Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 927.651
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

zato lipo izbacit pouzeće u opciji  i to je to  - kad vidim lovu - šaljem.{#}

3 3 hvala 0
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Napišem cijelu poruku i editor me izbaci. Idemo opet.

Kako nekolicina vas zna, uzimao sam novo računalo.

Cijelo, u dijelovima, jel.

Prvo sam mislio uzeti od kolege Brbe s foruma, no došlo je na moji žalost do nekih komplikacija.

Nakon toga, odlučim veliku većinu komponenti uzeti u ADM-u, a kućište i SSD u Portiu jer je bilo jeftinije.

Nakon par razmjenjenih poruka s Dariom iz ADM-a, nazovem ih jer je tako objema stranama lakše,počnem se raspitivati o dostupnosti komponenata. Kako smo dalje saznavali, na pitanje izdaju li R1 račun, jednostavno mi kaže da će dodavati komponente na popis. Rekoh ok. I sve smo nabrojali, ja kažem kako mislim uzeti SSD u Portiu, itd. On me posavjetuje da uzmem OCZ Vector 128 GB koji je doduše skuplji, ali isplati se jer je 5 godina garancije, trenutno najbrži i ok.

Napravi čovjek ponudu, zbrojimo to sve, ja zadovoljan iznosom, pošalje mi ponudu na mail.

Ja platim (jučer u 12:50) jutros u 9:35 roba Overseasom kod mene.

Još sam dobio popust 10%.

Poruka mog posta - dok je meni ADM-a u RH ništa me ne brine!

Dečki stvarno znaju, brzi su, sposobni. Svaka im čast.

I prije sam kupovao kod njih (monitor, zvučnici, laptop), al ovo je samo točka na i.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Acquisitum Magnum - ADM
Sandro HR Zagorje kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Ovako, naručio sam Sapphire 7750 od njih te stavio plaćanje pouzećem. 
U međuvremenu sam se predomislio te bih naručio za 2-3 tjedna.
Mogu li otkazati to? Mislim da su već poslali, da ne platim kad mi dođe paket?
Što se dogodi ako ne platim paket? 

Gdje ti je bila pamet da ides narucivat proizvod a nemas novaca??? Zbog ovakih pacjenata kao sto si ti , (ne zelim virjedat jer cu ban pobrat) a da ne govroim za njuskalo. Da ti ja posaljem grafu od soma kuna i  ti meni velis da

ne mozes prihvatit jer nemas novaca. Pa nezz kaj bi ti napravil. Posljika stoji mjesec dana u postankom uredu  dok ju primatelj ne preuzme ili odbije a zatim se vraca meni, te placam duplu postarinu. 

Malo mozak ulkjuci, ti i svi ljudi tebi slicni. Zajebes  i mene i grafu i drugog kupca kojem hocu tu svoju grafu prodat. A da ne govorim nesto vece vrijednosti i postarine. 

Nije da nemam novca nego mi se kupac za trenutnu grafu predomislio i šta ću onda s 2?o.O
Nazvao sam ih i ja ću platiti tu "dostavu", nije mi problem dat 50-ak kuna zbog moje greške, ajmo hejt odma... 

17 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Još jedna pohvala za ADM. Znaju posao i brzi su. 5/5 od mene.

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Pohvala i od mene, uzeo sam Define R4, odmah za sutra mi naručili i side panel s prozorom koji je stigao,

i još mi izašli u susret i nabavili mi jedan Fractal 140mm ventilator koji je kod nas nenabavljiv.

Dečki su legende.

Hvala dečkima iz ADM-a.  {#}

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam narucio komponente iz ADM-a i kliknuo sam besplatna dostava i placanje pouzecem....e sad meni nije jasno jel ja moram njima nesto na racun uplatit?

"Vaša narudžba USPJEŠNO je procesirana! Vaša narudžba će biti isporučena na doznačenu adresu u roku 3-5 radnih dana po primitku Uplate na naš poslovni račun."

ako moze neko objasnjenje(što brze to bolje :D)
It's not about the money...It's about sending a message
15 godina
ii7scw kaže...
Ja sam narucio komponente iz ADM-a i kliknuo sam besplatna dostava i placanje pouzecem....e sad meni nije jasno jel ja moram njima nesto na racun uplatit?

"Vaša narudžba USPJEŠNO je procesirana! Vaša narudžba će biti isporučena na doznačenu adresu u roku 3-5 radnih dana po primitku Uplate na naš poslovni račun."

ako moze neko objasnjenje(što brze to bolje :D)

Pa vjerojatno ćeš najbolje, najtočnije i najbrže objašnjenje dobit tako da ih nazoveš na telefon...

16 godina

Ne moraš im ništa plaćati prije. Ja sam desetak puta naručio kod njih, svaki puta platio pouzećem - osobi koja ti to dostavi (obično Overseas ili City EX).

14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Pohvaljujem jednog zaposlenika u servisu. Dečko oko 25-30 godina, crna kratka kosa, oko 170cm visok.
Ne znam ime ali je pružio pre dobru uslugu! Rješio mi je čak neke probleme ne vezane za hardware, sve objasnio. 
Takvi zaslužuju povišnicu!{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Pohvaljujem jednog zaposlenika u servisu. Dečko oko 25-30 godina, crna kratka kosa, oko 170cm visok.
Ne znam ime ali je pružio pre dobru uslugu! Rješio mi je čak neke probleme ne vezane za hardware, sve objasnio. 
Takvi zaslužuju povišnicu!{#}

Vjerovatno je to bio Hrvoje.Lik je fakat zakon.

Ja sam 3 puta mijenjao kućište Corsair 600t i još 2 puta onu elektroniku od potenciometra i usb-a i bez problema.

3 put hura za Hrvoja.

HURA HURA HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 godina
protjeran
xXxBartmanxXx kaže...

Ne znam ime ali mi je pružio pre dobru uslugu!  {#}

Zvuči kao da ti se sviđa LMAO! {#}

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
15 godina
Don Kihoty kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Ne znam ime ali mi je pružio pre dobru uslugu!  {#}

Zvuči kao da ti se sviđa LMAO! {#}

Na trenutak pomisliš da je naslov teme "Spotted - ADM"....LOL.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Brzina i usluznost su ok, sve komponente u drugoj kutiji,manjoj s tim da je pakiranje je isto u redu ali im je ono unutar pakiranja slabo (2 slika)
ubacili visak puknutog stiropora i 2 kartonske plocice na sve to

zvali me na mobitel kada je bilo problema sa kucistem

Maticna mi ne radi,vidit cemo usluznost i brzinu sada

sve ukupno 7/10 bez obzira na sr**a s maticnom  

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 18:13 (ii7scw).
Moj PC  
0 10 hvala 0
14 godina
ii7scw kaže...

Brzina i usluznost su ok, sve komponente u drugoj kutiji,manjoj s tim da je pakiranje je isto u redu ali im je ono unutar pakiranja slabo (2 slika)

Ček, šališ se da prigovaraš zato što si dobio nešto u Logitechovoj kutiji?

Što su ti trebali dati kutiju na kojoj piše "Vaše visočanstvo .... (tvoje ime)" {#}

Bokte, kakvih likova sve ima.

Zvali te na mobitel?
A gdje će te zvati ako si im taj broj dao {#}

Općenito, da ne pišem, tebe opisuje jedan veliki {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
sudy_freak kaže...
ii7scw kaže...

Što su ti trebali dati kutiju na kojoj piše "Vaše visočanstvo .... (tvoje ime)" {#}

Zvali te na mobitel?

Slazem se sa tobom. Citam njegov post i ne vjerujem kakav je ovo lik ....{#}

13 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...
sudy_freak kaže...
ii7scw kaže...

Zvali te na mobitel?

Slazem se sa tobom. Citam njegov post i ne vjerujem kakav je ovo lik ....{#}

Ma krivo ste vi nesto svatili...ocjena je 7/10 to je jako dobro

Za Logitechovu kutiju me boli k samo mi je malo smjesno

Ja sam samo naveo njihovu uslugu kao jako dobru,a to sta mi je stigla pokvarena MBO to nije njihov problem oni su super tako da vas dvoje ne pricajte gluposti o tome kakav sam ja lik,meni su samo neke stvari smjesne

jedino to u vezi mobitela imate pravo hah 

13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ti si meni smiješan,neznam na temelju čega 7/10,a šta bi onda bilo 10/10 da ti kutiju oblože dijamantima,i da te zovu  na telefon pa ti jave da ćete zvat na mobitel za kučište.LooL{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 21:30 (Doca15).
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
Doca15 kaže...

Ti si meni smiješan,neznam na temelju čega 7/10,a šta bi onda bilo 10/10 da ti kutiju oblože dijamantima,i da te zovu  na telefon pa ti jave da ćete zvat na mobitel za kučište.LooL{#}

Ovdje se očito samo radi o krivom shvaćanju ocjena...

Po meni 5/10 je sve ok i uobičajeno.

Ispod toga je neko nezadovoljstvo, iznad toga je neki bonus. 10/10 je rezervirano za super spakirane pakete, koji su došli dan ili dva ranije od očekivanog, i gdje me je u kutiji iznenadila npr neki sitan poklončić u vidu kemijske, ili neke gluparije njihove...

1/10 ili 0/10 je rezervirano za neisporučenu robu.

4/10 ako je npr sve ok, ali je malo kasnilo...ili nešto slično...

Ali to sam samo ja. većina ima drukčije mišljenje o tome kako bi trebalo dodjeljivati ocjene.

12 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

ADM prva liga, za druge što pričaju... zaboli me briga {#}

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praedator kaže...

ADM prva liga, za druge što pričaju... zaboli me briga {#}

Slazem se u potpunosti,zamjenili mi pokvarenu(DOA) MBO u jendom danu te ce biti ovdje za 2 dana posto je sutra praznik

OCJENA:10/10

15 godina
ii7scw kaže...

Slazem se u potpunosti,zamjenili mi pokvarenu(DOA) MBO u jendom danu te ce biti ovdje za 2 dana posto je sutra praznik

OCJENA:10/10

Prekosutra je praznik.

13 godina
neaktivan
Hah vidi stvarno...a onda ce sutra ili u peetak
13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Pozdrav!

Zanima me imaju li u ADM-u besplatno sastavljanje konfiguracija i lijepe li onu naljepnicu na stražnju stranu? Znam da kad sam kupio zadnje računalo u Linksu zaljepili su mi to... Ali eto da provjerim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imaju besplatno sastavljanje i lijepe onu naljepnicu  ( da imas besplatnu dijagnostiku u slucaju kvara , ako ju naravno ne skines ) !

Music As A Weapon !!
13 godina

Šteta, baš mi je to koma. {#} Volim konstantno razmještat kablove i čistit prašinu kad nemam što raditi pa ono {#}... U futuri to ne rade kolko sam čuo?

15 godina
neaktivan
The Doctor kaže...

Šteta, baš mi je to koma. {#} Volim konstantno razmještat kablove i čistit prašinu kad nemam što raditi pa ono {#}... U futuri to ne rade kolko sam čuo?

Pa ako ti nesto rikne posaljes im samo tu komponentu koju treba popraviti/zamjeniti. Ne vidim u cemu je problem? Zasto slati cijeli PC? 
Skinuti ces ju kad tad jer ces morati ocistiti prasinu, promjeniti pastu ili ce ti jednostavno dop*zditi...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 23:58 (rebelsy).
15 godina
The Doctor kaže...

A gle , ak skines naljepnicu i ak ti kaj rikne i znas koja je to komponenta , onda samo nju posalji na servis ! A i vec je netko napisao da je skinuo naljepnicu dok je cistio komponente , pa su mu iz ADM-a rekli da nema veze !

Posalji im upit !

Za Futuru neznam !

Music As A Weapon !!
13 godina

Ali ako skinem naljepnicu ili ju poderem onda više neće prihvaćat pojedine komponente? Ili sam u krivu?

EDIT: Sorry Haf tek sam sad vidio tvoj odgovor. Poslao sam im upit pa ćemo vidjet :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 0:03 (The Doctor).
15 godina
The Doctor kaže...

Ali ako skinem naljepnicu ili ju poderem onda više neće prihvaćat pojedine komponente? Ili sam u krivu?

Ta naljepnica ti znaci samo da imas besplatnu dijagnostiku kvara , jamstvo na komponente vrijedi i dalje , bez obzira na naljepnicu !  Svaka komponenta ima svoje jamstvo onoliko koliko daje njen proizvođac , a to ti pise na jamstvenom listu kojeg dobijes sa svakom komponentom !

Music As A Weapon !!
13 godina

Jasno! Pročitao sam sad na 3. stranici što je netko pisao o tome. Puno hvala!! :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice