Kako maknuti dosadne reklame u browseru

poruka: 12
|
čitano: 9.967
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Možda već i ima negdje ova tema ali fakat ne znam kako bi i gdje tražio. Nadam se da razumijete pitanje,naime u zadnej vrijeme na sve više stranica uskaču neke reklame pa niti ne mogu gledati nešto šta bih pročittao,a kad su live streamovi u pitanju da i ne govorim. Please help,vjerojatno postoji nešto da se blokira i kako!!??

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

AdBlock. 

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Možeš probati i Remove it Permanently.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ja imam isti problem,sta god pritisnem kad sam na nekoj stranici iskace mi prozor offer,bukvalno ne mogu nista da radim jer u roku od par minuta on otvori po nekoliko tih prozora.dajte neko uputstvo kako to da resim.imam win xp 2002

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kako maknuti dosadne reklame u browseru
14 godina
neaktivan

Ovaj tutorijal pokazuje kako se riješiti tog smeća sa računala.

0 0 hvala 0
16 godina

imam problem sa reklamama, ne znam jel to samo na bugovom forumu il drugdje ali me jako živcira, neka nasumična riječ je obojena zeleno i prijelazom miša preko nje se reklama otvara. jel se može to nekako maknuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Prokleti xclaim. Blokiraj sa ABPom sve što ima veze sa njim.

Bugovci su stvarno kreativni kod oglašavanja.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
Matoje kaže...

imam problem sa reklamama, ne znam jel to samo na bugovom forumu il drugdje ali me jako živcira, neka nasumična riječ je obojena zeleno i prijelazom miša preko nje se reklama otvara. jel se može to nekako maknuti?

http://www.bug.hr/forum/post/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/linkovi-forumu/4156677.aspx

9 godina
neaktivan
jucer ga instaliral i ne pomaze....npr,odem na mojposao,posaohr,nba.com itd da ne nabrajam i koji god link na tim sajtovima kliknem otvara se novi prozor sa reklamama za online igrice,ponude internet poslova i gluposti...u postavkama chromea blokiral skocne prozore,,skeniral komp,nema nikakvih virusa,kaj god napravim uvijek isto....na mojposao i posao.hr danas svaki put dok sam kliknul prijava na natjecaj,uvijek prvo otvora reklame....neznam vise kaj da napravim

POMOOOOOOC
9 godina
neaktivan
Da,veli da deinstaliras program koji je to uzrokoval,ali ja nemam pojma koji je to.....a nemam ni nikakvih prosirenja,osim od jucer Adblock koji isto naravno ne pomaze
13 godina
Adwcleaner.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice