Firefox 3 izašao iz bete!

poruka: 51
|
čitano: 5.503
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Meni se cini da bas i nema nekih promjena...niti kod potrosnje memorije a add-onsi nisu jos ni svi kompatibilni

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fino, fino...    dobar, dobar Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

prezadovoljan sa ff3 rc1. još samo da postanu dostupne neke ekstenzije koje koristim, vrate go button i to bi bilo to :)

h=f^3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam bas zadovoljan. U jednom danu koristenja, imao sam 6-7 crasheva. Nista pretjerano iritantno, zahvaljujuci "Restore session" fji, ali svejedno, ima tu jos posla.

Q6600@3.6, 4 GB Crucial Ballistix @970Mhz, 8800GTX@630/2000, 3x320 GB + 500 GB, Samsung 2232Bw, Samsung 930BF
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prezadovoljan sam 3. Moderno izgleda a i dalje je super funkcionalan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Firefox 3 izašao iz bete!
NortonCommander kaže...

Nisam bas zadovoljan. U jednom danu koristenja, imao sam 6-7 crasheva. Nista pretjerano iritantno, zahvaljujuci "Restore session" fji, ali svejedno, ima tu jos posla.

Ja ga ni ne mogu pokrenuti - nakon svakog pokretanja automatski slijedi crash.
17 godina
neaktivan

tek kad mi prorade SVI adoni na 3-ci onda prelazim.

zadovoljan sam i ovako :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

recite dali radi ta trojka stabilno????

ja sam ju probao još u beti i radila je takva sranja da mi se čak u nekoliko navrata palio plavi ekran.....

tako da više nemam namjeru probavati dok ne bude totalno stable.....

sam izgled je ok... iako mi dosta vuče na netscape.... onda se vrati nostalgija za starim danima kada je netscape žario i palio svojim kormilom....

najveći hrvatski portal za kulturu i umjetnost --- http://www.svijetkulture.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2008 9:51 (hondo).
17 godina
neaktivan
hondo kaže...

recite dali radi ta trojka stabilno????

ja sam ju probao još u beti i radila je takva sranja da mi se čak u nekoliko navrata palio plavi ekran.....

tako da više nemam namjeru probavati dok ne bude totalno stable.....

sam izgled je ok... iako mi dosta vuče na netscape.... onda se vrati nostalgija za starim danima kada je netscape žario i palio svojim kormilom....

Meni radi savrseno, niti jedan crash!
17 godina
neaktivan
također koristim ju od izlaska i niti jedan crash do sad...jedini problem ne rade neki addoni i roboform al to ce bit ispravljeno u finalnoj verziji
17 godina
neaktivan

Ne koristim add-onove pa mi i ne smeta. Interesantno je da ja koristim Firefox 3 još od Beta 1 i nijednom se nije srušio niti sam ikakvih problema imao. I must be luckySmijeh

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam jedan problem sa novim RC1. Ne mogu gledati youtube filmice na stranicama kao sto su net.hr tportal i sl(uglavnom na svim stranicama osim youtube.com). Na samom youtube-u nemam nikakvih problema ali me zivcira da na ostalim stranicam ne mogu nista pogledat. a nije mi se rjesio ni problem potrosnje memorije. konstantno mi uzima oko 100 MB. ima li nekih savjeta vezanih za ovo. na FF3 beta 5 sve mi je normalno radilo.

0 0 hvala 0
17 godina
acer_man kaže...

Imam jedan problem sa novim RC1. Ne mogu gledati youtube filmice na stranicama kao sto su net.hr tportal i sl(uglavnom na svim stranicama osim youtube.com). Na samom youtube-u nemam nikakvih problema ali me zivcira da na ostalim stranicam ne mogu nista pogledat. a nije mi se rjesio ni problem potrosnje memorije. konstantno mi uzima oko 100 MB. ima li nekih savjeta vezanih za ovo. na FF3 beta 5 sve mi je normalno radilo.

Pa 100 MB je "malo" previse, a dvojka ti je isto toliko trosila?
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
neaktivan
croart kaže...
acer_man kaže...

Pa 100 MB je "malo" previse, a dvojka ti je isto toliko trosila?
 ahh...ne sjecam se vise koliko ali mislim da je. i ne znam da li ima veze ako imam konstanstno otvorena po 4 taba
17 godina
neaktivan

Vidi se poboljšanje u odnosu na verzije 2.xx, pogotovo u zauzeću memorije i radu s tabovima. No postoje stvari koje me nerviraju, a to su slijedeće:

1. kilavo premještanje bookmarka unutar padajućeg menija

2. čudna ikonica koja mi se za google pojavljuje u address baru

g-ikonica g-ikonica
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2008 20:36 (Rakim).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rakim kaže...

Vidi se poboljšanje u odnosu na verzije 2.xx, pogotovo u zauzeću memorije i radu s tabovima. No postoje stvari koje me nerviraju, a to su slijedeće:

odi na google.com i pogledaj koja je ikonica! Belji se
***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
neaktivan

Ne znam.. meni radi bez rušenja i zamrzavanja. Funkcionalnost je na visini, a i izgled su malo ušminkali dodatno.

Definitivno ću ga koristiti do daljnjega.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ne znam.. meni radi bez rušenja i zamrzavanja. Funkcionalnost je na visini, a i izgled su malo ušminkali dodatno.

Definitivno ću ga koristiti do daljnjega.

potpisujem! Firefox4ever :)
17 godina
neaktivan

alo, ljudi.... cemu takvo veselje..... Firefox 3 beta 5 je radila savršeno stabilno, rc1 ne radi stabilno uopće...
Stalno rikava, moj savjet -> natrag na beta 5 koja radi genijalno.... ustvari, mogli ste FF koristiti od Bete 2-3, radi savreseno stabilno od onda, već oko mjesec dana... uvijek izbjegavajte Alphe 1, Bete 1, RC 1. Od 2-3 na dalje je stanje već puno bolje :)

Firefox inaće ima novi Gecko, znaći više se drži standarda, i prihvaćeni su neki standardi iz CSS3-ce.... to većinu korisnika boli briga ali će dev-ove jako razveseliti,
Također, drastično je smanjen jako poznati Memory Leak u FF trojci..... Za one koji neznaju i koji još uvijek imaju FF2..... Odite si u Process Manager i imat ćete jedno 200MB na grbaći, pogotovo ako još koristite addonse, i ako ste u FF-u dosta dugo nakupit će vam se. meni jednom doslo i do 500MB samo na FF.... a sta je najgore kod memory leakova, moras restartat komp da bi oslobodio memoriju...

Sada FF sada koristi <100MB sa 10-15 addona nakon koliko god korištenja....
Također je puno prži, dosta brže se očitava, i ubrzano je loadanje stranica....

Sigurnost je povećana: imate opciju koja zabranjuje redirecte, pishing filter, automatsko un-escapeanje URL-a koji često služe za XSS napade (tako da točno vidite kuda URL vodi).... Provjeravanje stranice od mogučih napada....

Imate i novi look, bookmarks manager, history manager itd itd itd...
Sada je FF puno bliže Operi koja je uvijek bolje generirala HTML kod (po standardima), koja je oduvijek brža, koja oduvijek zauzima manje memorije......

Zato nemojte pljuvat kako nije ništa novog u FF 3-jci samo zato jer vam par addona ne radi.... zato jer je tek sada FF počeo pravo konkurirat Operi..... sada je tek malo slabiji, ali po mogućnostima i proširenjima superiorni....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
r420r kaže...
Rakim kaže...

odi na google.com i pogledaj koja je ikonica! Belji se
 Evo vidio preko IE-a, stvarno je glupa nova ikona :-)
17 godina
neaktivan

pa polako ljudi, ako toliko volite Firefox pricekajte jos malo i prvo se prijavite na ovo:

Firefox 3 Download Day 2008

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2008 22:38 (kooboora).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice