mene samo nije jasno kako ja nemam nikavih problema sa FF?. Nikad mi se nije crešao, štekao niti trošio previse memorije.
PS
Mozda zbog toga sto kod mene sve pršti od old school R 'n' R i bluza
Ovi iz firefoxa su si sami krivi što je firefox postao smeće.U školi imamo kompove od 2gb rama i tamo isto kružić zastaje,a od plugina ima samo flash
All Of This Has Happened Before And Will Happen Again...
Jednom davno bio jedan Netscape, koji je vremenom postao glomazan i spor i ubrzo ga pregazio jedan moderan, brz i stabilan browser: IE6

Ovi iz firefoxa su si sami krivi što je firefox postao smeće.U školi imamo kompove od 2gb rama i tamo isto kružić zastaje,a od plugina ima samo flash
..problem naseg skolstva (izmedju ostalog) su informaticki neobrazovani ucitelji kojima jedan firefox predstavlja problem.
kako onda ocekivati od omladine da pisu pametne postove na informatickom forumu.
Isprobao sam konacno Chrome (prije toga zadrti korisnik FF) i moram priznati da mi je Chrome puno bolji jer je brzi, ne guta toliko memorije kao FF..FF se znao redovono smrzavati i raditi problemcice
Isprobao sam konacno Chrome (prije toga zadrti korisnik FF) i moram priznati da mi je Chrome puno bolji jer je brzi, ne guta toliko memorije kao FF

Inace, hvala sto si nas obavijestio da si presao na Chrome...