Od nedavno sam u Njemackoj i strasno me zivcira to sto mi je puno toga na internetu cenzurirano. Znam za VPN ali mi dosad u Hrvatskoj nikad nije trebao, pa bi vas zamolio da mi predlozite neke pouzdane VPN servise.
Od nedavno sam u Njemackoj i strasno me zivcira to sto mi je puno toga na internetu cenzurirano. Znam za VPN ali mi dosad u Hrvatskoj nikad nije trebao, pa bi vas zamolio da mi predlozite neke pouzdane VPN servise.
Hotspot Shield, TunnelBear, Cyberghost, ...
Ako misliš downloadati torrente, ovi programi te neće sakriti.
A koji bi me programi možda mogli sakriti ako koristim torent?
-prvo pročitaj koju temu o dojčland kaznama na forumu... i tad počneš cijenit 'slobodu' koju ovdje iz navike zloupotrebljavamo.
sad kad si u GER sad imaš para pa moš kupovati i org soft
nama sirotinji na balkanu ostavi vpn,torrente i sl.
kad si na zapadu ponosaj se tako
hehe :D
da neotvaram novu temu tu cu pitati nes vezano za vpn, ja sam u hrv imam problem, na radnom mejstu sam spojen laptopom na mrezu od firme, radim kao zastitar te ju cuvam, dosta toga mi radi npr face al youtube i takve stvari nece, twitch, preko xbmc-a mi tv ne radi, dali postoji mogucnost da to proradi, koristio sam dva dana hide.me aplikaciju i radilo je sve al je ogranicena na samo 2gb po mjesecu, naravno moglu platiti i radit ce sve, ali dali postoji mogucnost bez placanja, zadnja opcija mi je pitati sistem administratora ako je moguce da za moju mac adresu pusti sve da mogu gledati ako se to tako radi, fortiguard je zastita
uspio preko ove str sve napraviti :D http://freevpnaccess.com/