Softwer za automatsko mjenjanje sifre na wi fi

poruka: 7
|
čitano: 4.500
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

treba mi neki program za kafic koji bi sam mjenjao sifru nakon odredenog vremena, znaci da ne moze netko doci uzeti sifru i onda je koristiti stalno. u dosta kafice takav softwer postoji ,ali ne mogu  nikako naci o kojem programu se radi? Da li netko zna neki takav program?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Softwer za automatsko mjenjanje sifre na wi fi

Ako misliš da router sam odrađuje "mijenjanje passworda" jedno od riješenja je Self-changing Wi-Fi password skripta, ali je potreban router sa Tomato firmwareom.

Ili neki od Aerohive uređaja, koliko sam vidio u njihovom HiveMenageru je moguće uređivane passworda na dnevnoj , tjednoj, mjesečnoj ... ... bazi kao i vremenu korištenja, recimo samo za radnog vremena kafića.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 15:53 (McD).
13 godina
neaktivan

da li taj firmware treba nabaciti na router ili imaju odredeni routeri koji vec imaju taj firmware?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Softwer za automatsko mjenjanje sifre na wi fi

Kako kaže na Tomato stranicama " Linksys' WRT54G/GL/GS, Buffalo WHR-G54S/WHR-HP-G54 and other Broadcom-based routers", ima naznaka da autor skriptu prepravi za DD-WRT a onda je paleta routera daleko veća

17 godina

Mozes i bilo koji mikrotik ruterboard kupiti i napravis jednostavnu skriptu koja ti svakim pokretanjem promjeni pass.

Vjerojatno postoji neko elegantnije rjesenje unutar mikrotika, al neda mi se razmisljat o tome, imas pun web uputa i primjera.

Ista je stvar za open-wrt i dd-wrt.

Samo napises skriptu koja ucita danasnji datum, pogleda u datoteci s popisom passworda password za taj datum i promjeni password u postavkama rutera.

Nek se vrti jednom dnevno/tjedno il kak oces.

Linux, Arch Linux.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 16:45 (Ante).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala vam, ovo je malo komplicirano za uraditi, mislio sam da postoji neki softwer koji to radi.

0 0 hvala 0
17 godina
Treba ti nešto poput ovoga http://www.truecafe.net/index.html ... Ne znam ima li koji besplatni software. Probaj proguglati "wifi password for internet caffe"
http://www.Hedonist385.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice