Koja je to revolucija po redu.
Počelo je sklapanje tokamaka SPARC, koji najavljuj
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.272
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Prije sam mislio da bili i meli ulažu/doniraju svoj novac, a oni uzimaju novac gradjana direktno iz budžeta Njemačke i ko zna od kuda još.
https://www.nachdenkseiten.de/?p=127273
Billov projekt GMO kukuruza koji "uspijeva" na suhoj klimi , za "pomoć" Africi ispao je kao lihvarski posao . Uvalio je Afrikancima to GMO sjeme "besplatno" ali caka je da ga kasnije svake godine moraš kupiti po skupoj cijeni.
Pomaže Bill svijetu, donira mnogo u razne projekte ali u konačnici ekstremno zarađuje.
A formula je = da bi netko zaradio, netko drugi to mora platiti .
Billov projekt GMO kukuruza koji "uspijeva" na suhoj klimi , za "pomoć" Africi ispao je kao lihvarski posao . Uvalio je Afrikancima to GMO sjeme "besplatno" ali caka je da ga kasnije svake godine moraš kupiti po skupoj cijeni.
Pomaže Bill svijetu, donira mnogo u razne projekte ali u konačnici ekstremno zarađuje.
A formula je = da bi netko zaradio, netko drugi to mora platiti .
nema džabe ni u stare babe
e sad, treba staviti stvar na vagu i vidjeti sveukupnu korist od financiranja tih projekata jer činjenica jest da je on uspio riješiti te probleme, dakle uspio je proizvesti tehnologiju koja to rješava i da to nije pokrenuo pitanje je dali bi se to ikad izmislilo. E sad, to što bi ljudi htjeli i tehnologiju i korištenje iste za džabe, to je sasvim treća stvar jer činjenica je da netko na kraju mora platiti sam pogon da uopće radi
Kako piše Danska književnica Asta Olivia Nordenhof u romanu "Punih džepova",
Svaka ljudska bijeda nečiji je profit. Kad para svijet okreće, od pravde nema sreće. Smrt nije nikakva pogreška. Ona je dio poretka… Netko ili nešto možda će morati umrijeti da bi netko drugi profitirao. To je ta ideja. Da bi nekome dao, drugome moraš uzeti. Kapitalizam je masakr.
Ili još bolje, “Ne vjeruj Danajcima ni kad darove nose”.
Iskreno, s obzirom na sve što energija dobivena fuzijom obečava, nudi i rješava, ne brine me ako dio love netko i pokupi u džep. Kako je Churchill rekao za stroj za dešifriranje poruka nazi-režima, "Give them what they want."