Dali je ovo dobro ime za clan?
hvala svima na glosavanju, zakljucio sam da svojim glasvima ste rekli DA ovom clan name-u, HVALA SVIMA i u ime mojih drugova za clan.
Dali je ovo dobro ime za clan?
hvala svima na glosavanju, zakljucio sam da svojim glasvima ste rekli DA ovom clan name-u, HVALA SVIMA i u ime mojih drugova za clan.
Ime je potpuno bezvezno i ne prestavlja nista.
Interesting!
Zato tebi stoji kao slika na profilu sa slovima RAY!
Pitas se zasto toliko NE? Odgovor je zato jer je ime bez veze...totalno.
Mislim da bi te "drugovi" ubili da saznaju kakvo ime predlazes za svetinju koju mi gameri nazivamo klanom.
Pitao si jel dobro ime, svi osim jednoga (tebe vjerojatno) su kliknuli i rekli Ne i sad se žališ?
Ja sam mu teamplayer i tu protestiram protiv najglupljeg imena za klan koje bi po skracenici bilo isto kao i njegovo ime (RAY Rayyyyyyyyy). I jos ima drskosti prijaviti me adminu da dobijem zuti karton. Ray SRAM TE BILO!!!
Ja sam mu teamplayer i tu protestiram protiv najglupljeg imena za klan koje bi po skracenici bilo isto kao i njegovo ime (RAY Rayyyyyyyyy). I jos ima drskosti prijaviti me adminu da dobijem zuti karton. Ray SRAM TE BILO!!!
tko je ovo? tko si ti? ajde ohladi...
Ma nemoj se živcirati, ovo je još jedna od "onih" tema. Autor vjerojatno još nema napunjenih 13 godina i osjećaj za kreativnost mu je u začecima. Jednostavno nije sposoban da izmisli pravo ime za svoj klan.
najgluplje ime za klan koje sam ikad cuo
Ovo je otišlo predaleko. Zahtjevam da se autora bana zauvjek sa foruma. Ajmmooo!!!
13 | DA!! |
---|
Nema nikakvog klana, frendovi smo iz razreda koji tu i tamo odigramo partiju. Za sad nas ima šest....
Iskreno sumnjam da ce do toga doci jer kao što vidiš nemožemo se ni za clan name dogovoriti :D
tko je ovo? tko si ti? ajde ohladi...
Radije priznaj da si zahebo stvar nego da se ovako sramotiš
NHF