www.speedtest.net/result/1614426384.png
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto Mitre tvoje brzine ajde prije pejstanja u okvir klikni jednom unutar okvira pa tek onda pejstaj sa ctrl+v mora ostati crn okvir pa klikni preuzmi
crven je okvir kada neće jer pojede www, ako se jednom klikne prije pejstanja u okvir ne bi trebao pojesti to www
www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1614315648.png[/IMG][/URL]
kopiraš samo što je podcrtano!
Moj,malo veći nego obično
LOL, ti samo iskopirao od ovog lika hah :D
Moj,malo veći nego obično
LOL, ti samo iskopirao od ovog lika hah :D
Nisam,moj je nisam ni vidio da su potpuno isti :D
nisu isti up mi je brzi za o.o1 % :D
LOL. A možeš li mi molim objasniti zašto onda imate isti datum, vrijeme i grad xD??
LOL. A možeš li mi molim objasniti zašto onda imate isti datum, vrijeme i grad xD??
Kunem se nisam kopirao,nemoguće je da je potpuno isto?Pa tad sam mjerio
nije nemoguće, no jesi ti bio u Dubrovniku? jer piše da je iz Dubrovnika lik, a tebi piše na profilu da si iz ZG-a ;)))
nije nemoguće, no jesi ti bio u Dubrovniku? jer piše da je iz Dubrovnika lik, a tebi piše na profilu da si iz ZG-a ;)))
1st-na profilu mi piše Split
2.-malo sam se zaebavao pa testirao u drukčijim gradovima,zg,dub,BiH,malo testirao brzine
2.-malo sam se zaebavao pa testirao u drukčijim gradovima,zg,dub,BiH,malo testirao brzine
koje si ti MUČKO ĐUBRE sad si maknuo i sliku iz posta, promjenio si pola podataka na profilu, al' ajde nema veze. Ne da mi se zamarat' tobom ;)
ma ne ide ovako
isuse bože...
zadnjih par dana imam velikih problema sa internetom. cekam da mi dodje serviser to popravit..
uzivajte :D
koje si ti MUČKO ĐUBRE sad si maknuo i sliku iz posta, promjenio si pola podataka na profilu, al' ajde nema veze. Ne da mi se zamarat' tobom ;)
Slika je još tu,pogledaj onaj post gore.Podatke nisam uopće mjenjao
kome ti lažeš? e moj dječaće..
kome ti lažeš? e moj dječaće..
Dosta mi je Offtopica,neću se više svađat,popit ću karton
To je isto koliko vidim i minuta i sve, a ako je tebi 4.27Mbs više nego obično to je već zabrinavajuće hehe
Mitre probaj kliknuti mišem ili touhpadaom što li već imaš u taj okvir prije nego što zalijepiš link