Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.403.069
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
neaktivan
RE: Lockerz
dj_chapz kaže...

ja sam zaspo oko 11:10 i probudilo me zujanje kompa u 1 ujutro.... -.-'''

Tak i ja, zaspao 10 min prije redeema.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
17 godina
Lockerz

Mene je program isprepado ko budalu!!! igram igru i odjednom se nešto počne derat, skoro sam umro od strahaIzlanuo se

http://hr.test-iq.com/#513741
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i da niste zaspali nebi ništa dobili sve je otišlo u roku par sekundi

16 godina
protjeran
Lockerz

Ja ne razumijem kako netko moze tako brzo redeemat .Ja se jos nisam ni bio snasao.A svaki reload nagrada sve manje.Napokon doso do Apple Magica ali nisam htio jer mi je bio previse bodova.Sad sam svjestan da sam trebao uzeti bilo sta.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da kad je od svega bilo po jedna stvar

16 godina
protjeran
Lockerz

Ja ne kuzim.Cim sam  usao vise nije bilo PSP-a ni Nitenda wii-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Dok sam skužio da je reedem već je bilo prošlo 6 minuta.

Odem ja odma na electronics i nema ničeg više osim walpapera.

Odem ja tam di su majce i ošo si ja jednu reedemat.

Dok ja skužim šta tam sve treba upisat majca je već ošla....

0 0 hvala 0
16 godina
Perkan777 kaže...

Ja sam umalo dobio xbox 360.Sad imam njegov link pa ce vec nesto automaski napraviti za sljedeci redeem.

Jbt, pa ti skoro svaki put nešto dobiš to prelazi sve granice. Veliš skoro dobio, ali nisi, niti nikad nećeš lol, samo se bezveze trudiš ali dobro ako nemaš što pametnije raditi onda barem trati vrijeme na to.

Jednostavno ako ti takva želja za xbox-om ili ps3, nažicaj mamu ili uštedi pa si ga kupiš a ne tu polažeš nadu u neku tamo firmu ili što to već je , koja je na drugoj strani svijeta. Ja sam se zadržao na tim malo ali sam odustao jer vidim da nema smisla.

btw,daj mi pokaži nekokga malo starijega od 20godina pa nadalje koji u ovaj lokerz još vjeruje jer izgleda da su na ovo samo privukli teenagere i djecu.

17 godina
Lockerz

Jel se meni cini, ili su oni izbrisali sve postove na facebook-u i sad im pise samo da ce ubrzo pokrenut cijeli sajt.

ako netko vidi nesto drugo neka kaze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Ja sam umalo dobio xbox 360.Sad imam njegov link pa ce vec nesto automaski napraviti za sljedeci redeem.

Ma ti si barem dobio termosicu.I meni nije hrtjelo prihvati paypal od 25 dolara.Znaci nije samo meni to proslo.

16 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam umalo redeem-o Nitendo DS... znači čim je redeem počeo, ja ušem u electronics i bile su skoro još sve igre, par iPod Shuffle-a, Nitendo i to... sad ja kreten razmišljam šta da uzmem umjesto da kliknem na bilo šta i za 5 sec sve otišlo ...

ja i moje premišljanje... ali bio sam blizu šta ne, nije loše s obzirom da je 1. put...PlačIzlanuo se

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
Slazem se sa HeadHunter500.I samo treba prokuziti sa cime ovi raspolazu sto se tice pomagala,programa.Kako uspiju tako BRZO reendati sve sto valja.Jeli to i do brzine interneta?

Treba malo pogledati americke forume o lockerz-u.

Evo vam opet onaj program od lorda

http://rapidshare.com/files/356150015/LockerzChecker_4_.zip

Znaci imamo osvojene termosica,...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
duxqwe kaže...

Onda ko odustaje od lockerza? Jel ko progleda?

..ja sam odustao odavno,samo odem povremeno na reedem sa nadom da ću ugrabit koju PC-ifru al ništa meni se čini

17 godina
neaktivan
majka kaže...
Slazem se sa HeadHunter500.I samo treba prokuziti sa cime ovi raspolazu sto se tice pomagala,programa.Kako uspiju tako BRZO reendati sve sto valja.Jeli to i do brzine interneta?

Kod mene neradi na Windows 7 Ultimate

Ugasi se cijeli komp kad je readem i nemogu ga barem pola sata upalit !!!

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
16 godina
neaktivan
the mir kaže...
majka kaže...

lol imam i ja 7-cu pa mi se nije ugasio xDDD

16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Perkan777 kaže...

Jbt, pa ti skoro svaki put nešto dobiš to prelazi sve granice. Veliš skoro dobio, ali nisi, niti nikad nećeš lol, samo se bezveze trudiš ali dobro ako nemaš što pametnije raditi onda barem trati vrijeme na to.

Jednostavno ako ti takva želja za xbox-om ili ps3, nažicaj mamu ili uštedi pa si ga kupiš a ne tu polažeš nadu u neku tamo firmu ili što to već je , koja je na drugoj strani svijeta. Ja sam se zadržao na tim malo ali sam odustao jer vidim da nema smisla.

btw,daj mi pokaži nekokga malo starijega od 20godina pa nadalje koji u ovaj lokerz još vjeruje jer izgleda da su na ovo samo privukli teenagere i djecu.

Jbt da se nisam premisljao imo bi nes.BTW sje*o me autofill form jer on ne stavi zemlju.Pa sam morao rucno.Ja ne odustajem barem sam nes dobio.Eh da nitko ih Hrvatske nije mogao uzet PayPal pare jer su blokirali nasu zemlju.Jbg.

BTW imam par linkova od nekih nagrada pa javi mi sae LordShgi ako ih hoce implentirati u program.

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam redmao deku od 600 ptz onak ne kuzim kakva je to deka za 600 ptz malo su pretjerali kaj se tice bodovanja....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Jack Sparrow kaže...
Perkan777 kaže...

Jbt da se nisam premisljao imo bi nes.BTW sje*o me autofill form jer on ne stavi zemlju.Pa sam morao rucno.Ja ne odustajem barem sam nes dobio.Eh da nitko ih Hrvatske nije mogao uzet PayPal pare jer su blokirali nasu zemlju.Jbg.

BTW imam par linkova od nekih nagrada pa javi mi sae LordShgi ako ih hoce implentirati u program.

ja sam mogo jer mi je racun registriran u americi

Gordon Gordon
17 godina
neaktivan
the mir kaže...
majka kaže...

PRogam je napravljenj na Windows 7 Ultimate!! IMas neku shebanu verziju.

17 godina
Lockerz

meni radi na win 7 profesional

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

kako uspjevaju debeli ameri tako brzo redeemati nagrade?

imaju botove, evo jednog: http://www.lockerzalerts.com/tag/lockerz-redemption-date/

p.s. preferiram potrable palikacije

hvala LordSghi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

neznam kako kod vas netko ne supije bas nsiat reedmati...pa ja sam na prvom reedemu ubro psp rock bundle (ali je otkazan), na drugome ipoda, na 3 nisam imao za nista bodove pa sam uzeo jedino pozadinu....sada sam uzeo majcu.....eto na svakom reedemu sma nesto uzeo

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
odjavljen

Istina ja sam na svkom reedeemu bio i vidi stvari... da su na "Lageru"....Ali ništa nisam reeedemao jer nisam imao dosta bodova.

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
17 godina
neaktivan
Lockerz

jel zna netko jel treba stici kakav mail da smo reedemali

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz
Treba, ali se nemoj gristi ako nije dosao, znaju doci i nakon tjedan dana..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

oke, btw: ako ce netko htjet ipod shuffle neotpakiran za 400kn neka se javi u ducanu je preko 600kn ;)

15 godina
neaktivan
Lockerz
Jel mi itko želi prodat iPod touch?Dogovorena cijena!
NIGGAWAT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

I sad kojeg cu vraga sa 666 PTZ?

Kad ce sljedeci redemption uopce?

Lockerz je masu nebalansiran.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jari kaže...
LordShgi kaže...

oke, btw: ako ce netko htjet ipod shuffle neotpakiran za 400kn neka se javi u ducanu je preko 600kn ;)

Ajde da je bar netko uzeo nes iz odjela elektronike.

Btw jel itko uzeo sta na onim waveovima i sta.

17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Jari kaže...
LordShgi kaže...

Ajde da je bar netko uzeo nes iz odjela elektronike.

Btw jel itko uzeo sta na onim waveovima i sta.

Ps3 Slim....cekam mail potvrde...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice