PayPal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.564
|
čitano: 958.992
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: PayPal - pitanja i odgovori
Probaj zvati Sloveniju paypal podrsku. Masu nijh radi od kuce meni se tako iz PBZ podrske javila u pozadini se cuje sum mora, cvrcaka i njene djece. Uglavnom mozes promjeniti broj i 2fa na novi broj ali moglo bi ti se dogoditi ko meni kad ti to maknu da ti vise uopce ne prepoznaje sistem. Ne znam kad si napravio account ako ti je jako star nece ti se azurirat NAP data i mos se jeb** onda.

+38680083096
https://www.paypal.com/si/cshelp/contact-us/call-us?entryPoint=contact-us
16 godina
Meni danas na paypalu odbijeno 3,99 eura sa kekspay kartice a ona uopće nije zadana. Zadana je visa premium i uvijek je do sada 17. u mjesecu odbijalo sa nje. Išao sam potvrditi broj koji je na bonbon mreži i dobijem kod na sms koji je poslan sa broja 0924478181. Taj kod utipkam u paypal i dobijem poruku da je došlo do pogreške i da pokušam kasnije. To se nešto ozbiljno događa sa paypalom. Nije mi shvatljivo da tako velika tvrtka kojoj je sjedište u Americi nemože u punih mjesec dana riješiti problem sa slanjem koda na sms poruke. Srića što na računu nemam ništa novca, a koristim samo za plaćanje, kupovanje sa ebaya i aliexpressa. Izbjegavat ću korištenje paypala kad je god moguće. Razočarali su me.
2 godine
energy385 kaže...
....nazovem danas i drugi put oko 13 h
opet ista procedura.............javi mi se dotična ( rad od kuće-pas laje u pozadini).....objanim problem i decidirano pitam:
ako ja sad odem kupiti Telemach ili A1 sim karticu-broj,hocete li mi na taj broj poslati sms kod da uđem na račun?
Odgovor:ne možemo to,problem je globalan i naši tehničari riješavaju!
Kad-ne zna se!

starija garda se sjeća one :Đekna još nije umrla,a kad će...ne znamo

upravo odlučio ponovno provjeriti i za divno čudo sve radi ok. SMS kod stigao odmah sa 091 broja, nakon prijave dodao OTP i postavio ga za primary method. Nakon toga testirao prijavu s moba, fingerprint + OTP sve radi ok.

A1 mreža.

3 tjedna
stigao kod sa 092-32 sata kasnije nakon što sam se probao logirati.
I naravno da sa tim kodom ne možeš ništa.
Ovo već postaje Alan Ford situacija
Definitivno prelazak na Revolut.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice