Kupnja EPUB na hrvatskom?

poruka: 3
|
čitano: 750
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran

SAJB ali ima li nekakvo mjesto gdje se po normalnim cijenama mogu kupiti ili iznajmiti knjige na bilo kojem od ex yu jezika? Meni je engleski jako težak za citati. One gluposti preko wareza su grozne kvalitete, nema skoro pa nicega interesantnog i nije to to.

kod nas u Rijeci knjižnica je beskorisna i jako je tesko pronaci knjigu, a i one koje te zanimaju su uglavnom zauzete, da ne pricam o poderanim koricama, nestalim stranicama, kemijskom olovkom prekriženim ili precrtanim ulomcima i grafitima s ljubavnim porukama ili neobično velikom fascinacijom falusa.

takodjer ja nemam visoka primanja i 100 kn za jednu knjigu je previse.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 21:22 (ZovemseZoranidolazimizRijeke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Kupnja EPUB na hrvatskom?

Pa nisam siguran na sta mislis grozne kvalitete. Ja sam naskida dosta toga i ima losih ali generalno knjiga ko knjiga....Ne vidim sta tu ima biti grozne kvalitete? Imam kindle paperwhite zadnje generacije....

14 godina

Koliko znam nema ništa tipa amazona za nas. Par pokušaja, ali jadan izbor knjiga. Snalazim se zato i ja preko wareza i u pravilu su knjige u redu. Moj Kindle se ne buni.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice