Firefox šteka nakon nekog vremena

poruka: 36
|
čitano: 6.721
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav!

Zanima me zašto mi Firefox počne štekati nakon nekih 5-10 minuta, pa moram napravit minimize pa opet kliknut na ikonu da mi vrati prozor nazad i onda opet radi i opet počne štekat i tako u krug?

To mi se prije nije dešavalo! Winsi 7 su stari oko mjesec dana, imam ESET Smart Securitx 5 (mada je isto bilo dok je i Bitdefender 2012 bio)

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li si probao u bezbednom režimu (safe mode) ?
Možda je do nekog dodatka?
Proveri i priključke.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može biti i flash player! Pogledaj koliko ram-a konzumira firefox!? Meni se dešavalo.. ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prije 3 dana sam počeo koristiti firefox i danas morao preći natrag na chrome zbog toga što se stalno zamrzava i not responding...

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma mozilla je za mene pokojna, a koristim ju otkad je izašla, ovo je smeće postalo, google chrome FTW iskreno, prezadovoljan sam ovim malim, brzim i nadasve pouzdanim browserom, svaka preporuka predobar je, najbolji browser imho..... Prijeđi na Chrome i imaj svoj sveti mir!

\/\/ F1des911 \/\/ The world is better without a few morons that get under the knife that I hold :)
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Slažem se,chrome je najbolji {#}

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Firefox šteka nakon nekog vremena
Marko :D kaže...

Prije 3 dana sam počeo koristiti firefox i danas morao preći natrag na chrome zbog toga što se stalno zamrzava i not responding...

firefox troši dosta rame, a vidim ti su u laganom nedostatku, pa se zato to dešava...

15 godina
neaktivan

Ma imao sam memory fox i smanjio je potrošnju na najmanje ali i dalje onaj kružić zastaje kada pokušavam otvoriti npr.Engadget

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I ja sam isto sa firfox-a prešao na chrome jer nisam mogao ni napisati poruku ovdje odmah mi se freezalo čim sam stisnuo jedno slovo i puno puta je samo not respoding.Chrome je zakon.{#}

Dont Believe The Type
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Ma imao sam memory fox i smanjio je potrošnju na najmanje ali i dalje onaj kružić zastaje kada pokušavam otvoriti npr.Engadget

ma ti programčići nisu neko najsretnije riješenje.. i sam koristim chrome navikao sam na njega.. malen, pregledan i brz, tako da ga svakome preporučam...

15 godina
neaktivan

Živio nam Chrome {#}

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran

@Marko :D

bez ljutnje ali pljuvat po necemu a ne poznavati elementarne stvari mi je malo bedasto.

stavljanjem na laptop s 1 Gb memorije win 7 ultimate 32 si potrosio sav ram samo za winse a ti si iznenadjen sporoscu firefoxa !?

dobro da nisi instalirao i 64 bitnu verziju, mozda bi jos bolje otvarao firefox. {#}

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 22:24 (Budokai).

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bez ljutnje ti,ali pogledaj firefox sistemske preduvjete

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Recommended Hardware

• Pentium 4 or newer processor that supports SSE2
  • 512MB of RAM
  • 200MB of hard drive space

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Bez ljutnje ti,ali pogledaj firefox sistemske preduvjete

Recommended Hardware

• 512MB of RAM

to su poznate stvari kao sto je poznato da je sam windows 7 ultimate na knap s 1 GB memorije.

i nisi mogao stavit home verziju, nego si bas "kupio" ultimate, da se ima ;)

dakle, uz taj slabasni ATOM CPU, taman ti ostane lufta za taj "mocni" preglednik zvani Chrome {#}

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
15 godina
neaktivan

Ahh nema veze boli te briga i samo da znaš da mi i na kompu blokira

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pola foruma koje inače redovno posjećujem mi nije dobro radilo sa firefoxom. Otkako sam prešao na chrome preporodio sam se: malen, brz i radi bez greške {#}

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Meni se Firefox naveliko blokirao zbog reklama i onog retardiranog Gemiusa. 24sata i slične stranice pretrpane flashom je ponekad nemoguće posjetiti bez AdBlocka. A davno prije se rušio na svim flash sadržajima (neki bug u nvidia driverima, točnije driver za 8400GS).

Ponekad brisanje profila može pomoći.

Chrome neću ni spominjati jer guta toliko RAMa da je stravično. Upaliti 20ak tabova u chromeu + VS2010 je suicid. Na FFu sve glatko radi...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Sum_of_all_fears kaže... 

Chrome neću ni spominjati jer guta toliko RAMa da je stravično. Upaliti 20ak tabova u chromeu + VS2010 je suicid. Na FFu sve glatko radi...

Istina, Chrome je koma sto se tice RAMa...

browseri-RAM browseri-RAM
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
17 godina

Recommended Hardware

• 512MB of RAM

To je da ga instaliraš i pokreneš :)

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
17 godina

isto imam problem ,prešao na crome i sve ok

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 godina
protjeran
AbeDomeNuS kaže...

Ma mozilla je za mene pokojna, a koristim ju otkad je izašla, ovo je smeće postalo, google chrome FTW iskreno, prezadovoljan sam ovim malim, brzim i nadasve pouzdanim browserom, svaka preporuka predobar je, najbolji browser imho..... Prijeđi na Chrome i imaj svoj sveti mir!

Reci molim te da se zajebavas

Tebi je nest sto nakon instalacije ima 100Mb malo?

i ovo pouzdan hahahaha

http://www.soundstream.com/
14 godina
neaktivan

Pa valjada svatko ima tih 100 mb ....{#} a ovo što se tiče rama nitko ne koristi 40 tabova odjednom.

Dont Believe The Type
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 0:55 (WrongType).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
WrongType kaže...

Pa valjada svatko ima tih 100 mb ....{#} a ovo što se tiče rama nitko ne koristi 40 tabova odjednom.

svaki dan ih imam 10 otvorenih i opet mo đubre pojede 400 mega :S

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
17 godina
neaktivan

Firefox koristim od 2007. godine i do sada niti jedan problem koje spominjete u ovoj temi. Nisam primjetio famozni problem sa velikom potrošnjom memorije, ne ruši se, sve radi normalno. Moj favorit.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AbeDomeNuS kaže...

Ma mozilla je za mene pokojna, a koristim ju otkad je izašla

Ne koristis. Koristis Firefox... ili bolje receno koristio si...

Cisto sumnjam da si koristio originalni Mozilla application suite

white_shadow91 kaže...

firefox troši dosta rame, a vidim ti su u laganom nedostatku, pa se zato to dešava...

Notorna glupost, Firefox je danas mozda memorijski najlaksi browser, sto se mainstream browsera tice...

Han Solo kaže...

Pola foruma koje inače redovno posjećujem mi nije dobro radilo sa firefoxom. Otkako sam prešao na chrome preporodio sam se: malen, brz i radi bez greške {#}

Definiraj mi to "ne radi dobro s firefoxom", jer ja ne samo da sa firefoxom nisam nailazio na problematicne stranice nego bogami niti sa jednim drugim browserom. Pa sto vi radite s tim svojim browserima?

WrongType kaže...

a ovo što se tiče rama nitko ne koristi 40 tabova odjednom.

Jesi siguran? Kod mene ta brojka nekada dode i do 50.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 2:57 (rustweaver).
14 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...

Recommended Hardware

• 512MB of RAM

To je da ga instaliraš i pokreneš :)

da ?

tu se misli na DDR1 sto je ekvivalent 100 MB DDR3 {#}

ljudi moji, djeco, odrasli, zene i bake !

od kad sam prvi put procitao u casopisu BUg za jedan novi preglednik Mozilla, koristim ga, i jedno dva puta mi se crashao i to je sve od kvarova ovih "par" godina.

izludio bih da firefox nije izumljen.

netko ne moze bez fejsbuka , ja ne mogu bez firefoxa {#}

14 godina
neaktivan

ja mislim da je glavni problem  sto neki pljuju po firefoxu(trosi ovoliko memorije, crasha se........) je taj sto po statistikama  firefox trenutno biljezi pad a chrome rast i sad chrome je popularniji i koristit cu njega. Hocu reci da firefox pocne biljeziti opet nagli rast svi bi opet hvalili firefox.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

I Džastin Biber (Justin Bieber) je (sve više) popularan, ali to ne znači da ću ga ja slušati.

Rušenja i problemi su obično do korisnika, ali zna biti i do samog Fajerfoksa (Firefox) .

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 14:02 (Marko :D).

0 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice