Eplati.com - pitanja i odgovori

poruka: 312
|
čitano: 224.109
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Eplati.com - pitanja i odgovori
hitnomije.info kaže...

Na tebi je odgovornost jer si ga ti uzeo. Nije ti ga on aktivirao na steamu nego ti.

Ajde onda ovak trebao bi čovijek uz svaku prodanu/podijeljenu igru poslati disclaimer u kojem bi pisalo nešto tipa "Ova igra/key može dovesti do ### posljedica, koristite na vlastitu odgovornost"

pero_HR
14 godina
neaktivan
hitnomije.info kaže...
Danny_HR kaže...
hitnomije.info kaže...

Na tebi je odgovornost jer si ga ti uzeo. Nije ti ga on aktivirao na steamu nego ti.

To je potpuna glupost.

Dakle ako dođeš u dućan i kupiš auto koji se na tehničkom pregledu pokaže neispravnim, ti si kriv? Ili je ipak kriv trgovac koji ti je prodao neispravan i nevaljali proizvod?

Jel on prodavao te klučeve ili ih je dijelio besplatno?

Apsolutno nebitno. On kao trgovac je odgovoran (s obzirom da ima prijavljeni legalni obrt) za legalnost i ispravnost robe. To da li je on dijeli ili prodaje je u cijeloj prici manje vazno.

Ja vjerujem da su covjeka mozda zaje{#}, ali je cinjenica da je ovim potezom riskirao accove 50 usera, accove u koje je mozda ulozeno i nekoliko tisuca kuna. Zato jer nije prekontrolirana ispravnost robe. Neprihvatljivo.

Vi veri veniversum vivus vici
17 godina
neaktivan
hitnomije.info kaže...

Potpuno nebitno.

Prodaje druge keyeve za koje ne zna porijeklo i nije spreman osobno garantirati da su ispravni.

Pitao sam ga hoće li mi garantirati za ispravnost Dead Islanda i hoće li osobno odgovarati ako mi se zbog te igre nešto desi s accountom. Nije htio. Mislim da to govori dovoljno.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 22:52 (Danny_HR).
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
hitnomije.info kaže...

Potpuno nebitno.

Prodaje druge keyeve za koje ne zna porijeklo i nije spreman osobno garantirati da su ispravni.

Pitao sam ga hoće li mi garantirati za ispravnost Dead Islanda i hoće li osobno odgovarati ako mi se zbog te igre nešto desi s accountom. Nije htio. Mislim da to govori dovoljno.

Bitno je za ono što je napadnut, a to je djeljenje Dirt 3 ključeva. Dobio si ga na poklon (govorim svima) i ti si ga sam aktivirao bez da si ga platio. Dakle tvoja je odgovornost.

http://eplati.com - pouzdana i jeftina trgovina cd ključevima
17 godina
neaktivan

NIJE!

Kako ne razumiješ. Njegova je odgovornost jer je on taj key poklonio. Dakle on je ugrozio korisnika svojim poklonom. Zašto bi prosječan pero sumnjao u nekoga tko legitimno posluje.

U najmanju ruku je iskoristio povjerenje korisnika.

Da se razumijemo, ja nemam ništa protiv Marka. Dapače, volio bih da mu posao cvjeta i definitivno bih volio da sam mogao kod njega kupiti Dead Island za tih 20€.

Međutim, nije mi prihvatljivo raditi novi account za igru jer si ne želim komplicirati život. Mene osobno ne zanima odakle je key i kojem je tržištu namijenjen, mene samo zanima da zbog toga nemam problema i zato sam tražio garanciju.

Obzirom da mi on to nije mogao ponuditi dao sam više love i bar sam siguran.

Da on posluje kako treba, da je sam siguran u svoje dobavljače i da smatra da su ključevi legalni i ispravni, on bi mi bez puno razmišljanja ponudio garanciju. Jer se tako posluje, a ne ovako kako se to radi sada.

Što se poklanjanja keyeva tiče, on je tu napravio nekoliko bitnih grešaka:

• lagao je, možda i slučajno ali to je nebitno, da keyevi nisu oni koji su "ukradeni" od AMD-a
  • nudio je te keyeve službeno, na stranici na putem koje posluje
  • nije upozorio korisnike na potencijalne probleme s ključem

To su jednostavno pogreške koje mogu upropastiti posao. Ja to govorim isključivo s dobrim namjerama, vjeruj mi. Nitko sretniji od mene da mogu kupiti nešto za manje novca, samo ne uz veliki rizik kao što je potencijalni gubitak Steam accounta ili nešto slično.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 22:52 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan

Covjek je napravio gresku s tim kljucevima i vjerojatno izgubio odreden broj kupaca, mene sigurno. Ja sam htjeo kupiti witcher 2 i dirt 3 me nimalo ne zanima ali kako sam dobio kljuc na mail pricekao sam s bilo kakvom narudbom da vidim sto ce biti (nisam ga aktivirao niti imao namjeru) sada kada su to ipak ispali leakani kljucavi nema sanse da kod njega kupim witchera jer ako je djelio kljuceve i tako se reklamirao ti kljucevi su trebali biti jednako dobro provjereni i legalni kao i oni koje kupim, barem ja tako smatram i zbog toga nema nista sto bi sada mogao napraviti pa da odlucim kupiti witchera kod njega iako je 35E jeftiniji. 

0 0 hvala 0
15 godina

Prakticki,jednim dijelom sam ja kriv za ono sto se dogodilo,ovi dirt 3 keyevi nemaju veze s ostatkom ponude niti sellerom,ovo dirt 3 je jednostavno bila prijevara (prevarili su njega,a on je bez tog znanja nazalost "zaribao" Vas)

eplati.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U posljednjih 12 sati neki kupci su primjetili problem sa plaćanjem preko paypal-a.

Sada je taj problem djelimično otklonjen. U toku dana ćemo problem riješiti u cijelosti.

Naime, na webshopu su cijene prikazane u €, u vrku stranice imate opciju za promjenu valute.

Tu opciju koristite samo za usporedbu cijena. Svaku narudžbu vas molim da odradite u € i platite paypalom u €.

Ukoliko odaberete plaćanje u kunama, ako neka igra košta npr. 10€ i kada prebacite u Kn to će biti cca 75 KN, ali

pri naplati sistem će valutu vratiti ponovno u € te će na računu biti 75€.

Iz ovog gore razloga vas molim da uplate preko paypal-a radite samo u € dok ne riješimo problem.

Unaprijed se zahvaljujemo!

0 0 hvala 0
13 godina

Budem sutra kupio kod njih Rage il CoD:Bo nadam se da neče bit nikakvih problema ipak bili su prvi "OnlineShop" kod kojih sam kupio igru (Prije sam uzimo samo BOX.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Bit će sve ok :) Nisam imao problema niti prije niti od kad je novo vodstvo na snazi. (Uzeo Bfbc2 i Dead Island).

http://steam-expo.com/
13 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Bit će sve ok :) Nisam imao problema niti prije niti od kad je novo vodstvo na snazi. (Uzeo Bfbc2 i Dead Island).

mozes sredit dead island za neke jeftine pare?

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57
13 godina
neaktivan
Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57
14 godina

Da, igra je namijenjena ruskom tržištu i zato je jeftinija. No to se da srediti. Postoje upute online (dat će ti eplati) za jednostanu aktiaciju. Poslije toga radi normalno. Ne postoji opasnost od bananja acc.a ako sve dobro napraviš.

16 godina

jel mogu oni to sredit na moj acc, ja dam podatke a oni mi naprave?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mar123 kaže...

jel mogu oni to sredit na moj acc, ja dam podatke a oni mi naprave?

Da,naravno, tako oni i rade.

16 godina
neaktivan

Budući da se počelo šuškati kako Battlefield 3 i Battlefield 3 Limited Edition neće biti Engleske verzije kako je najavljeno nego Ruske,
ovim putem želim skrenuti pozornost svim kupcima kako ova informacija još uvijek nije 100% potvrđena.

Koja će točno verzija biti dostupna znat će se na dan izlaska igre na američkom tržištu (25.10.2011)
Ukoliko se bude radilo o Ruskoj verziji, oni kupci koji budu htjeli, imat će dva dana za povući novce.
Također želimo napomenuti kako ćemo svakog kupca kontaktirati o tome želi li povući novce ili želi da mu isporučimo key.

Unaprijed se zahvaljujemo na razumjevanju i ispričavamo se zbog ove situacije!

Sva dodatna pitanja možete uputiti na naš e-mail uplate.eplati@gmail.com

EDIT: Zaboravio sam napomenuti da će oni koji to budu htjeli, ukoliko se bude radilo o ruskim keyevima, moći prebaciti igru na Engl. jezik na način kao što se to radilo sa MW2 i Black Opsom

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 17:35 (marko227).

2 0 hvala 2
14 godina

Hvala na informaciji. Dakle čekamo :)

0 0 hvala 0
17 godina

Da, čekamo.

I puno hvala za info.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cijenjeni korisnici i kupci, prema posljednjoj informaciji koju smo dobili, situacija sa Battlefield 3 ključevima je sljedeća:
Naime, ključevi za igru su "Ruski" ali ih je moguće aktivirati normalnim putem iz bilo kojeg dijela svijeta, dakle, ključevi su "Region free".

Što se tiče jezika, svi kupci će na mail zajedno sa svojim primjerkom ključa dobiti i Language Changer, exe fajl sa kojim na vrlo jednostavan
način mogu promjeniti jezik iz Ruskog u Engleski. Isto ovo se može obaviti i ručno, a za sve to dobit ćete tutorial na mail zajedno sa vašim ključem.

Sva dodatna pitanja možete uputiti na naš e-mail uplate.eplati@gmail.com

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Aj da pitam posto mi je malo nezgodno surfat na ovoj kanti od mobitela.

Cijena za bf3 i bf3le? Kolke su realne sanse da se ima problema sa tim ruskim kljucevima?
The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
neaktivan

Iskreno, nisam razumio što si htio pitati. Je li te zanima cijena ili jezik?

Cijena je na webu, što se tiče jezika sve piše u postu iznad, i ne očekujemo neke veće probleme sa tim.

17 godina
Sale_ds kaže...
Aj da pitam posto mi je malo nezgodno surfat na ovoj kanti od mobitela.

Cijena za bf3 i bf3le? Kolke su realne sanse da se ima problema sa tim ruskim kljucevima?

BF3 18,72€

BF3 LE 30,75€

Prije je bilo jeftinije. Ali tako je i kod ostalih dobavljača key-eva.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
16 godina
neaktivan

Bilo je jeftinije dok se nije pojavila "druga" LE verzija.

U mojoj ponudi LE uključuje:

• Back to Karkand Expansion Pack (access to original battlefield 2 maps)
  • Physical Warfare Pack with early weapons
  • Skins pack
  • Dogtag Token Pack

Dok se može naći LE koji uključuje samo zadnje 3 stavke, dakle bez Back to Karkand mapa.

Cijena je kod dobavljača različita pa sam morao korigirati svoju cijenu.

16 godina
neaktivan

Nije šala, stigao je ENGLESKI key za Call of Duty: Modern Warfare 3...

Nakon višednevnih pregovora oko cijene, sa zadovoljstvom možemo reći kako smo uspjeli dogovoriti ograničenu količinu ključeva za MW3.

Za sada smo ograničeni na količinu od 20 ključeva, pa svi koji žele neka požure sa predbilježbom za svoj key.

Još jednom ponavljamo, radi se o ENGLESKOJ verziji igre.

Za aktivaciju nije potreban ruski IP niti je potrebno patchirati fajlove kako bi igra bila na Engleskom jeziku.

Budite prvi, uštedite i naručite svoju Englesku verziju igre za samo 299,00 KN 

Količine ograničene, požurite!!! 

Call of Duty: Modern Warfare 3 - 299,00 KN

2 0 hvala 1
16 godina

malo je to skupo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne moraš kupiti.

Ali budi siguran da ćeš za jeftiniju lovu koju nude slični webshopovi dobit rusku verziju pod englesku.

1 0 hvala 0
16 godina

ko je reko da necu kupit? samo kazem da je skupo kad pogledamo kolko ostale igre kod tebe kostaju, a uspoređivajuci ih kvalitetom vecina je bolja od mw3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ima li šanse da će te smanjiti cijenu Batman: Arkham Citya jer bih uz njega želio kupiti i Battlefield 3?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš PP

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice