Meni se cini da bas i nema nekih promjena...niti kod potrosnje memorije a add-onsi nisu jos ni svi kompatibilni
Meni se cini da bas i nema nekih promjena...niti kod potrosnje memorije a add-onsi nisu jos ni svi kompatibilni
Fino, fino... dobar, dobar
prezadovoljan sa ff3 rc1. još samo da postanu dostupne neke ekstenzije koje koristim, vrate go button i to bi bilo to :)
Nisam bas zadovoljan. U jednom danu koristenja, imao sam 6-7 crasheva. Nista pretjerano iritantno, zahvaljujuci "Restore session" fji, ali svejedno, ima tu jos posla.
Prezadovoljan sam 3. Moderno izgleda a i dalje je super funkcionalan!
Nisam bas zadovoljan. U jednom danu koristenja, imao sam 6-7 crasheva. Nista pretjerano iritantno, zahvaljujuci "Restore session" fji, ali svejedno, ima tu jos posla.
tek kad mi prorade SVI adoni na 3-ci onda prelazim.
zadovoljan sam i ovako :D
recite dali radi ta trojka stabilno????
ja sam ju probao još u beti i radila je takva sranja da mi se čak u nekoliko navrata palio plavi ekran.....
tako da više nemam namjeru probavati dok ne bude totalno stable.....
sam izgled je ok... iako mi dosta vuče na netscape.... onda se vrati nostalgija za starim danima kada je netscape žario i palio svojim kormilom....
recite dali radi ta trojka stabilno????
ja sam ju probao još u beti i radila je takva sranja da mi se čak u nekoliko navrata palio plavi ekran.....
tako da više nemam namjeru probavati dok ne bude totalno stable.....
sam izgled je ok... iako mi dosta vuče na netscape.... onda se vrati nostalgija za starim danima kada je netscape žario i palio svojim kormilom....
Ne koristim add-onove pa mi i ne smeta. Interesantno je da ja koristim Firefox 3 još od Beta 1 i nijednom se nije srušio niti sam ikakvih problema imao. I must be lucky
Imam jedan problem sa novim RC1. Ne mogu gledati youtube filmice na stranicama kao sto su net.hr tportal i sl(uglavnom na svim stranicama osim youtube.com). Na samom youtube-u nemam nikakvih problema ali me zivcira da na ostalim stranicam ne mogu nista pogledat. a nije mi se rjesio ni problem potrosnje memorije. konstantno mi uzima oko 100 MB. ima li nekih savjeta vezanih za ovo. na FF3 beta 5 sve mi je normalno radilo.
Imam jedan problem sa novim RC1. Ne mogu gledati youtube filmice na stranicama kao sto su net.hr tportal i sl(uglavnom na svim stranicama osim youtube.com). Na samom youtube-u nemam nikakvih problema ali me zivcira da na ostalim stranicam ne mogu nista pogledat. a nije mi se rjesio ni problem potrosnje memorije. konstantno mi uzima oko 100 MB. ima li nekih savjeta vezanih za ovo. na FF3 beta 5 sve mi je normalno radilo.
Vidi se poboljšanje u odnosu na verzije 2.xx, pogotovo u zauzeću memorije i radu s tabovima. No postoje stvari koje me nerviraju, a to su slijedeće:
1. kilavo premještanje bookmarka unutar padajućeg menija
2. čudna ikonica koja mi se za google pojavljuje u address baru
Vidi se poboljšanje u odnosu na verzije 2.xx, pogotovo u zauzeću memorije i radu s tabovima. No postoje stvari koje me nerviraju, a to su slijedeće:
Ne znam.. meni radi bez rušenja i zamrzavanja. Funkcionalnost je na visini, a i izgled su malo ušminkali dodatno.
Definitivno ću ga koristiti do daljnjega.
Ne znam.. meni radi bez rušenja i zamrzavanja. Funkcionalnost je na visini, a i izgled su malo ušminkali dodatno.
Definitivno ću ga koristiti do daljnjega.
alo, ljudi.... cemu takvo veselje..... Firefox 3 beta 5 je radila savršeno stabilno, rc1 ne radi stabilno uopće...
Stalno rikava, moj savjet -> natrag na beta 5 koja radi genijalno.... ustvari, mogli ste FF koristiti od Bete 2-3, radi savreseno stabilno od onda, već oko mjesec dana... uvijek izbjegavajte Alphe 1, Bete 1, RC 1. Od 2-3 na dalje je stanje već puno bolje :)
Firefox inaće ima novi Gecko, znaći više se drži standarda, i prihvaćeni su neki standardi iz CSS3-ce.... to većinu korisnika boli briga ali će dev-ove jako razveseliti,
Također, drastično je smanjen jako poznati Memory Leak u FF trojci..... Za one koji neznaju i koji još uvijek imaju FF2..... Odite si u Process Manager i imat ćete jedno 200MB na grbaći, pogotovo ako još koristite addonse, i ako ste u FF-u dosta dugo nakupit će vam se. meni jednom doslo i do 500MB samo na FF.... a sta je najgore kod memory leakova, moras restartat komp da bi oslobodio memoriju...
Sada FF sada koristi <100MB sa 10-15 addona nakon koliko god korištenja....
Također je puno prži, dosta brže se očitava, i ubrzano je loadanje stranica....
Sigurnost je povećana: imate opciju koja zabranjuje redirecte, pishing filter, automatsko un-escapeanje URL-a koji često služe za XSS napade (tako da točno vidite kuda URL vodi).... Provjeravanje stranice od mogučih napada....
Imate i novi look, bookmarks manager, history manager itd itd itd...
Sada je FF puno bliže Operi koja je uvijek bolje generirala HTML kod (po standardima), koja je oduvijek brža, koja oduvijek zauzima manje memorije......
Zato nemojte pljuvat kako nije ništa novog u FF 3-jci samo zato jer vam par addona ne radi.... zato jer je tek sada FF počeo pravo konkurirat Operi..... sada je tek malo slabiji, ali po mogućnostima i proširenjima superiorni....
pa polako ljudi, ako toliko volite Firefox pricekajte jos malo i prvo se prijavite na ovo:
Firefox 3 Download Day 2008