Torrenti i veza

poruka: 10
|
čitano: 1.901
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Torrenti i veza

Pozdrav! Sretna nova svima!

Imam problem sa torrentom i brzinom veze.

Otvoren mi je port, sve mi je uredno, brzina maximalno ide, upload ogranicen.

al kad skida, recimo i kad ogranicim brzinu downloada na pola, nikako nemogu na internet, sve mi steka.

onda kad prekinem torrent, moram cekat jedno deset min da mi se vrati u normallu ili resetiram router.

neznam sta je problem, jer mi je i firewall namjesten da ne zeza torrent

u utorrentu sve mi je po defaultu osim porta i brzine uploada. pokusavo sam smanjit i onaj broj konekcija al oped isto...

pomagajte!

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrenti i veza

Ja imam slican problem ako mi je brzina uploada veca od 15 kbs puca mi veza moram je drzat na 10kbs Jel netko zna u cem je problem isto imam otvoren port i namješten firewall.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torrenti i veza

e evo samo da javim predhodniku, ako nije rjesio problem da sam ja svoj rjesio....

nakon mnogih neuspjeha, psovanja i slicno, sinoc sam malo po routeru prcko, uzeo sam proucavat logove sta stavalja,

pa sam skonto da SYN flood mi se javlja.... i onda na routeru, firewalu tocnije od njega, iskljucio sam tu opciju: glasi tocno : SYN Flood detection.

sad sve radi ko mazija.

evo i slikica dolje...

ps. iance sam sve pokusavao, samanjio sam ovaj broj konekcija na 10 al oped džabe, sve po starom :)

ups-- IP flood detection

ćufta
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 19:58 (josip2608).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torrenti i veza
Da i ja imam problem.. Bez problema prosli tj. Skidao po 435kb.. A sada ni upola, postavke nisu taknute. Port otvoren stalno. Pricao sam sa nekim tipom prije par dana, i kaze da je t-com. Stavio neki pick-up na torrente.. Kada dostigne najvecu mogicu brzinu, veza pukne.. Ja imam zyxel i ne nadjem tu postavku. Sto sada?
Odsada smo Real i ja jedno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torrenti i veza

hm cudno, neznam sta da ti kazem.

nisam cuo za to, mislim nisam na t-comu tako da....

al nisam jos cuo za taj problem...

jedino mi je logicno da ogranicis brzinu ono na neznam 350-400

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Torrenti i veza

Evo jesam, ali opet se resetira.. Mislio sam da je do routera, pa sam promjenio sa dlinka na zyxela, i opet ista stvar, a ovak na netu mogu biti 10 dana i nista. cim pocnem skidati odmah poludi..

17 godina
neaktivan
svasta, nisam za to cuo jos. aj javite se korisnici tcoma, pomozite jadnom coeku. p.s kod mene se prije, kad je skido max, nije resetiro. zovi sluzbu, reci neznam da si skido ubuntu sa torenta i da ti se gasi, mozda je ruter u k.rcu, ako se ostalima sa tcoma to ne desava
ćufta
17 godina
neaktivan

Zvao bi, al problem sto sam sada produzio ugovor prije tjedan dana.. da dobijem hdd. i sada ak zovem nece mi zamjeniti modem. ili hoce za isti koji sam imao, a to je dlink prastari 584, samo zicni..Mršti se živcira to što stavim da se skida, mogu se slikati sa browsanjem.. dakle ili skidanje ili browsanje, racunajuci da ce par puta diskonektirat..

17 godina
neaktivan
Torrenti i veza

a stari moj jedino da probas uzet od nekog router, mislim posudit samo da vidis jel moze, pa ako ne bude problema znas sta ti je radit :)

reci da ti ne radi i laganini :)

valjda uspije

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa izgleda.. ne znam sto da radim vise.. Jedino mozda ih mogu sjb. i rec im da su mi dali taj.. iako vald imaju negdje zapisano, prosle je vec 2. god. a taj su rutrer dijelili..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice