jer eto... Potrošio si litru manje, ali ako treba pljuvat po nečemu ćeš pljuvat jer moraš, jer si ti odlučio da manje troši!
Zašto Petrol/Tifon/INA cisterne izlaze iz Urinja, gdje je brod dopeljo naftu iz osme materine? I sada odjednom letiš na Petrolu, imaš vodu na INI!?
Software koji imamo na kompjuterima NEMA VEZE SA INOM!!!
Neznam dali smijem, mislim da nesimjem, ali sa screenshotovima mogu svima vama koji pizdite reći da ste u krivu i da vam je bitno samo srati!!