Futura it - iskustva

poruka: 1.208
|
čitano: 600.787
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Futura it - iskustva
Karlo.barcelona kaže...

Ja jučer naručio susjedu komp on danas ujutro stigao,ali nisu poslali kabel za napajanje. :/

- Ako se dobro sjećam (nemam više tu poruku), mislim da sam ja tebi predložio Chicony Active 350W napajanje.

- To napajanje ne dolazi s napojnim kabelom, to ti lijepo piše na stranici FutureIT u opisu proizvoda,

citiram: "Bez strujnog kabela".

- Tako da dućan nije kriv.

- Nađi neki stari komp i uzmi napojni kabel od njega.

Drži se majstore. :DDDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 11:22 (Valentin17).
11 godina
protjeran
Futura it - iskustva

Poz, evo moje iskustvo.

Naručio kod njih konfu prije nekih mjesec dana, sve je došlo dosta brzo ali sastavljanje konfiguracije im je koma.

Ne znam jel su se žurili ili šta već ali kejbl menadžment je koma, kablovi za front panel (power, reset, led i sl.) su krivo bili uštekani, na ssd-u je falio jedan vijak za pričvrščivanje itd... sve u svemu loše. Morao sam sve to rastavit i ponovno sam složit kako spada.

Tako da, ako već tamo kupujete nek vam samo dostave komponente a za sastavljanje nađite nekog stručnijeg ako ne znate sami.

A s obzirom da im ni cijene nisu baš povoljne (mogao sam proći dosta jeftinije u drugim trgovinama da sam malo proučio) tamo više ne planiram kupovat.

Eto moje iskustvo.

poz

2 18 hvala 1
14 godina
Phobos kaže...
ali sastavljanje konfiguracije im je koma.

Ne znam jel su se žurili ili šta već ali kejbl menadžment je koma, kablovi za front panel (power, reset, led i sl.) su krivo bili uštekani, na ssd-u je falio jedan vijak za pričvrščivanje itd... sve u svemu loše. Morao sam sve to rastavit i ponovno sam složit kako spada.

Tako da, ako već tamo kupujete nek vam samo dostave komponente a za sastavljanje nađite nekog stručnijeg ako ne znate sami.

- Prvo, nemaju oni tebi vremena slagati kabele, ali opet čak i na brzinu složeno,

svaka konfa ima posložene i povezane kabele,

vidi slike na njihovoj Facebook stranici, ako želiš bolje od toga, PC ne dolazi s naljepnicom,

pa si to možeš (ako znaš) sredit sam.

- A ovo za front panel i vijak ti ne vjerujem, mislim da si jedan od mrzitelja dućana koji je napravio dupli profil,

pa došao malo trollati, pljuvati po dućanu i zaje... ljude.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 19:20 (Valentin17).
11 godina
protjeran
Futura it - iskustva

Ako mi nemaju vremena slagat kabele onda nek ni ne nude uslugu slaganja konfiguracija, jer za mene nije slaganje samo sve to samo potrpat u kučište, ne mora to biti za izložbu ali ni ovako da kabeli strše na sve strane.

A to što mi ti ne vjeruješ mi je evo baš bitno u životu, ne znam koji si ti faktor u cijelo priči da bi tvoje mišljenje bilo važno?

Ja sam svoje iskustvo iznijeo, ti ako imaš dobra iskustva super iznesi ih.

3 5 hvala 0
14 godina
Futura it - iskustva

Phobos

- Kabeli su posloženi i povezani odlično u njihovim konfiguracijama, ništa nije potrpano,

baš bih volio vidjet kako ti to slažeš.

- Faco, stavi slike, popuni Moj PC rubriku, pa da vidimo to tvoje "slaganje".

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 19:26 (Valentin17).

2 3 hvala 0
11 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

Phobos

- Kabeli su posloženi i povezani odlično u njihovim konfiguracijama, ništa nije potrpano,

U mom slučaju nije bilo tako ili ti možda znaš SVAKU konfiguraciju kako su oni složili?

Novi sam na forumu pa sam malo zbunjen, jesi ti vlasnik toga dućana ili samo tamo radiš?

Ako nisi ni jedno ni drugo onda ne znam šta se javljaš, ovo je tema za iskustva a ne da je tebi polažem račune i slikam svoje slaganje loool

16 godina
neaktivan
Futura it - iskustva

Nisam još nikad naručivao kod njih, jer novaca nemam, ali sam iz tudjih usta čuo samo riječi hvale.

Tako da tebi nevjerujem ni ja, smatram da trolaš. Ili mrziš dućan. Ili su ti se zamjerili neku sitnicu pa im se sada svetiš.

U svakom slučaju, prvom prilikom kad budem kupovao, kupovat ću kod njih. 

I don't care that they stole my idea . . I care that they don't have any of their own. — Nikola Tesla
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 19:38 (xZero).
Moj PC  
4 1 hvala 2
11 godina
protjeran
xZero kaže...

Tako da tebi nevjerujem ni ja, smatram da trolaš. Ili mrziš dućan. Ili su ti se zamjerili neku sitnicu pa im se sada svetiš.

Zamjerili su mi se samo zato što mi nisu dobro posložili komp, možda i nije velika stvar ali eto, iznosim kako je.

Osobno znam slagati pa mi nije bio problem to sve povadit i puno ljepše složit i povezat, ali eto, kad su već nudili besplatno da to obave... netko ko ne zna slagati će imati problema.

I kupuj brate mili gdje želiš, ostavi kod njih i 200.000 kn, tvoja stvar.

a kako sam i rekao, kasnije sam proučuavao i izračunao da bi me ispalo 350 kn jeftinije u druga dva dućana, ali eto, kaže kolega naruči kod njih oni su dobri...

Pouka, dobro proučite cijene na nabava.net, futura ne spada u jeftine dućane.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 19:45 (Phobos).
14 godina
Phobos kaže...
Pouka, dobro proučite cijene na nabava.net, futura ne spada u jeftine dućane.

- Da kupovati će u EDu kao jedan kolega.{#}

- Pa ih sad vuče po sudu, nakon kaj je izgubio brdo živaca s njima.

11 godina
protjeran
Futura it - iskustva

Ne znam koja je to trgovina ED niti sam mislio na njih, mislio sam na centro.hr, diskont24 i uzishop, sve redom jeftinije trgovine od future, a usluga odlična.

Ali one nisu tema ovog topica tako da ne bih puno o njima, samo upozoravam ljude da prouče cijene ako žele uštedjeti u ova krizna vremena.

a ti i dalje nisi odgovorio koja je tvoja uloga u futuri? Vlasnik? Zaposlenik? Odvjetnik? Plaćen da ih reklamiraš po internetu? Bit će da je ovo zadnje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 20:23 (Phobos).

4 4 hvala 1
13 godina
Futura it - iskustva

Ako već pljuješ, priloži dokaz da vidimo kako izgleda to što su ti poslali iz Future. Živo me zanima.

I ne, to nije opravdavanje, već ako je njihov zaser, red je da se vidi. Kamo bi došli kad bi vjerovali na riječ svima :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
11 2 hvala 6
11 godina
protjeran
Futura it - iskustva

Sad kad sam ja posložio izgleda jako dobro tako da ne znam šta bi ti gledao, kasno je, a taman i da sam slikao čim sam izvadio iz kutije opet bi se neki javili i rekli da to nije slaganje od future i da sam ja sam to napravio s kablovima samo da pljujem po trgovini, takav dojam imam.

Nisam očekivao ovolike odvjetnika, mora da dobivate dobre popuste tamo.

Taman posla da nekog pokušavam odgovorit od kupnje u dotičnoj trgovini, tema se zove Futura - it iskustva, a ja sam iznijeo iskustvo.

1 8 hvala 0
12 godina
Futura it - iskustva

Ajd' onda slikaj svoju konfu,da vidimo o cemu se uopce radi...

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
5 0 hvala 3
14 godina
Paradox1 kaže...

- Ma sad bih rekao kaj bude stavio, troll obični. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 20:53 (Valentin17).
13 godina
Futura it - iskustva

phobos, mi smo do sada vidali kako futura slaze konfe i ima vrpa dokaza da to dobro rade. Mislim ima i nesto losijih ali, cekaj, zar je to razlog za pljuvanje? mislim stvarno, besplatno, su ti slozili, neki naplacuju 200kn slaganje, ali besplatno i ti sada njih pljujes? sto bi bilo da su naplatili i losije slozili, bili bi sadana sudu s tobom?

sramota kakvih kupaca sve ima i jadne trgovine zbog takvih kao ti. Najbolje da pocnu naplacivati svi slaganje 500kn pa da mogu i zivjeti ko rokefeleri a ne da ih ljudi lincuju jer su ruzno besplatno slozili ti komp.

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Moj PC  
10 4 hvala 3
11 godina
protjeran
Paradox1 kaže...

I koja svrha toga bi bila? Već sam shvatio da vas par ovdje toliko brani tu trgovinu da ne vjerujete da oni mogu pogriješiti.

Mogu ja stavit 100 dokaza opet će se neaći neki odvjetnici sa svojim teorijama, tako da ne planiram gubiti vrijeme.

FakeDeath kaže...

phobos, mi smo do sada vidali kako futura slaze konfe i ima vrpa dokaza da to dobro rade. Mislim ima i nesto losijih ali, cekaj, zar je to razlog za pljuvanje? mislim stvarno, besplatno, su ti slozili, neki naplacuju 200kn slaganje, ali besplatno i ti sada njih pljujes? sto bi bilo da su naplatili i losije slozili, bili bi sadana sudu s tobom?

Ne znam kako slažu drugima, ja znam kako su meni.

I da, to je razlog za pljuvanje, jer ako ti tipka reset nije spojena, ako ti led od hdd-a nije spojen, ako je ssd učvršćen sa 3 vijka, ako kabel od procesora skoro dodiruje cooler, sve je to razlog da se spomene.

FakeDeath kaže...

sramota kakvih kupaca sve ima i jadne trgovine zbog takvih kao ti. Najbolje da pocnu naplacivati svi slaganje 500kn pa da mogu i zivjeti ko rokefeleri a ne da ih ljudi lincuju jer su ruzno besplatno slozili ti komp.

Nemoj puno isticati to "besplatno" slaganje, to im je dužnost da rade ako žele prodati PC.

Nekim trgovinama to nije sila pa ni ne rade, ali futura je mala trgovinica koja to mora raditi ili može ključ u bravu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 21:17 (Phobos).
11 godina
protjeran

dupli post, sorry

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 21:16 (Phobos).
13 godina
odjavljen
Phobos kaže...
Paradox1 kaže...

I koja svrha toga bi bila? Već sam shvatio da vas par ovdje toliko brani tu trgovinu da ne vjerujete da oni mogu pogriješiti.

Mogu ja stavit 100 dokaza opet će se neaći neki odvjetnici sa svojim teorijama, tako da ne planiram gubiti vrijeme.

FakeDeath kaže...

Ne znam kako slažu drugima, ja znam kako su meni.

I da, to je razlog za pljuvanje, jer ako ti tipka reset nije spojena, ako ti led od hdd-a nije spojen, ako je ssd učvršćen sa 3 vijka, ako kabel od procesora skoro dodiruje cooler, sve je to razlog da se spomene.

FakeDeath kaže...

Nemoj puno isticati to "besplatno" slaganje, to im je dužnost da rade ako žele prodati PC.

Nekim trgovinama to nije sila pa ni ne rade, ali futura je mala trgovinica koja to mora raditi ili može ključ u bravu.

Onda vec sad gubis vrijeme, al izgleda da ti ne smeta

ovak tvoje iskustvo ne znaci puno
Imas suprotno iskustvo od drugih ljudi te bi nekakav dokaz trebao bit potreban

http://www.snabbox.org/
13 godina
Futura it - iskustva

Nemreš stavit sto dokaza kad imaš samo jedan. Dok u drugu ruku ja mogu staviti bar 15ak dokaza kako su složili sve perfektno i u milimetar odlično.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
7 2 hvala 2
11 godina
protjeran
guls kaže...

Nemreš stavit sto dokaza kad imaš samo jedan. Dok u drugu ruku ja mogu staviti bar 15ak dokaza kako su složili sve perfektno i u milimetar odlično.

Pa stavi tih 15, zato ova tema i postoji da bi se pisala iskustva, ako imaš dobra iskustva sa 15 konfiguracija postavi ih, nitko ti ne brani, samo ne znam kakve to veze ima s ovom mojom jednom...

@Valentin, jel te ne boli ruka koliko klikaš na tu tipku "Hvala"?

Jel možda nećeš zaradit dnevnicu u futuri ako ne poklikaš svima koji hvale futuru?

Koja komedija od reklamiranja, lol.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 21:47 (Phobos).
13 godina
Futura it - iskustva

Stavljam svoja iskustva čim dobijem nekaj, prođi temu.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
Phobos kaže...
guls kaže...

Pa stavi tih 15, zato ova tema i postoji da bi se pisala iskustva, ako imaš dobra iskustva sa 15 konfiguracija postavi ih, nitko ti ne brani, samo ne znam kakve to veze ima s ovom mojom jednom...

@Valentin, jel te ne boli ruka koliko klikaš na tu tipku "Hvala"?

Jel možda nećeš zaradit dnevnicu u futuri ako ne poklikaš svima koji hvale futuru?

Koja komedija od reklamiranja, lol.

gle velis da su lose slozeni kablovi kaj moze bit skroz subjektivno
tko zna kaj tebi znaci lose slozeni , ljudi imaju drugacije kriterije zato bi slika jako dobro dosla, no posto si vec preslozio
onda je gotova stvar

Btw. nemam ja nista protiv tebe nit govorim da lazes nego hocu samo objasnit zasto je slika vazna u ovom slucaju

Evo jedino "lose" iskustvo koje sam ja imao sa futurom je to kaj mi je kutija od GTX 750ti bila udarena (samo se malo ostetila ambalaza kartici nije nista bilo) no to bi prije okrivio overseas

http://www.snabbox.org/
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 22:09 (Arnold Layne).
13 godina
Futura it - iskustva

Phobos

Pa al ne kužim te, šta hoćeš reči da mi svi tu koji branimo futuru radimo tamo? a branimo je jer imas stvarno glup razlog da govoriš kako su loši i da se ne kupuje tamo

ti ne kužiš da ih mi branimo jer smo stvarno jako puno puta vidjeli kako se korektno ponašaju prema kupcima i na kakve gluposti sve izlaze u susret?

misliš da mi bezveze pričamo? da nikada nismo ništa kupili u drugim trgovinama? i da ne znamo kako se zapravo dalje i drugdje radi?

Jasno je nama da svatko može pogriješiti, i da stvarno ima neoprostivih stvari, ali futura tu ne spada, i nikako ne spada u trgovinu "koju treba izbjegavati" kao što ti sada govorišjer ponavljam kako bi bilo da su te pokrali, da te lažu i muljaju, da reklamaciju čekaš 2 ili više mj?

Picajzla si, shvatili smo, i zato mi "plačenici" seremo protiv tebe...pafff eto moj drugi post danas ovdje i sada sam bogatiji za par stotina kuna jer bu mi sutra Futurica uplatila na račun pošto sam tako dobar i branim ih ovdje

{#}

ajd sada baci te slike, ovdje da ne spamamo ovu odličnu temu...pa nema veze što si ti popravio njihove greške, al ono radi reda da nam duša bude lakša i da bar znamo da si nešto i kupio u futuri, ps more slika i računa, dosta ono "futura it" ostalo moš zatamniti ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 22:07 (FakeDeath).
Moj PC  
7 0 hvala 3
11 godina
protjeran
Futura it - iskustva

Ne kažem da svi radite tamo, ali onaj Valentin sigurno radi i prestrašno je čitati njegove postove.

Isto tako nisam nigdje rekao da se ne kupuje u ovoj trgovini, iznijeo sam svoje iskustvo i rekao što me smeta, a fala bogu da vi koji ste zadovoljni s ovom trgovinom se ne trebate obazirati na moje postove.

Koliko vidim, puno vas je više zadovoljnih nego ovih drugih.

A što se tiče slika moram priznati da me je malo strah objavljivat slike dotične konfiguracije ili računa, s obzirom da ta trgovina ima moje osobne podatke ne želim se dovoditi u neugodnu situaciju, jer kad vidim ovog Valentina nisam siguran na što su oni sposobni.

Ali možemo lagano završiti s ovime, rekao sam što sam trebao, ako se ohrabrim za slike idu sutra u toku dana, ali kažem, bojim se ovih nekih ljudi po internetu.

0 13 hvala 0
13 godina
Phobos kaže...

Ne kažem da svi radite tamo, ali onaj Valentin sigurno radi i prestrašno je čitati njegove postove.

Isto tako nisam nigdje rekao da se ne kupuje u ovoj trgovini, iznijeo sam svoje iskustvo i rekao što me smeta, a fala bogu da vi koji ste zadovoljni s ovom trgovinom se ne trebate obazirati na moje postove.

Koliko vidim, puno vas je više zadovoljnih nego ovih drugih.

A što se tiče slika moram priznati da me je malo strah objavljivat slike dotične konfiguracije ili računa, s obzirom da ta trgovina ima moje osobne podatke ne želim se dovoditi u neugodnu situaciju, jer kad vidim ovog Valentina nisam siguran na što su oni sposobni.

Ali možemo lagano završiti s ovime, rekao sam što sam trebao, ako se ohrabrim za slike idu sutra u toku dana, ali kažem, bojim se ovih nekih ljudi po internetu.

kolega Valentin je do sada radio u ADM-u pa je sada malo prešao u konkurenciju :D :D

i ja sam radio u Futuri, mah i još nekada radim, al ne bumo sada u detalje, jer ipak me strah za svoj posao...

{#}

p.s. nekako mi zaudaraš na još jednoga kao ovaj

LordNIbbler kaže...

I nigdje nisam napisao da ne se ne kupuje kod Future... 

oboje imate neke čudne zvukove u svojoj glavi :S jeste štogod u rodu? mah, nema veze, i ovako cijeli forum zna vaše osobne podatke...

EOD od mene, vidili smo što smo vidili, saznali smo što smo saznali... odem se i ja sakriti iza žene da mi "svakavi čudni ljudi sa ovog foruma" ne dodju doma...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 23:06 (FakeDeath).
11 godina
protjeran
Futura it - iskustva

Za njega sam znao da radi jel toliko reklamirat neku trgovinu nije normalno (sad sam pogledao postove dotičnog), a sad vidim i ti radiš pa su još neke stvari jasnije, ko zna koliko vas još ima.......

Samim time neka normalna objektivna rasprava s vama je nemoguća, rekao sam što sam htjeo.

LP

1 4 hvala 0
13 godina
Phobos kaže...

Za njega sam znao da radi jel toliko reklamirat neku trgovinu nije normalno (sad sam pogledao postove dotičnog), a sad vidim i ti radiš pa su još neke stvari jasnije, ko zna koliko vas još ima.......

Samim time neka normalna objektivna rasprava s vama je nemoguća, rekao sam što sam htjeo.

LP

da ima nas! :D

kako mozes onda reci da je futura mala firma i da ce propasti ako ne budu radili to što moraju "besplatno slagali, i odlično slagali računala" ?

šalu na stranu jer kako vidim stvarno bus mislio da Futura piše ovdje a ne mi obični smrtnici...

heb ga, znam, rekao sam da necu više....

13 godina
protjeran
Phobos kaže...

LP

a mogla je biti da si stavio slike i rekao pogledajte kak su mi to sfusarili i jako sam nezadovoljan, ovako je sve uzalud jer su mogucnosti bezbrojne...ako mene pitas covijek koji za sebe veli da i on zna napraviti dobar cable managment nitkome drugom nebi dao da mu slaže njegov sveti HW oltar(barem ja ne){#}lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 23:40 (Stjepanj).
11 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

a mogla je biti da si stavio slike i rekao pogledajte kak su mi to sfusarili i jako sam nezadovoljan, ovako je sve uzalud jer su mogucnosti bezbrojne...ako mene pitas covijek koji za 

I ti misliš da ovi zaposlenici future ne bi onda rekli da to nisu oni slagali, da ja to namjerno podvaljujem?

Jer kako dokazati da mi je stiglo u takvom stanju?

Stjepanj kaže...

ako mene pitas covijek koji za sebe veli da i on zna napraviti dobar cable managment nitkome drugom nebi dao da mu slaže njegov sveti HW oltar(barem ja ne){#}lp

Nisam neki veliki tručnjak za cable m., ali da mi sam znao da će mi ovi amateri to tako sfušarit preko one stvari sigurno im ne bi prepustio taj dio posla.

Ma da se ispravim, ne da im ne bi prepustio taj dio posla nego ne bi nikada od tamo išta naručio.

I evo sad kažem da je moj savjet da se ova trgovina izbjegava, ako radi ničeg drugog onda radi besramnog i agresivnog reklamiranja nekolicine zaposlenika, a to reklamiranje se svodi na blaćenje drugih trgivina, pisanje sve najružnije o njima, a sve najbolje o ovoj svetoj trgovini.

Evo meni je trebalo ovih par sati i nekoliko desetaka postova da to shvatim.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 23:56 (Phobos).
14 godina
Futura it - iskustva

Majko mila vi se jos svadate s ovim, 0 dana je tu, registrirao se samo da pljuje, nema ni jedan jedini dokaz da je ista kupio (ove gluposti o osobnim podacima i slicno ja ne pusim, sta ce ti poslat nekog doma jer ih pljujes?), prica kako su druge trgovine puno jeftnije i bolje kao da ih je isprobao... Ja sam imao samo jedno iskustvo sa Futorom i jako sam zadovoljan, ali ipak cesce kupujem u ADM-u jer mi je blizu kuce, no eto ipak sam zadovoljan Futurom pa sigurno isto spadam medu njihove placenike.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 23:54 (gamer34).
Moj PC  
13 1 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice