Prije nje je već neko nacrta nešto na flight radar tako da drama queen, ne znam šta je točno bilo ali lik je zatrola nešto. Možda je to sad neki trend među pilotima
Pilotkinja na nebu iscrtala najveći portret pokojn
- poruka: 12
- |
- čitano: 15.278
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Putin je toboze nekakav terorista a ova glupaca nacrta portret jedne od najvecih teroristkinja koja je do pred koji tjedan jos bila ziva,,,, uzas u kojem dvolicnom drustvu zivimo....
Nije bila to šta kažeš nego je samo predstavljala zemlju koja je stvorena od osvajanja, otimačine, rasizma, ugnjetavanja,eksploatacije, gušenja sloboda itd...
Nije bila to šta kažeš nego je samo predstavljala zemlju koja je stvorena od osvajanja, otimačine, rasizma, ugnjetavanja,eksploatacije, gušenja sloboda itd...
kazes, nije kakica al je zato govance! :D
hvala
.. tehnički ispravak, u textu kažu, lik visok 105km.. kad je osoba živa ima visinu, kad umre, dužinu.. odnosno ako se govori o iscrtanom liku, avion je bio na određenoj visini, dok 2d lik ima opet samo dužinu-širinu.
Branko je jedno pjevao i glumio a potpuno drugo bio u stvarnosti opisao bih ga kao nadrkani psihopata , opasni nepredvidivi čakijaš pa nije čudo što su naše generacije odrasle uz njegovu obrazovnu tv emisiju napravila onoliko krvoprolića u devedesetima
I u potpunosti je u pravu :)
prvo je naumila na nebesima "iscrtati" nešto posve drugačije (nalik onome što sam crtao pokraj bandića na glasačkom listiću) no predomislili su je.
Pilotkinja, je li to jedna od onih što vrište i piške kad vide slavnu osobu, pjevača, svirača?
Trosak ove gluparije je mogla donirati...
Marketing "pojede" puno vise novca nego sto na kraju dode do "gladnoga" kada pricamo o humanitarnim svrhama.
Gadi mi se kada ovakve stvari koje sluze samopromociji zovu humanitarnim....