Firefox šteka nakon nekog vremena

poruka: 36
|
čitano: 6.720
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

mene samo nije jasno kako ja nemam nikavih problema sa FF?. Nikad mi se nije crešao, štekao niti trošio previse memorije.

PS
Mozda zbog toga sto kod mene sve pršti od old school R 'n'  R i bluza{#} 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Firefox šteka nakon nekog vremena
Marko :D kaže...

Ovi iz firefoxa su si sami krivi što je firefox postao smeće.U školi imamo kompove od 2gb rama i tamo isto kružić zastaje,a od plugina ima samo flash

All Of This Has Happened Before And Will Happen Again...

Jednom davno bio jedan Netscape, koji je vremenom postao glomazan i spor i ubrzo ga pregazio jedan moderan, brz i stabilan browser: IE6

{#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
14 godina
protjeran
Marko :D kaže...

Ovi iz firefoxa su si sami krivi što je firefox postao smeće.U školi imamo kompove od 2gb rama i tamo isto kružić zastaje,a od plugina ima samo flash

..problem naseg skolstva (izmedju ostalog) su informaticki neobrazovani ucitelji kojima jedan firefox predstavlja problem.

kako onda ocekivati od omladine da pisu pametne postove na informatickom forumu.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 13:59 (Budokai).
13 godina
protjeran
:-)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Isprobao sam konacno Chrome (prije toga zadrti korisnik FF)  i moram priznati da mi je Chrome puno bolji jer je brzi, ne guta toliko memorije kao FF..FF se znao redovono smrzavati i raditi problemcice

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
white-wedding kaže...

Isprobao sam konacno Chrome (prije toga zadrti korisnik FF)  i moram priznati da mi je Chrome puno bolji jer je brzi, ne guta toliko memorije kao FF

{#}

Inace, hvala sto si nas obavijestio da si presao na Chrome...

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice