Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.403.139
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
CroVandal kaže...
Honey kaže...

Aj čestitam :)

jel vam odma skinuo bodove ili!?

Meni je odmah skinulo bodove.

BTW dodje vam greska jer je redeem gotov.Probajte otici na ptz place pa cete vidjeti.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
16 godina
neaktivan
Lockerz

ajde vidimo se gospodo iduci mesec

1 0 hvala 0
15 godina
Honey kaže...

Isto greška. :(

po meni je vec gotovo al ono da sam imao 3500bodova uzeo bi imac jel nakon svega on je jos bio tamo!

17 godina
neaktivan
Lockerz

Jedno barem 15 puta sam isao za skin  za iphone ( nemam iphone ali opet) i uvjek error(blablabla), try again.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

The general redemption is now over. Thanks for your participation. If you redeemed, congratulations. If you didn't get a chance to redeem, please remember that we are constantly testing new ways to earn and use PTZ, and that PTZ are good for a year. Have a great weekend!

Kaj im znaci "and that PTZ are good for a year"???

Gordon Gordon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerzboy kaže...

hahahahahahahahah.....propustio sam ga.....hahahahahah.....barem sam dobio kebab a vi nista...hahahahaha

Ja sam dobio termosicu.HAHAHA.Cekaj sta sam ja stvarno sretan zbog termosice.Cek dobio sa termosicu a ne XBOX 360.A u *icku *aterinu.

LET THE SPAM BEGIN

15 godina
jostra kaže...

nista od ovoga a bio sam preblizu tocno u 23:30 sam refresho svega je bilo al eto kad biras iduci put klikam na bilo nebiram vise nist!

17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
jostra kaže...

nista od ovoga a bio sam preblizu tocno u 23:30 sam refresho svega je bilo al eto kad biras iduci put klikam na bilo nebiram vise nist!

slazem se.

17 godina
neaktivan
nailer kaže...

Jedno barem 15 puta sam isao za skin  za iphone ( nemam iphone ali opet) i uvjek error(blablabla), try again.

na kraju mi je doslo fresh out.

15 godina
Perkan777 kaže...
Lockerzboy kaže...

hahahahahahahahah.....propustio sam ga.....hahahahahah.....barem sam dobio kebab a vi nista...hahahahaha

Ja sam dobio termosicu.HAHAHA.Cekaj sta sam ja stvarno sretan zbog termosice.Cek dobio sa termosicu a ne XBOX 360.A u *icku *aterinu.

LET THE SPAM BEGIN

znaci ti si mi ju mazno ispred nosa! joj ;-) ko ga j*** iduci put je MOOOJ pa makar i majica i to xssss zenska al je moja ;-)))))))))))))))9

15 godina
neaktivan

Poslije godinu dana bodovi se brišu :( A do tada skupljanje za Mac :D Ovim tempom vidimo se na redemptionu za 2 mjeseca kd budem imala bodove za njega :D

17 godina
neaktivan
Lockerz

Jel iko sta digo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

I ja sam reedemao termosicu... Cool

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Koji im je mejl?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Nakon FAILa sto se tice vrijednijih nagrada, probo sam se bacit na PayPal bon od 25$, al mi je stalno javljao greske i errore, bice da je zato sto je redemption gotov.

P.S. Da, gledate jos jednog debila koji se ponadao da ce nesto zapravio i osvojiti ( iako sam na pretproslom redemptionu osvojio i doslo je na kucna vrata ).

No, "I dalje volimo Lockerz" povikaše seljaci, skinoše gaće te se deklariraše kao okorijeli fanovi StarGate Galactica-e.

Whatever.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Da bar.To tako brzo ode da ne stigneš.Ah, više sreće drugi put.Ko je uspio nešto ugrabit bravo za njega

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ljut sam na sebe nebi ja slucajno reedemo igru za PS3 pa ju prodao za 200-300 kn neee ja idem na "vece" nagrade! uf... laku noc sutra na posao od 5 upsss to jest danas!

17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

ljut sam na sebe nebi ja slucajno reedemo igru za PS3 pa ju prodao za 200-300 kn neee ja idem na "vece" nagrade! uf... laku noc sutra na posao od 5 upsss to jest danas!

ili ja igru za xbox, wii, psp, bilo šta.

Ja sam među onih 8% normalnih. Ako ste i vi normalni ne mojte kopirati ovaj potpis
16 godina
protjeran
stefanxzibit kaže...

Haha koju ja sam onu skroz plavu.Bas mi je dobra.Sad cu navuci jos vise ljudi.Hehe.Icu po gradu vikajuci ajmo jos malo pa nestalo.A onda covjek dotrci do mene a ja mu kazem FRESH OUT

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 0:12 (Perkan777).
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...

Haha koju ja sam onu skroz plavu.Bas mi je dobra.Sad cu navuci jos vise ljudi.Hehe.Icu po gradu vikajuci ajmo jos malo pa nestalo.A onda covjek dotrci do mene a ja mu kazem FRESH OUT

Hahahahah :))))

16 godina
protjeran
Lockerz

Laku noc ljudi.

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Lockerzboy kaže...

LET THE SPAM BEGIN

hahaha...to je to....origigi termosica lockerz...kad ju izvadis ima da svi lizu pod....hahahah

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...

Hheheh ja nisam tu plavo nego onu pre nje malo sivkastu,ali dobra ideja za prodaju,pa kad nestane  samo kazes Fresh out...hahahahahahaha

15 godina
neaktivan
Lockerz

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

Ja skoro dobio xbox,ps3,ipod,iphone,5000$paypal,mw2 igru,gta4 igru, i još 100 ostalih igri. xD

Tako mogu igrati do 70 godina uvjek će biti skoro ali nikad neću dobiti, isto kao i na kladionici gdje te uvijek zezne onaj zadnji par, samo što na kladionici imaš više šanse za dobiti nešto.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
EJ PA ZAŠTO ME TVOJ PROGRAM NIJE PROBUDIO??????
JA SAM MISILIO DA ĆE GLAZBA!!!
JA NAFRLJIO ZVUČNIKE!!
NIGGAWAT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

SI ODABRAO PJESMU I AKTIVIRAO GA!??!?!?!??!??!

@Honey to se i meni dogodilo samo sto dok sam ja isao redeemati drugu mi je pisalo da sam vec redeemo pa...

EDIT: Kod sam zbog tebe jos 1 put testao i sve radi.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 7:06 (LordShgi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pitanje:

dali je tko dobio sta..od jucer ste napislai 15 stranica a neda mi se sve.....vidio sam da je reedem bio fail, i da je najvece sto je netko dobio termosica. jesam li u pravu??dali ej tko dobio ista drugo?

dajte mi facebook od mail membera ili email adresu od one helen...kako vec...trebam ju kontaktirati u vezi tih fail reedemaNevinašce

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja sam zaspo oko 11:10 i probudilo me zujanje kompa u 1 ujutro.... -.-'''

Kaj ce mi potpis kad ga ionak nitko nece gledat?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ja sam umalo dobio xbox 360.Sad imam njegov link pa ce vec nesto automaski napraviti za sljedeci redeem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice