Microsoftov AI šef: Zaustavit ćemo superinteligenc

poruka: 7
|
čitano: 794
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoftov AI šef: Zaustavit ćemo superinteligenc".
13 mjeseci

He, he , to ono kad te Skynet već nadmudrio a ti isključiš šnjuru iz utičnice , to smo već vidjeli u filmovima.

Moj majstore ti kad skužiš da je prijetnja to je zato što neprijatelju više nije bitno to dali ti znaš i što ti znaš , tada je već prekrasno.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
8 0 hvala 2
7 godina
Re: Microsoftov AI šef: Zaustavit ćemo superinteli
Sirotanovic kaže...

He, he , to ono kad te Skynet već nadmudrio a ti isključiš šnjuru iz utičnice , to smo već vidjeli u filmovima.

Moj majstore ti kad skužiš da je prijetnja to je zato što neprijatelju više nije bitno to dali ti znaš i što ti znaš , tada je već prekrasno.

Odmah nakon što se uključi na strateške sustave, AI u 20 mili sekundi izračuna da je čovjek jedina prijetnja i počinje termonuklearni rat, potom i drugi udar.

U tih 20 mili sekundi Mustafa Suleyman neće stiči ni trepnuti a kamo li isključiti žnuru.

2 mjeseca
..
UtinamSemper

2 0 hvala 0
9 godina

Da bar imamo zvučne zapise ovdje, da možemo malo s tvrdim austrijskim naglaskom raspravljati o temi, kako bi i trebalo, "kil mi, du it, nauuu".

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Sirotanovic kaže...

Iz članka: "Nećemo nastaviti razvijati sustav koji ima potencijal da nam 'pobjegne' ".

Dakle nije riječ o čupanju utičnice nego o razvoju tehnologije koja ima potencijal da 'pobjegne' u sferu superinteligencije.

Ako itko ikad izgradi superinteligenciju, svi umiremo. To je svima jasno iako svi koketiraju da im je to cilj.

Čak i prapovijesno gledano Homo sapijens nije jedina inteligentna vrsta koja je hodala Zemljom, ali trenutno jest. Svi ostali su izumrli.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:17 (Yuda).
14 godina

Nećemo nastaviti razvijati sustav koji ima potencijal da nam 'pobjegne' ", izjavio je Suleyman

Već je gotovo, Office 365 vam se već oteo kontroli i širi pretplatu po galaksiji hoćeš, nećeš.

1 0 hvala 0
13 mjeseci
Nikad ne šalji čovjeka da obavi posao stroja - reče agent Smith iz Matrice!

@mh82 to (UI) je moguće zadržati da ne utekne kao koronu u izolaciji što smo spriječili.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice