Vraćanje izbrisanih emailova sa Gmail-a?

poruka: 4
|
čitano: 15.365
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Vraćanje izbrisanih emailova sa Gmail-a???

Pozdrav

Jel moguće vratiti mailove  na Gmail-u koje sam davno izbrisao??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Vraćanje izbrisanih emailova sa Gmail-a???

- da (moguće...), ako imaš backup ili dobre odnose s googleom + sreće.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
Vraćanje izbrisanih emailova sa Gmail-a???

Ovisi pod što podrazumijevaš ''davno''. 

Postoji mogućnost vraćanja mailova obrisanih čak i iz Trasha u Gmailu.

''Yes you can recover permanently deleted emails even after deleting them from your trash folder all you have to do is open you gmail then click the drop down arrow from your search box at the top of the screen. it will then ask you several question such as to: or from: subject, has words or date with in. don't answer any of these question just click on the blue search button on the bottom left of the search box and all of your deleted emails will be revealed.''

Postoji mogućnost da mailovi nisu obrisani sa servera i da ćeš ih uspjet vratit. Poigraj se dolje u Search sa vremenskim rasponom kad otprilike misliš da si dobio/obrisao mailove. Meni je uspjelo naći dosta starih i obrisanih mailova sad kad sam probao.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vraćanje izbrisanih emailova sa Gmail-a?

Da IGZY  , probao sam na takav način al on mi vrati samo neke , par njih...i naravno vrati one koje mi netrebaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice