Dali tko od vas ima iskustva s inozemnim host. providerima?
S unlimited hostingom kao npr. JustHost
Preporuke i iskustva, ako može napismeno:) ?
Hvala
Hvala
Hvala
Nisam koristio, no zašto jednostavno ne pogledaš preko googe-a , pa da vidiš mišljenja... Zasigurno je netko pokrenuo raspravu na nekom forumu prije tebe sa istim pitanjem...
Ma jesam.
Čita sam okolo on english.
No kasnije se ispostavilo da neki recenzenti izmišljaju vijesti..
Pa reko da čujem kaj domaći kažu. :)
Moja iskustva su prilično loša... Pritom mislim na situacije "Sve radi OK, dok radi.", a ti sad vidi koliko ti je bitna brzina reakcije na upite / tech support tickete itd. Tu se i nisu baš iskazali.
Doduše, ne znam je li se situacija što promijenila zadnjih nekoliko godina... Jerbo davno odustah od njih (hint: s ovim 'domaćim' host providerima barem možeš 'ljudski' porazgovarati, što za strane ne pali). :|
Da, čitam okolo da je još tako. Ah valjda jest, al dosta se likova pieš okolokkavi su koji neznaju ni štoje cpanel i ftp, il enkompass.
Tu sam kod domaćih, ak treba što jave se kroz 10-20min rijepeno il rješavaju kroz sat dva.
No potreban mi je sad više prostora i bandwoth i preveć para ide i ić će,
pa si razmišljam uzet nešt vani unlimited, ima par opcija pa mjesec po mjesec gledat kak dišu..
Nevidim druge, a ni iskustava domaćih s vanjskima.
Ja imam dosta iskustva sa shared hostingom. Uglavnom bluehost. i to je bilo relativno pozitivno iskustvo.
Cijena nije pretjerana i dobijes besplatan CMS kao WP, za blog sljaka savrseno.
Po meni unlimited ne postoji to ti je samo marketinški trik, ali ako ostanes u granicama razumnog potrošnje bandwidtha
trebao bi biti ok. Ako ti web site totalno poludi i ako generiras jako veliki promet po meni je najbolje rjesenje
virtual private server hosting.
Ovo je naprednije rjesenje od shared hostinga i imas jasan dio svojih resursa.
S druge strane puno je je jeftinije i jednostavnije od dedicated servera.
Ne vidim zasto bi se netko bojao stranog hosting providera, po meni ovi veliki imaju skroz ok support.
Ali moras dobro kuziti engleski, i to je to.
eto ja sam uzeo nešto za silu za 10$ godišnje je čisto ok, prema mojim potrebama. I to nije da ono prva godina te košta 2-3$ mjesečno. Poslije ti onda naplate po 8$ mjesečno... to moraš paziti, glavno da te namame.
ovo je za 10$ godišnje, imaš još opcija
20GB prostora
500 GB Bandwidth
http://crissic.net/shared