ja sam zaspo oko 11:10 i probudilo me zujanje kompa u 1 ujutro.... -.-'''
Tak i ja, zaspao 10 min prije redeema.
ja sam zaspo oko 11:10 i probudilo me zujanje kompa u 1 ujutro.... -.-'''
Tak i ja, zaspao 10 min prije redeema.
Mene je program isprepado ko budalu!!! igram igru i odjednom se nešto počne derat, skoro sam umro od straha
i da niste zaspali nebi ništa dobili sve je otišlo u roku par sekundi
Ja ne razumijem kako netko moze tako brzo redeemat .Ja se jos nisam ni bio snasao.A svaki reload nagrada sve manje.Napokon doso do Apple Magica ali nisam htio jer mi je bio previse bodova.Sad sam svjestan da sam trebao uzeti bilo sta.
da kad je od svega bilo po jedna stvar
Ja ne kuzim.Cim sam usao vise nije bilo PSP-a ni Nitenda wii-a.
Dok sam skužio da je reedem već je bilo prošlo 6 minuta.
Odem ja odma na electronics i nema ničeg više osim walpapera.
Odem ja tam di su majce i ošo si ja jednu reedemat.
Dok ja skužim šta tam sve treba upisat majca je već ošla....
Ja sam umalo dobio xbox 360.Sad imam njegov link pa ce vec nesto automaski napraviti za sljedeci redeem.
Jbt, pa ti skoro svaki put nešto dobiš to prelazi sve granice. Veliš skoro dobio, ali nisi, niti nikad nećeš lol, samo se bezveze trudiš ali dobro ako nemaš što pametnije raditi onda barem trati vrijeme na to.
Jednostavno ako ti takva želja za xbox-om ili ps3, nažicaj mamu ili uštedi pa si ga kupiš a ne tu polažeš nadu u neku tamo firmu ili što to već je , koja je na drugoj strani svijeta. Ja sam se zadržao na tim malo ali sam odustao jer vidim da nema smisla.
btw,daj mi pokaži nekokga malo starijega od 20godina pa nadalje koji u ovaj lokerz još vjeruje jer izgleda da su na ovo samo privukli teenagere i djecu.
Jel se meni cini, ili su oni izbrisali sve postove na facebook-u i sad im pise samo da ce ubrzo pokrenut cijeli sajt.
ako netko vidi nesto drugo neka kaze...
Ja sam umalo dobio xbox 360.Sad imam njegov link pa ce vec nesto automaski napraviti za sljedeci redeem.
Ma ti si barem dobio termosicu.I meni nije hrtjelo prihvati paypal od 25 dolara.Znaci nije samo meni to proslo.
Ja sam umalo redeem-o Nitendo DS... znači čim je redeem počeo, ja ušem u electronics i bile su skoro još sve igre, par iPod Shuffle-a, Nitendo i to... sad ja kreten razmišljam šta da uzmem umjesto da kliknem na bilo šta i za 5 sec sve otišlo ...
ja i moje premišljanje... ali bio sam blizu šta ne, nije loše s obzirom da je 1. put...
Onda ko odustaje od lockerza? Jel ko progleda?
..ja sam odustao odavno,samo odem povremeno na reedem sa nadom da ću ugrabit koju PC-ifru al ništa meni se čini
Kod mene neradi na Windows 7 Ultimate
Ugasi se cijeli komp kad je readem i nemogu ga barem pola sata upalit !!!
lol imam i ja 7-cu pa mi se nije ugasio xDDD
Jbt, pa ti skoro svaki put nešto dobiš to prelazi sve granice. Veliš skoro dobio, ali nisi, niti nikad nećeš lol, samo se bezveze trudiš ali dobro ako nemaš što pametnije raditi onda barem trati vrijeme na to.
Jednostavno ako ti takva želja za xbox-om ili ps3, nažicaj mamu ili uštedi pa si ga kupiš a ne tu polažeš nadu u neku tamo firmu ili što to već je , koja je na drugoj strani svijeta. Ja sam se zadržao na tim malo ali sam odustao jer vidim da nema smisla.
btw,daj mi pokaži nekokga malo starijega od 20godina pa nadalje koji u ovaj lokerz još vjeruje jer izgleda da su na ovo samo privukli teenagere i djecu.
Jbt da se nisam premisljao imo bi nes.BTW sje*o me autofill form jer on ne stavi zemlju.Pa sam morao rucno.Ja ne odustajem barem sam nes dobio.Eh da nitko ih Hrvatske nije mogao uzet PayPal pare jer su blokirali nasu zemlju.Jbg.
BTW imam par linkova od nekih nagrada pa javi mi sae LordShgi ako ih hoce implentirati u program.
Ja sam redmao deku od 600 ptz onak ne kuzim kakva je to deka za 600 ptz malo su pretjerali kaj se tice bodovanja....
Jbt da se nisam premisljao imo bi nes.BTW sje*o me autofill form jer on ne stavi zemlju.Pa sam morao rucno.Ja ne odustajem barem sam nes dobio.Eh da nitko ih Hrvatske nije mogao uzet PayPal pare jer su blokirali nasu zemlju.Jbg.
BTW imam par linkova od nekih nagrada pa javi mi sae LordShgi ako ih hoce implentirati u program.
ja sam mogo jer mi je racun registriran u americi
PRogam je napravljenj na Windows 7 Ultimate!! IMas neku shebanu verziju.
meni radi na win 7 profesional
kako uspjevaju debeli ameri tako brzo redeemati nagrade?
imaju botove, evo jednog: http://www.lockerzalerts.com/tag/lockerz-redemption-date/
p.s. preferiram potrable palikacije
hvala LordSghi
neznam kako kod vas netko ne supije bas nsiat reedmati...pa ja sam na prvom reedemu ubro psp rock bundle (ali je otkazan), na drugome ipoda, na 3 nisam imao za nista bodove pa sam uzeo jedino pozadinu....sada sam uzeo majcu.....eto na svakom reedemu sma nesto uzeo
Istina ja sam na svkom reedeemu bio i vidi stvari... da su na "Lageru"....Ali ništa nisam reeedemao jer nisam imao dosta bodova.
jel zna netko jel treba stici kakav mail da smo reedemali
oke, btw: ako ce netko htjet ipod shuffle neotpakiran za 400kn neka se javi u ducanu je preko 600kn ;)
I sad kojeg cu vraga sa 666 PTZ?
Kad ce sljedeci redemption uopce?
Lockerz je masu nebalansiran.
oke, btw: ako ce netko htjet ipod shuffle neotpakiran za 400kn neka se javi u ducanu je preko 600kn ;)
Ajde da je bar netko uzeo nes iz odjela elektronike.
Btw jel itko uzeo sta na onim waveovima i sta.
Ajde da je bar netko uzeo nes iz odjela elektronike.
Btw jel itko uzeo sta na onim waveovima i sta.
Ps3 Slim....cekam mail potvrde...