Medicina ima ozbiljan izazov da tijelo ne odbaci bubreg od brata, oni pricaju bajke o cijeloj glavi bez da uopce imaju ideju kako zapravo (funkcionalno) spojit kraljeznicu.
BrainBridge najavio prvu transplantaciju glave u s
- poruka: 16
- |
- čitano: 8.824
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Medicina ima ozbiljan izazov da tijelo ne odbaci bubreg od brata, oni pricaju bajke o cijeloj glavi bez da uopce imaju ideju kako zapravo (funkcionalno) spojit kraljeznicu.
Istina sto si napisao, ali na kraju dana ovo je cisto inzinjerski problem, bez obzira koliko tezak.
Kolicina novaca na svijetu se povecava, tako da sto je ljudima potrositi par milijardi na ovako nesto gdje mozes dobiti doslovno "new life" ?
Da imas $10 milijardi na racunu - koliko bi bio spreman platiti da dobijes jos 50 godina zivota? $1 milijardu? $3 milijarde? $5 milijardi mozda?
Mozak stari isto kao i ostatak tijela...kaj će ti novo tijelo kad te pojede demencija, ode ti vid, sluh itd
Ovo je OK za 100% invalide ako ovaj SF ikada uspije
Još jedan od startup-a koji prodaje maglu i nebuloze. Ekipa skupi lovu, vrhnje pokupe ovi na vrhu, i za 3-5 godina nema više starup-a, samo 3-4 nova multimilijunaša i "majke mi, uspjeli bi, samo da smo još dobili 10 miljardi".
ma transplatirat će oni moj q.
Ljudi danas velike nade polažu u mikrokirurgiju.
Shots fired.
mrtvom tijelu ni mikrokirurgija ne pomaže
Oho, dobra ideja, pokrećem startup
Pretpostavka je majka svih zaj**a
nije samo mikro, nego i soft. dakle, neophodan je interdisciplinaran pristup.
To i nije neki problem.