Netko mi se prijavljuje na gmail i online je?

poruka: 5
|
čitano: 1.113
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Netko mi se prijavljuje na gmail i online je???

Ovako imam sestru koja je vidjela na gmail-u da joj pise "Netko je upravo upotrijebio vaš Google račun za prijavu iz aplikacije Chrome na uređaju Windows"

i kada stisnem na vise onda mi izbaci lokacije 

Slavonski Brod, Hrvatska
-
prije 5 minuta
Osijek, Hrvatska
-
25. studenoga, 19:40
Vinkovci, Hrvatska
-
18. studenoga, 19:42
Hrvatska
-
8. studenoga, 08:02
I pise joj neki galaxi young da se spojio a nitko od nas nema taj mob.I odem ja na svoj gmail i vidim isto to ali nema tog moba... Jeli moguce da se nasi mobiteli spajaju na osijek i na te mreze ili nas neko pokusava da nekazem sta (nategnit).. Jel moze netko pomoc s tim jer stvarno nezelim imati posla s nekim pedofilima i raznim ku***** HVALA!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Netko mi se prijavljuje na gmail i online je??
RukiPro kaže...

Ovako imam sestru koja je vidjela na gmail-u da joj pise "Netko je upravo upotrijebio vaš Google račun za prijavu iz aplikacije Chrome na uređaju Windows"

i kada stisnem na vise onda mi izbaci lokacije 

Slavonski Brod, Hrvatska
-
prije 5 minuta
Osijek, Hrvatska
-
25. studenoga, 19:40
Vinkovci, Hrvatska
-
18. studenoga, 19:42
Hrvatska
-
8. studenoga, 08:02
I pise joj neki galaxi young da se spojio a nitko od nas nema taj mob.I odem ja na svoj gmail i vidim isto to ali nema tog moba... Jeli moguce da se nasi mobiteli spajaju na osijek i na te mreze ili nas neko pokusava da nekazem sta (nategnit).. Jel moze netko pomoc s tim jer stvarno nezelim imati posla s nekim pedofilima i raznim ku***** HVALA!

Promjeni lozinku https://support.google.com/mail/answer/41078?hl=en

--------------------------------------------------------------------------------------------
15 godina
Re: Netko mi se prijavljuje na gmail i online je??
Promjeni lozinku i stavi tel broj. Izmjena lozinke bez broja onda nije moguća. Tako ćeš znati dal je neko saznao vašu lozinku.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Netko mi se prijavljuje na gmail i online je???

Jesam ali jeli je to dovoljo jer pise da je taj iz slavonskoga broda online pa onda ce mu osati logirano i kad promjenim lozz-...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Netko mi se prijavljuje na gmail i online je?

Mislim da se automatski odlogira,inace odes u desni donji kut u gmailu,kliknes na details i onda na "Sign out all other web sessions". Tak ti odlogira od svugdje.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice