Novi turnir u CoD4

poruka: 76
|
čitano: 8.990
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Novi turnir u CoD4
nick54312 kaže...
CM weitE! kaže...
FiCoO kaže...

haha a jadan ti, njemu ko konj se mucis objasniti a ja to organiziram..pro{#}{#}

xD a reko si da i neko jos s tobom, ubiti sve sam gore objasnio kako bi bilo onak uredu da to izgleda

A sta ga slusaš? Lik nema server kao ni TS server sve ja vrtim tako da nemaš beda.. vidjeli smo kako su prošla zadnja dva turnira koje je on organizirao, biste  htijeli i sad takvu "organizaciju"?

dobro ti organiziraj, ja kad sam isao organizirati nisam imao server tako da sam zvisio

p.s. sve je isplanirano uz pomoc ekipe iz gamersjecta ali cujte @nick54312 je ipak pametniji nego oni svi zajedno

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------visit http://take2play.info ------
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 23:20 (FiCoO).
14 godina
neaktivan
CM weitE! kaže...

Pa neigramo knockout, neg svako sa svakim u grupama pa ko ima najvise pobjeda, procitaj post gore par puta pa pokusaj shvatit xD jako je jednotavno

Kužim..

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

dobro ti organiziraj, ja kad sam isao organizirati nisam imao server tako da sam zvisio

p.s. sve je isplanirano uz pomoc ekipe iz gamersjecta ali cujte @nick54312 je ipak pametniji nego oni svi zajedno

Imo si jedan server tvoj i jedan su ti posudili.. Tvog si zajebo i nije se mogo igrat (čiji je to problem?) Onaj nas je spasio koliko nas i nije sapsio svi su se žalili..

To je liga, a turnir koji si organiziro kasnije nije se ni počeo igrat..

@CM weitE! Pa nije organizacija samo odretit kako će se matchevi igat OMG

I sry na double postu

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 23:24 (nick54312).
14 godina
neaktivan
Novi turnir u CoD4

Bilo bi dobro ako to sve počne od sljedećeg tjedna...Btw...sad si mislim malo..mogo bi sudjelovat...hmm...ak je netko zainteresiran...PP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nick54312 kaže...
FiCoO kaže...

Imo si jedan server tvoj i jedan su ti posudili.. Tvog si zajebo i nije se mogo igrat (čiji je to problem?) Onaj nas je spasio koliko nas i nije sapsio svi su se žalili..

To je liga, a turnir koji si organiziro kasnije nije se ni počeo igrat..

imao sam 2, uzeo od studio4host..nikad vise, jedan serevr je bio 10 dana up od 30 jer su cijelo vrijeme nesto "radili"

Ja nisam nista zeznuo a to ako mislis da si pametan, sto nisi pomogao?

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------visit http://take2play.info ------
13 godina
neaktivan
Novi turnir u CoD4

znam da organizacija nije samo kako ce se matchevi igrat, ja sam samo dao priejdlog kako bi se mogli igrat da sve bude kako da kazem, najavljeno kad ce matchevi bit, kuzis me?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

imao sam 2, uzeo od studio4host..nikad vise, jedan serevr je bio 10 dana up od 30 jer su cijelo vrijeme nesto "radili"

Aj kaži zašto ne nikad više studio4host? (baš me zanima zahebat ćeš 100%) Server je bio dosta up jer smo pokušavali igrat, a i to nema veze, bio je up kad je trebalo igrat. Da slučajno nije onda bi se lako odgodila liga kojidan..

OK ti nisi ništa zeznuo, nego ko je zeznuo? (na kog su se svi žalili i ko je bio admin i organizator?) Puno ludi ti je nudilo pomoć ali nisi prihvaćao, zašto bih onda i ja kad bi oni obavili posao bolje od mene?

15 godina
nick54312 kaže...
FiCoO kaže...

Aj kaži zašto ne nikad više studio4host? (baš me zanima zahebat ćeš 100%) Server je bio dosta up jer smo pokušavali igrat, a i to nema veze, bio je up kad je trebalo igrat. Da slučajno nije onda bi se lako odgodila liga kojidan..

OK ti nisi ništa zeznuo, nego ko je zeznuo? (na kog su se svi žalili i ko je bio admin i organizator?) Puno ludi ti je nudilo pomoć ali nisi prihvaćao, zašto bih onda i ja kad bi oni obavili posao bolje od mene?

pokazi ko je htio pomoc. A onaj ko je htio pomoc, probao je ali bezuspjesno

14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

pokazi ko je htio pomoc. A onaj ko je htio pomoc, probao je ali bezuspjesno

Što je? Ostao bez argumenata?

Nudio ti se je Rebelsy koga se sjećam jer smo svi glasali za njega a bilo je glasanje između trojce čini mi se..

A i to sad nema veze, jedan čovjek da ne može sredit jedan server za war? Pa tu je 10 minuta posla ako računamo da ovima treba 8 minuta da upale server i 1 minut da uđeš u igru..

15 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
FiCoO kaže...

Sta bi svi odmah nagrade. Bit ce ih vjerojatno onda bi se i placao upad...

U prvom postu si napisao da imate sponzora.

Kakav je to sponzor ako nedaje nikakve nagrade?

Eo nisam mogao odolit a da se ne ubacim.. {#} Inace ovako se organiziraju nagradne igre {#}

Dobro nije da smo oraganizirali turnir... al svejedno {#}

p.s. Nije nesto, al covjeka veseli... :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 23:48 (destructor).
14 godina
neaktivan
Novi turnir u CoD4

Odlične vijesti.. tj jako odlične.

Završila je karijera di ja hostam ts server, riješio sam 50 slotova (što nam je previše) a ako zatražim licencu mogu i puno više.

Isto tako riješio sam riješio barem dva game servera koja će služit samo za turnir.. a ping ćete provijerit sami {#}

Jedini problemćić je što moramo malo pričekat, ai bolje ikad nego nikad.

EDIT: Problem je i taj što je jako malo prijava :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 1:10 (nick54312).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Novi turnir u CoD4

Nego ajmo glasanje:

Da nekad organiziramo turnir sa upadom, šta bi više voljeli za nagrade?

11 Gaming periferiju
0 Game/Voice servere
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja cu se prijavit, samo se moram dog ko ce sve igrat
Svrzic
14 godina
neaktivan
Novi turnir u CoD4

ee sta vi organizirate tu kupove od 2 tjedna sta vam nije lakse organizirat sve za jednu noc...posjetite esports heaven i vidite kako to pravi organizatori organiziraju i stvarno nije pametno organizirat kup dok jos niste bas dobro naucili igrat

Potpis
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
nick54312 kaže...

Nego ajmo glasanje:

Da nekad organiziramo turnir sa upadom, šta bi više voljeli za nagrade?

a tko nebi vise volio periferiju

Svrzic kaže...
Ja cu se prijavit, samo se moram dog ko ce sve igrat

Ok, prijavi se ali ne sam (kao sto su neki mislili pa da im mi trazimo klan, hah)

kocka123 kaže...

ee sta vi organizirate tu kupove od 2 tjedna sta vam nije lakse organizirat sve za jednu noc...posjetite esports heaven i vidite kako to pravi organizatori organiziraju i stvarno nije pametno organizirat kup dok jos niste bas dobro naucili igrat

cuj lukica oni su profesionalci i otprilike to samo i rade i u tom moraju biti najbolji, zar ne?

13 godina
neaktivan
Ti ces samnom xD dofurat ces komp do mene i na tv cemo spojit to dole ja gore xD
15 godina
CM weitE! kaže...
Ti ces samnom xD dofurat ces komp do mene i na tv cemo spojit to dole ja gore xD

kaj?

14 godina
neaktivan
kocka123 kaže...

cuj lukica oni su profesionalci i otprilike to samo i rade i u tom moraju biti najbolji, zar ne?

ma kakvi profesionalci to moze bilo tko organizirat kuzis to mozes i ti tamo...zap da odi na njihvou stranicu i tamo organiziraj sve lijepo i da vidis timova kako ce se prijavit

Potpis
15 godina
Ma ja cu zvat animala i ostale
Svrzic
13 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
CM weitE! kaže...

kaj?

Svrzic i ja smo susjedi, kazem da moze igrat za mene pa dofurat komp kod mene da igramo zadjedno xDDD

15 godina
neaktivan
Novi turnir u CoD4

I oće li biti šta od ovoga?

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

I oće li biti šta od ovoga?

Bude naravno, serveri se rješavaju.. (tj čekaju se neke pare)

Nego ajd neka se još neko prijavi.

13 godina
neaktivan
Kad ce otprilike bit ovo?
15 godina
CM weitE! kaže...
Kad ce otprilike bit ovo?

cim dobijem 6-8 prijava

15 godina
Novi turnir u CoD4

Ajmo jos samo 2-3 prijave i mozemo poceti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Reklamiraj mal po xf
15 godina
neaktivan
Novi turnir u CoD4

Pretpostavljam da nista od ovoga, ali eto ako kojim slucajem postoji mogucnosta da se ipak turnir odrzi,

prijavljujem carnage company clan.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi turnir u CoD4

fali prijava, i ja cekam ovo xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Novi turnir u CoD4

Bit ce al opet nemogu odrzati turnir sa 4 prijave, zato cekam jos 2 prijave

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi turnir u CoD4

Ako bude sto, prijavljujem svoj Fusion team, cuvajte se {#}

EDIT- nazalost zbog obaveza u mogucosti smo igrati samo vikendom.

Kontakt- xf: mate960

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 18:56 (mate960).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice