Sve drugo radi super samo na Links nikako ne mogu? Jednom mi je pri spajanju nestalo struje i od onda nikako to ne mogu popraviti, probao sam i sa firefoxom i ništa?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pokušaj preko nekog proxya-
Ni ja nemogu na links.hr
Meni radi (iz BiH).

http://195.190.136.132 -> To je od linksa.....
Ja koristim Vipov Homebox i ni meni nece da otvori links.... Moram koristiti proxy da mi otvori :(

probao sam 195.190.136.132 i isto me baca na tomsoft
i ja sam na vodafon homeboxu, možda to ima neke veze??
meni nece da udje u WWW.ADM.HR ........moram preko google uci na njega,ali direktno ne moze uci
meni nece da udje u WWW.ADM.HR ........moram preko google uci na njega,ali direktno ne moze uci
Pa jeste svi na istom ISP-u?
Vjerojatno je do njega.
Nema do čega drugo biti, kad vam generalno ne šljaka.
Nazvat ću sutra službu za korisnike, možda slučajno i pomognu iako sumnjam, ali nema mi druge kad neće nikako da proradi Links, a nekad sam ga imao?
isto se nemogu spojiti na links , a prije mi je radio.
isto koristim vodafon za internet.
molim da ako netko zna kako to rijesti napise.
Pročitaj postove iznad
Društvo ja riješio problem. Došao ja danas sa dežurstva i izvadim iz džepa web n walk stik, te ga stavim na stol. Dok sam se igrao (Crisys 2) padne mi na pamet što ne bih pokušao isključiti vodafon homebox i staviti WnW pa otići na linksove str. Učinih tako i odmah stavim Links u favorite. Isključim web n walk, te ponovo turim mrežni od vodafona, odem u favorite i probam na Links str. kad ono radi bez problema. Kao da ništa nije ni bilo. Probajte i vi sa nečijim stikom otići na net, pa onda sa svojim. Trebalo bi proradit.
mogu li meni sloziti u LINKSU ono sta ja ocu tj. konfiguraciju al neke proizvode nemaju???
mogu li meni sloziti u LINKSU ono sta ja ocu tj. konfiguraciju al neke proizvode nemaju???
Da ne offtopicarimo jednostavno ih nazovi i dobit ces informacije iz prve ruke.
meni radi sve normalno stalno...