Andy Palmer, Nissan: Zašto Kina dominira, a hibrid

poruka: 8
|
čitano: 3.946
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Andy Palmer, Nissan: Zašto Kina dominira, a hibrid".
14 godina

A pošto je gospodin Palmer dobar vizionar, svi danas voze Nissan Leaf, Nissan ne otpušta radnike, a Aston Martin ne životiri na injekcijama zaljevskih petro-dolara.

Fascinantno je kako kad doguraš do neke upravljačke razine postaješ nepogrešiv i samo možeš skakat s jednog na drugo uhljebljenje s miltimilijunskim paketom.

12 0 hvala 0
15 godina
Re: Andy Palmer, Nissan: Zašto Kina dominira, a hi

ih da je jedini...

VW spizdi unutar jedne godine najveći profit u povijesti 22 milijarde € u zgubu, i sad CEO Blume traži 10% smanjenje plaća radnicima, koje zaista jesu veće nego u ostatku auto-industrije...

on sam jadnik godišnje "bere" samo 10.3 milijuna ojrića, plus tko zna kakve pogodnosti na koje ne troši ni centa, plus opcijske dionice...

ali će on lako naći mjesto u nekom odboru jer je takav "stručljak"...

Ju je je? Je ju je!
12 godina

je je točno tako a čujem da su mu dali i službeni auto pa ne plaća ni gorivo ni servis :)

1 0 hvala 0
3 godine

Kina dominira i u niskim plaćama, a radnici se ne smiju buniti da im smanje plaću i za 40%.

Pazi budale, on piše o kineskoj "dugoročnoj strategiji" ?!

Prosječne godišnje plaće u automobilskoj industriji

Kina – 11.000 dolara

Japan – 32.000 dolara (plus bonusi)

Njemačka – 69.000 dolara

SAD – 51.000 dolara

Južna Koreja – 80.000 dolara

Indija – 2300 dolara

Šapanjolska 47.000 dolara

Brazil – 12.800 dolara

Meksiko – 6300 dolara

Velika Britanija – 37.000 dolara

Francuska – 76.800 dolara

Češka – 21.000 dolara

Rumunjska – 9600 dolara

Mislim da bi i kineski proizvođači otišli proizvoditi automobile u Indiju, samo da smiju. 

El. baterije već rade u Maroku, tamo je čovjek cool jeftin

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2024 15:09 (Zaporožac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
U međuvremenu jedna od najvećih svjetskih rent a car agencija - Hertz se rješava Teslinih automobila jer su se pokazali dugoročno neisplativim. Na svakom gube oko 500 eura mjesečno.
U Europi se gura elektrifikacija da "spasimo planet" a u ostatku svijeta nitko to ne šljivi ni 5%. Mislim da od 2 svj rata Europa nije imala ovako glupe političare. Cijela EU ide u 3pm sa ovom zelenom politikom.
Najzanimljivije od svega mi je to da nitko ne smije ni riječ da spomene da ti za novi automobil treba 40-50 tisuća eura. Europski proizvođači gubitke prodaje i razvoja električnih vozila uračunavaju u cijenu novih dizel/benzin automobila i skoro pa ti treba stambeni kredit za novi automobil.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2024 23:40 (Lefi).

1 0 hvala 0
4 godine
Lefi kaže...
U međuvremenu jedna od najvećih svjetskih rent a car agencija - Hertz se rješava Teslinih automobila jer su se pokazali dugoročno neisplativim. Na svakom gube oko 500 eura mjesečno.
U Europi se gura elektrifikacija da "spasimo planet" a u ostatku svijeta nitko to ne šljivi ni 5%. Mislim da od 2 svj rata Europa nije imala ovako glupe političare. Cijela EU ide u 3pm sa ovom zelenom politikom. Za prosječan novi automobil ti treba 40-50 tisuća eura.

Ma joj gdje ti živiš i kaj je tebi prosjek, jebo te Golf ti košta 23000€ Odlican manji i20 15000 NOVO u DUČANU Kaj bi tenka kupio?

4 godine
Golf sa normalnom opremom 32 tisuće eura. E sad to ti je cijena za keš, dodaj fino kamate i trošak kredita i eto te na 40 tisuća eura.

Hyundai i20, auto sa tri klipa i 1.0 motorom sa 55 ks? 😂

4 godine
Lefi kaže...
Golf sa normalnom opremom 32 tisuće eura. E sad to ti je cijena za keš, dodaj fino kamate i trošak kredita i eto te na 40 tisuća eura.

Hyundai i20, auto sa tri klipa i 1.0 motorom sa 55 ks? 😂

https://www.auto-data.net/en/volkswagen-golf-viii-facelift-2024-1.5-tsi-116hp-51263
https://www.auto-data.net/en/hyundai-i20-iii-generation-7591
Oba su cista 4 cilindra i s dovoljno pa i previse konjskih snaga za bilo kakvu normalnu voznju, to kaj danas ekipa može i drka na slonovska vozila od 300ks za koja ti treba dva parkirna mjesta i u kojima zapravo ima iskoristivog prostora manje nego u ovom Golfu je za neku drugu priču o trendovima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice