Aj čestitam :)
jel vam odma skinuo bodove ili!?
Meni je odmah skinulo bodove.
BTW dodje vam greska jer je redeem gotov.Probajte otici na ptz place pa cete vidjeti.
Aj čestitam :)
jel vam odma skinuo bodove ili!?
Meni je odmah skinulo bodove.
BTW dodje vam greska jer je redeem gotov.Probajte otici na ptz place pa cete vidjeti.
ajde vidimo se gospodo iduci mesec
Isto greška. :(
po meni je vec gotovo al ono da sam imao 3500bodova uzeo bi imac jel nakon svega on je jos bio tamo!
Jedno barem 15 puta sam isao za skin za iphone ( nemam iphone ali opet) i uvjek error(blablabla), try again.
The general redemption is now over. Thanks for your participation. If you redeemed, congratulations. If you didn't get a chance to redeem, please remember that we are constantly testing new ways to earn and use PTZ, and that PTZ are good for a year. Have a great weekend!
Kaj im znaci "and that PTZ are good for a year"???
hahahahahahahahah.....propustio sam ga.....hahahahahah.....barem sam dobio kebab a vi nista...hahahahaha
Ja sam dobio termosicu.HAHAHA.Cekaj sta sam ja stvarno sretan zbog termosice.Cek dobio sa termosicu a ne XBOX 360.A u *icku *aterinu.
LET THE SPAM BEGIN
nista od ovoga a bio sam preblizu tocno u 23:30 sam refresho svega je bilo al eto kad biras iduci put klikam na bilo nebiram vise nist!
nista od ovoga a bio sam preblizu tocno u 23:30 sam refresho svega je bilo al eto kad biras iduci put klikam na bilo nebiram vise nist!
slazem se.
Jedno barem 15 puta sam isao za skin za iphone ( nemam iphone ali opet) i uvjek error(blablabla), try again.
na kraju mi je doslo fresh out.
hahahahahahahahah.....propustio sam ga.....hahahahahah.....barem sam dobio kebab a vi nista...hahahahaha
Ja sam dobio termosicu.HAHAHA.Cekaj sta sam ja stvarno sretan zbog termosice.Cek dobio sa termosicu a ne XBOX 360.A u *icku *aterinu.
LET THE SPAM BEGIN
znaci ti si mi ju mazno ispred nosa! joj ;-) ko ga j*** iduci put je MOOOJ pa makar i majica i to xssss zenska al je moja ;-)))))))))))))))9
Poslije godinu dana bodovi se brišu :( A do tada skupljanje za Mac :D Ovim tempom vidimo se na redemptionu za 2 mjeseca kd budem imala bodove za njega :D
Jel iko sta digo?
I ja sam reedemao termosicu...
Koji im je mejl?
Nakon FAILa sto se tice vrijednijih nagrada, probo sam se bacit na PayPal bon od 25$, al mi je stalno javljao greske i errore, bice da je zato sto je redemption gotov.
P.S. Da, gledate jos jednog debila koji se ponadao da ce nesto zapravio i osvojiti ( iako sam na pretproslom redemptionu osvojio i doslo je na kucna vrata ).
No, "I dalje volimo Lockerz" povikaše seljaci, skinoše gaće te se deklariraše kao okorijeli fanovi StarGate Galactica-e.
Whatever.
Da bar.To tako brzo ode da ne stigneš.Ah, više sreće drugi put.Ko je uspio nešto ugrabit bravo za njega
ljut sam na sebe nebi ja slucajno reedemo igru za PS3 pa ju prodao za 200-300 kn neee ja idem na "vece" nagrade! uf... laku noc sutra na posao od 5 upsss to jest danas!
ljut sam na sebe nebi ja slucajno reedemo igru za PS3 pa ju prodao za 200-300 kn neee ja idem na "vece" nagrade! uf... laku noc sutra na posao od 5 upsss to jest danas!
ili ja igru za xbox, wii, psp, bilo šta.
Haha koju ja sam onu skroz plavu.Bas mi je dobra.Sad cu navuci jos vise ljudi.Hehe.Icu po gradu vikajuci ajmo jos malo pa nestalo.A onda covjek dotrci do mene a ja mu kazem FRESH OUT
Haha koju ja sam onu skroz plavu.Bas mi je dobra.Sad cu navuci jos vise ljudi.Hehe.Icu po gradu vikajuci ajmo jos malo pa nestalo.A onda covjek dotrci do mene a ja mu kazem FRESH OUT
Hahahahah :))))
Laku noc ljudi.
LET THE SPAM BEGIN
hahaha...to je to....origigi termosica lockerz...kad ju izvadis ima da svi lizu pod....hahahah
Hheheh ja nisam tu plavo nego onu pre nje malo sivkastu,ali dobra ideja za prodaju,pa kad nestane samo kazes Fresh out...hahahahahahaha
Ja skoro dobio xbox,ps3,ipod,iphone,5000$paypal,mw2 igru,gta4 igru, i još 100 ostalih igri. xD
Tako mogu igrati do 70 godina uvjek će biti skoro ali nikad neću dobiti, isto kao i na kladionici gdje te uvijek zezne onaj zadnji par, samo što na kladionici imaš više šanse za dobiti nešto.
SI ODABRAO PJESMU I AKTIVIRAO GA!??!?!?!??!??!
@Honey to se i meni dogodilo samo sto dok sam ja isao redeemati drugu mi je pisalo da sam vec redeemo pa...
EDIT: Kod sam zbog tebe jos 1 put testao i sve radi.
Pitanje:
dali je tko dobio sta..od jucer ste napislai 15 stranica a neda mi se sve.....vidio sam da je reedem bio fail, i da je najvece sto je netko dobio termosica. jesam li u pravu??dali ej tko dobio ista drugo?
dajte mi facebook od mail membera ili email adresu od one helen...kako vec...trebam ju kontaktirati u vezi tih fail reedema
ja sam zaspo oko 11:10 i probudilo me zujanje kompa u 1 ujutro.... -.-'''
Ja sam umalo dobio xbox 360.Sad imam njegov link pa ce vec nesto automaski napraviti za sljedeci redeem.