EU želi uvesti carine i na male pakete iz Kine i t

poruka: 6
|
čitano: 590
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EU želi uvesti carine i na male pakete iz Kine i t".
6 godina

pa normalno...evo ja naručio EV iz kine od 100000 eyura...da bi izbjegao poreze...carine...rekao kinezima da ga rastave i pošalju u djelovima...u paketima od 150 eyura...paketi stigli...njih skoro 700...sastavio i zahebo euroslaviju:)

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Uvijek nađu izgovor u utjecaju na okoliš i klimu za ovakve gluposti. Ova EU je postala sprdnja.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina

Gluposti. Ajde kad imas svoju proizvodnju pa carinama stitis od jeftine konkurencije, da budu konkurentni, ovako kad samo nabijes carine, a i dalje neces imat svoju proizvodnju je debilana na kvadrat 🙃

7 0 hvala 0
16 godina
Re: EU želi uvesti carine i na male pakete iz Kine
vrinho kaže...

Uvijek nađu izgovor u utjecaju na okoliš i klimu za ovakve gluposti. Ova EU je postala sprdnja.

-da.. realnost, trump lupio carinu kini, eu princeza se i dalje pravi blentava jer treba velikog-jakog ujkusema pa uz malo zelene boje na papiru sve ispadne malo majne gorko ili se princeza bar tome nada ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
Re: EU želi uvesti carine i na male pakete iz Kine
bus kaže...

.... kad imas svoju proizvodnju pa carinama stitis od jeftine konkurencije, da budu konkurentni... a i dalje neces imat svoju proizvodnju...

Štite prihode od poreza.

Primjer: gotovo nijedan odjevni predmet u EU nije proizveden u EU, ali na na gotovo svaku majincu/jaknu/hlače netko u EU od H&M/Boss/Adidas pokupi porez.

Ako se nastavi Kinazacija trgovine, EU ostaje bez tih prihoda.

11 godina

tako je, kupujmo apsolutno iste stvari za 3-4 puta višu cijenu od raznih lokalnih lanaca dućana i poput gljiva izniklih raznih web shopova... (sarkazam)

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:17 (60nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice