tko ima najuspjesniji kanal na ovom forumu? da malo pogledam:)
Vaš YouTube channel
- poruka: 2.011
- |
- čitano: 549.732
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa dobro je ovo!
Posudio sam melodiju... nisam baš najbolje odrezao: https://www.sendspace.com/file/zd5uzm
Btw. koliki je bpm?
hehehe... mogao si me pitat, bi ti dao samo choirove i stringove bez piana da lakše odrežeš.
uglavnom, bpm je 200 (četvero-četvrtinska mjera)... možda malo prebrzo za ovakav tip klubske muzike jer orginal skladba je metal...
Prije nego prijedjete ovaj status, zamolio bih vas da se zaustavite na tren te procitate ga!
TotalFunTV radi uspijesno vec vise od mjesec dana, u tih mjesec dana uspijeli smo skupiti nama dragocijenih 215 pretplatnika.
Ako se pitati zasto posjetiti nas navest cu vam par razloga!
1. Trudimo se snimati kvalitetne klipove
2. Ukoliko ne napravimo double upload onda je uvijek daily tu.
3. Na kanalu uvijek ima neka nova igrica za pogledati.
4. Mislimo na vas te vas pitamo za misljenje.
Ukoliko vam ovi razlozi ne pomazu da posjetite nas kanal,
zamolio bih vas da razmislite jos jednom, jer mi nase vrijeme odvajamo a to radimo iz zafrkancije, zabave te da vas nasmijemo, nekada smo ozbiljni, ali trudimo se biti sto vise zajebani te vas nasmijati i sve ostale!
Zamolio bih vas da ako ste procitali ovo sve da sada posjetite nas kanal TotalFunTV te odlucite da li cete baciti sub/lajk/share!
Hvala vam puno!
Sta je za tebe uspijesan kanal?
Pozdrav ljudi. Ovo je moj youtube kanal pa me zanima vaše iskreno mišljenje.
https://www.youtube.com/channel/UCuGoNXrjWH4sdZ5dIS7U-aA
Ako vam se svidi, ostavite neki lajkić ili se pretplatite
Ne mogu reći da smo najuspjesniji, ali dajemo dosta truda u videe.
Pozdrav momci ,nekima ce se sviditi a nekima ne al eto moja ljubav prema klubu se bar moze razumjeti.
Bacite oko na kanal o Hajduku,ma iako ga i nevolite bar pogledajte ,fala van.
Hey ljudi, evo i mog youtube kanala fokusiranog na gaming (ali normalno, ne napadno i krestavo kako je popularno na neku foru O.o ). Prilicno sam friski (cca mjesec dana) ali vec ima dosta videa i trudim se uploadat 2 nova svaki tjedan i da su maximalno profesionalni.
Definitivno bi volio da bacite pogled i javite kakvu konstruktivnu kritiku.
https://www.youtube.com/channel/UCI6uAT3LIMDjvUsbRr2DEmw/videos
Trenutno radim 4 vrste videa.
Co-Opanje- Igranje raznih co-op igara s meni dragim ljudima za Vašu i našu zabavu
Brzi Pogled- Serijal videa koji će ukratko i distilirano prikazati neke od novijih igara kako biste sami stekli bolji i točniji dojam.
Nostalgia Trip- Pogled unazad na neke od zanimljivih i/ili bitnih igara iz bogate povijesti interaktivnog medija.
Nošenje sa Strahom- Igram horror igre kako Vi ne biste trebali i kako bi terapijom izlaganja prestao biti mega papak.
Primjer:
Hey ljudi, evo i mog youtube kanala fokusiranog na gaming (ali normalno, ne napadno i krestavo kako je popularno na neku foru O.o ). Prilicno sam friski (cca mjesec dana) ali vec ima dosta videa i trudim se uploadat 2 nova svaki tjedan i da su maximalno profesionalni.
Definitivno bi volio da bacite pogled i javite kakvu konstruktivnu kritiku.
https://www.youtube.com/channel/UCI6uAT3LIMDjvUsbRr2DEmw/videos
Trenutno radim 4 vrste videa.
Co-Opanje- Igranje raznih co-op igara s meni dragim ljudima za Vašu i našu zabavu
Brzi Pogled- Serijal videa koji će ukratko i distilirano prikazati neke od novijih igara kako biste sami stekli bolji i točniji dojam.
Nostalgia Trip- Pogled unazad na neke od zanimljivih i/ili bitnih igara iz bogate povijesti interaktivnog medija.
Nošenje sa Strahom- Igram horror igre kako Vi ne biste trebali i kako bi terapijom izlaganja prestao biti mega papak.
Primjer:
Pozdrav!
Bavim se i sam YT i svim tim pa eto neki savjet. Probaj nabaviti bolji mic, za bolju kvalitetu zvuka ili koristiti neki audio program za editiranje da se malo podigne na kvaliteti. Same vide probaj držati na nekoj duljini od cca 5-7 min., jer večina ih odustane gledati nakon toga vremena koliko god bio video zanimljiv. Pošto si tek krenuo izgleda za sada sve poprilično dobro i vjerujem da ćeš kroz par mjeseci usavršiti te stvari. Sve u svemu eto imaš sub od G.A.S.\Games And Stuff i podršku ;)
Benchmark Test channel :) Radim ovo cisto for fun LowSpecPC ^^ enjOY
Imam pitanje tehničke prirode: da sve igre stavim na 1 kanal ili da ih sortiram na više kanala?
Imam pitanje tehničke prirode: da sve igre stavim na 1 kanal ili da ih sortiram na više kanala?
Kakvog smisla ima sortirati različite igre na nekoliko kanala?
Sve stavi na jedan kanal, a onda svaku igru stavi u svoju playlistu. Ili napravi playliste za RPG, FPS, MOBA, kak hoćeš. :)
Pozdrav!
Bavim se i sam YT i svim tim pa eto neki savjet. Probaj nabaviti bolji mic, za bolju kvalitetu zvuka ili koristiti neki audio program za editiranje da se malo podigne na kvaliteti. Same vide probaj držati na nekoj duljini od cca 5-7 min., jer večina ih odustane gledati nakon toga vremena koliko god bio video zanimljiv. Pošto si tek krenuo izgleda za sada sve poprilično dobro i vjerujem da ćeš kroz par mjeseci usavršiti te stvari. Sve u svemu eto imaš sub od G.A.S.\Games And Stuff i podršku ;)
Hey, skvadro! Hvala puno na podrsci i konstruktivnim kritikama!
Znam, audio mi je trenutno najveca boljka i cim budem u mogucnosti cu ulozit malo novaca u bolji audio setup. S obzirom s cime sad snimam, audio je vrhunski. Snimam preko Audacity-a i pokusavam popravit snimku koliko se da, jos se igram s time dok ne dobijem osjecaj sto je najbolje. Sto se duljine tice, mozda je tako i imat cu i videe te duljine, ali ta duljina nema smisla bas za sve formate i ideje...
Kad smo kod toga, evo moj najnoviji video Brzi Pogled horrorca SOMA i malo je ispod sat vremena :P (I mislim da je audio puno bolji nego na prvoj epizodi Outlasta)...
Evo najfriškija montaža/ video osvrt na priču i zaplet/rasplet Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Montaža na kojoj sam proveo dosta slobodnog vremena zadnje vrijeme.
Svi zvučni efekti remixirani i napravljeni u Audacity i Virtual DJ 8, Video kao i uvijek editiran u Lightworksu
Ljudi imam mali YT kanal od 1500 subscirbera i prije otprilike mjesec dana dobio sam copyright strike (1.) . I naravno kanal je odmah lošiji po broju pregleda i ostalog.
I pošto nema smisla čekati 3 mjsec da mi se skine strike odlućio sam napraviti novi kanal...E sad htio bih ga povezati sa postojećim Adsene-om da nepravim novi.
Ako netko zna kako neka napiše.Hvala
Ljudi imam mali YT kanal od 1500 subscirbera i prije otprilike mjesec dana dobio sam copyright strike (1.) . I naravno kanal je odmah lošiji po broju pregleda i ostalog.
I pošto nema smisla čekati 3 mjsec da mi se skine strike odlućio sam napraviti novi kanal...E sad htio bih ga povezati sa postojećim Adsene-om da nepravim novi.
Ajoj, pa nema ti copyright strike veze sa smanjenim brojem pregleda... Korisnici nikada ne vide da imas copyright strike osim ako ne odu na taj video na koji si dobio strike(cak nisam niti za ovo siguran). Radije stavi video kao private i cekaj da prođe claim, a dok prolazi, normalno radi content.
Ugl. da odgovorim na pitanje: Kada napravis novi kanal i budes htio povezat adsense pitat ce te google dali imas ves postojeci racun i ako imas da se ulogiras u njega.. Sretno s claimom!
Ajoj, pa nema ti copyright strike veze sa smanjenim brojem pregleda... Korisnici nikada ne vide da imas copyright strike osim ako ne odu na taj video na koji si dobio strike(cak nisam niti za ovo siguran). Radije stavi video kao private i cekaj da prođe claim, a dok prolazi, normalno radi content.
Ugl. da odgovorim na pitanje: Kada napravis novi kanal i budes htio povezat adsense pitat ce te google dali imas ves postojeci racun i ako imas da se ulogiras u njega.. Sretno s claimom!
Neznam nekako nikad nisam imao manje pogleda i aktivnosti i to baš neposredno nakon copright strike-a.
Uspio sam povezati drugi kanal na Adsense.
A što se tiče copyrgiht strikea nisam radio claim jer sam koristio videoisječke od Lige Prvaka pa neželim se zezati još sa tim kad znam da sma u krivu.Kad sam vidio da postoji mogućnost sudskog spora odsutao sam.
Imam pitanje vezano uz autorska prava.
Radio sam neku usporedbu kamera u kojoj je na jednom dijelu vatromet, i naravno u pozadini svira Daddy Cool dok taj vatromet šiba. Mislim, to je bio perfomans, kao nastup Mirnoveca i u snimci se ono, čuje lagano pjesma iza, ništa pretjerano jako.
Hoće li me youtube zajebavat zbog tih pola minute šta se između svog vatrometa čuje i muzika?
Tesko ti to mi mozemo odgovoriti. Ako ga skuzi content ID onda ce te zajebavat, ako ga ne skuzi onda nece. Taj content ID nije uvijek 100% tocan u pronalazenju, tako da cak i ako koristis neku copyright pjesmu koja je jako tiha i ima dovoljno pozadinske buke, vjerojatno ce ju zaobici. Ali eto, to ti samo youtube zna dali ce te on detektirat ili ne... :P
Ja sam isto snimao vatromet pa je skuzilo i uklonilo mi par sekundi pjesme, al dobro kaj ces. Najgore mi je kad neko stavi pjesmu bez copyrighta i dobije milijun pregleda, a ja snimam nest vezano za tehnologiju i cuje mi se u pozadini i eto upozorenja.
Može li se video reuploadati, a da se ne izgube pregledi i sve ostalo vezano za video? Treba mi da uploadam isti video koji je HD i kraći za 2 sekunde.
Ja sam isto snimao vatromet pa je skuzilo i uklonilo mi par sekundi pjesme, al dobro kaj ces. Najgore mi je kad neko stavi pjesmu bez copyrighta i dobije milijun pregleda, a ja snimam nest vezano za tehnologiju i cuje mi se u pozadini i eto upozorenja.
Može li se video reuploadati, a da se ne izgube pregledi i sve ostalo vezano za video? Treba mi da uploadam isti video koji je HD i kraći za 2 sekunde.
1.) Eventualno kod takvih videa mozes probat editat audio track u audacity-u ili nekom drugom programu koji znas koristit (mislim da je audacity najlaksi, a i free je) i onda se malo igrat s glasnocom te muzike koja svira, mislim da se to koliko-toliko moze ispraviti ako bas nije preglasna muzika pa da moras vecinu zvuka brisat.
2.) Ne mozes reuploadat, a da ti ostanu pregledi :/
Mislim da se da trim napraviti unutar youtuba?
El moguće napokon adsense za yt channel iz Hrvatske ili i dalje treba stavljati GB ili nešto drugo
Pokusaj ovak: https://4.hidemyass.com/ip-2/encrypted/CENS_lKkMxtWVjKU4UllAK2ixwUHRKxN