Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.990
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Acquisitum Magnum - ADM
bf3lol kaže...

Imaš pravo nazvat cu ih u ponediljak,ali me zanima za tak malu sitnicu dali treba cekati puno...

Ti misliš/pretpostavljaš da je napajanje. Oni to moraju istestirat i vidjet da li je samo napajanje. A prije toga mora tvoj komp doć na red, jer sigurno nije tvoja kanta tamo jedina na servisu.

13 godina
neaktivan

Znam brate... ali moj nickname ti govori sve,želio bi imat komp do petka.

15 godina
bf3lol kaže...

Znam brate... ali moj nickname ti govori sve,želio bi imat komp do petka.

Meni tvoj nick ne govori ništa, osim taj BF3, to je neka igra jel? U svakom slučaju ne govori mi skoro ništa a pogotovo ne razlog tvom nestrpljenju.

Kako bilo da bilo ja sam ti opisao postupak, a samo oni ti mogu odgovorit barem okvirni dan kada bi ti mogao biti gotov komp, jer sam ooni znaju koliko ima kanti na redu prije tvoje. I otprilike dal imaju na lageru komponente tvog kompa ako treba što evenzualno zamijenit.

Dakle jedini način je da ih nazoveš. Danas, ili u ponedjeljak...najvjerojatnije najbolje u utorak, da im daš barem malo vremena da dođu do tvoje kante, a tko zna, ako imaš sreće pa nemaju gužve možda već bude i riješena.

14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Naručio sam danas ovaj printer http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_41_343&products_id=10100&osCsid=88df92d7bb5124d5089f94d8116663cc

Pa me zanima dali če me poštarina doći 45kn ili više (išao sam plačanje pouzečem)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
H4X0R_Bug kaže...

Naručio sam danas ovaj printer http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_41_343&products_id=10100&osCsid=88df92d7bb5124d5089f94d8116663cc

Pa me zanima dali če me poštarina doći 45kn ili više (išao sam plačanje pouzečem)?

Platit ćeš poštarinu 45 kn, dostava je besplatna za narudžbe iznad 2000 kn.

14 godina
neaktivan
Ok znaci samo 45kn posto printer kosta 280kn.
17 godina
miki1981 kaže...
i7 extreme kaže...
miki1981 kaže...
i7 extreme kaže...

Aha , znaci ako placam poduzecem dostava se placa 45 kn jel tako?

Sumnjam. Ako plaćaš pouzećem plaćaš prvo 3% ukupne vrijednosti paketa+PDV na tih 3% i onda dostavu koja ide po kilaži i po mjestu dostave. A to može biti od minimalno 41 kn (za pakete, ako se ne varam, do 2kg) pa na više. Npr za 6 kg bi bilo oko 70kn ja mislim...

Evo npr komp mi kosta 1500 kn a dostava do 10 kg je 80 kn pa ti jos izracunaj taj pdv i to ..

Eh vi matematički uskraćeni...ljenčine...

3% od 1500 je 45 kn - na tih 45 ide pdv i to je ukupno 46,35kn za uslugu plaćanja pouzećem.

Dakle plaćaš 1500 + 46,35 + samu dostavu.

Srecom, ti nisi matematicki uskracen... 45kn + PDV = 46,35 {#}

Koliki je to PDV kod nas???? 2,3% ili 23%

Preimenujmo smjeska *namigiva* u *namiguje*!!!
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Samo najbolje u vezi ADM-a.

U petak navečer sam dijagnosticirao kvar na grafulji, u subotu ujutro poslao HP - expressom. Grafička stigla k njima u ponedjeljak, odmah su je poslali na servis, danas mi je šalju natrag - novu, bez ikakvih pitanja i problema. Plus naručio sam još nešto, ljudi mi izašli u susret i poslali sve u paketu da ne moram dvaput poštarinu plačat. I uz sve to maksimalno su ljubazni preko telefona i na mail odgovaraju u roku sat vremena maksimalno. Svaka čast! Tople preporuke svima!

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam narucio printer prekjucer navecer oni sve ljepo poslali i stigao mi popodne drugi dan stvarno momcima svaka čast.
Stvarno su i ljubazni i brzi odgovore mi na pitanje na mail za manje od 30min.
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Ja uskoro namjeravam kupiti računalo iz ADM-a.

Da li mi moze netko korak po korak objasniti kako se naručuje iz ADM-a (imam popis dijelova koje želim da mi stave u novi komp)

Čuo sam da je sastavljanje i dostava iznad 2000kn besplatna??

Trebam li im poslati mail il nešto drugo??

I da, uzimam računalo bez CD/DVD čitača pa nisam siguran hoće li mi dostava biti besplatna??

HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Registriraš se na njihovoj stranici staviš sve šro želiš u košaricu i kupiš.
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Koliko se placa sastavljanje ako nekupim sve komponente?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Besplatno ti je, sve ti piše prilikom kupovanja!

Je stari a kako će ti ga onda sastaviti ako ne kupiš sve komponente, pa nakraju krajeva sam si ih sastaviš doma!?

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 20:31 (Bernard Huky Hux).
14 godina
Ja sam kupovo sve dijelove kod njih ali nisam htjeo sastavljanje.Naručio navećer,mail odmah stigao ujutro da imaju dijelove na lageru i uplatio isti dan i sljedeći dan ujutro sve stiglo.Brzo,sigruno i jeftino
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ja sam kupovo sve dijelove kod njih ali nisam htjeo sastavljanje.Naručio navećer,mail odmah stigao ujutro da imaju dijelove na lageru i uplatio isti dan i sljedeći dan ujutro sve stiglo.Brzo,sigruno i jeftino

Ja sam pak sada naručio neke komponente, sada čekam jutro da vidim dal imadu to na lageru, ako imaju kolike su šanse da ih dobijem sutra popodne? (iz Koprivnice sam).

I kolike su šanse da nemaju te komponente: (neke se nalaze pod najprodavanijima)

1 xDDR3 4GB (2x2GB) Corsair, 1600MHz, 9-9-9-24, Vengeance 265,96Kn

1 xProcesor AMD Phenom II X4 955 Black Editon, socket AM3, BOX,C3 904,26Kn

1 xAsrock M3N78D, s.AM3 - NVIDIA nForce 720D, ATX, Solid Capacitor 418.08

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 20:36 (Bernard Huky Hux).
14 godina
Nikakve dobit ćeš mail jel imaju komponente sutra ujutro,ako imaju dobbiješ rezervaciju od 1 dana na njih.Kada uplatiš pošalješ im potvrdu i oni šalju,te vjerovatno dobiješ sutra ujutro.
14 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Je stari a kako će ti ga onda sastaviti ako ne kupiš sve komponente, pa nakraju krajeva sam si ih sastaviš doma!?

Ma ja bih uzeo sve komponente osim HDD-a posto su poskupili , pa jel mi mogu slozit ovo ostalo?

15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Nikakve dobit ćeš mail jel imaju komponente sutra ujutro,ako imaju dobbiješ rezervaciju od 1 dana na njih.Kada uplatiš pošalješ im potvrdu i oni šalju,te vjerovatno dobiješ sutra ujutro.

Ma, još nisam dobio nikakav mail, nikakvu potvrdu, to znači da ću čekati neko vrijeme?

Ili kad sam uzeo da ću platiti pouzećem pa je to drugačiji postupak?

13 godina
neaktivan
i7 extreme kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

Ma ja bih uzeo sve komponente osim HDD-a posto su poskupili , pa jel mi mogu slozit ovo ostalo?

nazovi i pitaj

16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

ajmo malo ADM reklamirati svi

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Evo riješio sam.

Danas su mi poslali paket, nadam se da će do srijede stići (iz Koprivnice sam).

Za sada je sve odlično prešlo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

EDIT:

Za sve koji neznaju poštarian prilikom reklamacije je besplatna.

Samo morate slati isključivo overseasom.

Ako nemate poslovnicu u svome mjestu nazovite besplatni SZK i objasnite problem i kurir iz njihove službe će doći k vama doma po paket.

I to sve mukte! naravno ako nije lažna reklamacija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 20:27 (Bernard Huky Hux).
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Danas kupio komponente u adm-u i mogu reči samo LOŠE, za sada.

Naime matična ploča je neispravna, neče da boota.

Morat ću je reklamirati samo neznam kako.

poslao sam im mail nadam se da će mi odgovoriti.

Ali Jedno važno me zanima.

Tko plača poštarinu, želio bih im poslati ploču poštom, kako sad to riješiti?

Tko plača poštarinu, i koliko bi me ona koštala? (da li više od 50 kn?)

POSTAO SAM I U TEMI ADM VS. PROTIS u nadi da će mi netko prije odgovoriti. Shvatite me nije mi lako.

Pa nije trgovina kriva nego proizvođač na koju foru bi trgovina bila krvia zbog toga jer ti matična ne radi šta ADM proizvodi matične pa kontaktiraj ih za poštarinu 

14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

nekih 50 kuna, mislim da te nece kostat vise...

a kad smo kod neispravnosti, meni keks od 2 gige rama nisu radile kad sam kod njih kupio komp, makar su mi oni slozili konfu...

moro sam dolazit drugi dan kod njih i onda cekat jos nekoliko dana da bi mi promijenili te rame...

tolko o profesionalizmu...

smc
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...
Boli mene briga do koga je greška ili do proizvođača ili prodavača, samo me zanima poštarina,

U jamstvenom roku kvarove smije popravljati jedino ovlašteni servis. Jamstveni rok počinje teći sa danom isporuke, koji je naznačen na računu i jamstvenoj izjavi. Troškove i rizik dopreme u servis snosi kupac. U slučaju da kupac na servis pošalje proizvod koji je ispravan tj. koji radi sukladno tehničkom opisu i naputku o uporabi kupcu ćemo zaračunati pregled i testiranje proizvoda, te troškove dostave

Ovdjeti sve pise, postarinu ti placas koliko sam shvatio iz ovog gore  !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Uskoro kupujem konfiguraciju u ADM pa me zanima dostava, recimo da me nema kod kuće kad mi oni to pošalju, što ce biti s pošiljkom u tom slučaju? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zila kaže...

Uskoro kupujem konfiguraciju u ADM pa me zanima dostava, recimo da me nema kod kuće kad mi oni to pošalju, što ce biti s pošiljkom u tom slučaju? 

Ako vozač radi po PSu onda će te dočekati obavijest o tome da je bio i da te paket čeka u najbližem Overseas centru.

A nekad znaju i zvat na telefon ako si ga dao ADM-u i ako su ga oni napisali na paket.

Ali daleko najbolje ti je kada znaš da ti paket dolazi a tebe neće biti doma onda nazoveš u svoj Overseas centar i pitaš ih broj mobitela vozača koij vozi na tvoju adresu/ tvoj kvart, i onda se sa njim sve dogovoriš.

15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Dobio sam mail:

Poštovani,

sve tražene komponente su dostupne. Računalo možemo složiti, ali pošto fali hdd, slaganje se naplaćuje 184,50 kn. Ako Vam to odgovara, komponente možemo složiti i poslati u ponedjeljak. Ako Vam to odgovara, molim potvrdu na mail.

LP,

Dali je to istina ili žele od mene da kupim HDD. Neznam zašto bi im bio problem slaganja konfe bez hdd-a.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

prije mjesec dana su naplacivali 120 kuna...

sad vec 200...

a prije 8 mjeseci kad sam ja kupovao komp nisu nista naplacivali..

al su se poceli điberit, strasno...

smc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Moram reklamirati MBO i zvao sam adm za info.

I ako sam ja njih dobro shvatio ja moram poslati ako oču besplatnu poštarinu njima paket preko overseas-ea.

Budući da nema poslovnice u kc, več samo u bj moram zvati info overseas-ea i reći im da želim poslati paket i oni će mi doći pred vrata po paket i to sve za besplatno!?

Ako je tako, to mi se sviđa.

I navodno će mi zamjenjena ploča stići već taj isti tjedan.

Zar su tako brzi u adm-u što se tiće reklamacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice