eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.403.952
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: eBay - pitanja i odgovori
Ja sam odavdje kupio:
http://myworld.ebay.co.uk/501levisboutique/

Čovjek ima 100% feedback i mislim da je više nego pouzdan.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
protjeran
eBay - pitanja i odgovori
Slobodno ostavi link super prodavaca kod kojeg se moze kupiti tv kartica,mis...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Danny daj reci kolko treba igrici koja se naruci sa Game.co.uk da dodje.Mislim preordat Black Ops ali neznam da li ce doci na tocan datum izlaska (kakva iskustva imas ti sa preorderima)?

a,b,c,d,e,f,g gummy bears are chasing me one is red,one is blue,one is peeing on my shoe now im running for my life cuz the red one has a knife!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisam Danny, ali igra ti može stići bilo kada od 1 dan prije datuma izlaska pa do 2 tjedna nakon izlaska :0)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
protjeran
Elles D. kaže...

Nisam Danny, ali igra ti može stići bilo kada od 1 dan prije datuma izlaska pa do 2 tjedna nakon izlaska :0)

wow sta takava razmak moze biti!Hmm sad neznam da li da narucujem key ili boxed verziju (cak je boxed verzija jeftinija)!

a,b,c,d,e,f,g gummy bears are chasing me one is red,one is blue,one is peeing on my shoe now im running for my life cuz the red one has a knife!
17 godina

Sve ovisi o pošti. Game šalje 2-3 dana prije izlaska, a kada će to stvarno doći do tebe netko ne zna.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
15 godina
neaktivan

ej nesto sam supao oko onog paypal codea i nekoliko puta sam ukuco i disableali su mi karticu sa paypala sta sad trebam uradit (ako moze detaljno)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

iko? :\ zuri mi se 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pa normalno kad si kucao pogrešni kod... jel to toliko teško otići u banku po ispravni...

Glavno kontaktiraj support sad ces morati hrpu dokumenata slati...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
pa normalno kad si kucao pogrešni kod... jel to toliko teško otići u banku po ispravni...

Glavno kontaktiraj support sad ces morati hrpu dokumenata slati...

za kolko ce mi to moc bit sredjeno i jeli to neki komplikovan proces ? :S

17 godina
neaktivan
Mislim da ces se nacekati... iskreno toliko zabrljati... pa mislim da to samo mogu oni posebno nadareni...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan

Ne može ti nitko reći koliko će trajati. Kontaktiraj support i oni će ti pomoći da riješiš.

Mom se prijatelju to desilo, pa smo kontaktirali support i oni su maknuli karticu sa blok liste i rekli da ju samo ponovno povežemo.

Kada kontaktiraš napiši koji si ti kod upisivao i obavezno napiši koji je pravi kod tako da oni odmah vide da je ta kartica tvoja.

Nakon što karticu ponovno povežeš, naravno nakon što ti oni to omoguće, ponovno ćeš dobiti taj kod i njega ćeš morati ukucati.

Identičan sam problem prijatelju riješio sa 2 emaila u par sati, ali nije uvijek isto.

BTW ovo nije tema o PayPalu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 13:37 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
RE: Kupnja preko ebay-a

imam pitanje, naručio sam iphone4, međutim prodavač mi je transkaciju prekinio (cancle) jer nisam pročitao da po toj cijeni kojoj prdoaje moram uzet 2 iphonea. sad mene zanima kad će se meni vrati pare na pay pal? hoće automatski il?

17 godina
neaktivan
Sve automatski, da.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Sve automatski, da.

nakon koliko?

15 godina
ataM kaže...
Danny_HR kaže...
Sve automatski, da.

nakon koliko?

Ovisi od slučaja do slučaja, ja sam imao slučajheva i za 2 dana, ali i za 30ak dana kao najdužu iznimku, većinom u prosjeku 5-15 dana

16 godina
neaktivan

a joj, a dobro glavno da se vrati Namigiva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
AFK kaže...

Pa to je kabel...još nisam doživio da je nekome kabel došao naispravan, tako da mislim da se ne moraš brinuti i da će sve biti ok.

Ali i da se išta dogodi...uvijek imaš opciju da ti vrate lovu, tak oda nema straha.

16 godina
neaktivan

vise platis postarinu nego stvar =)

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan

Stigle mi danas Levisice. Morao sam po njih u carinarnicu ali nisam morao platiti ni PDV ni carinu. Samo sam ih tamo trebao pokupiti. :) Još su i jako brzo stigle s obzirom da su iz Kalifornije poslane 22.10.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za koliiko od prilike stigne stvar iz hong konga

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Oko 20-25 dana.

0 0 hvala 1
17 godina
Danny_HR kaže...

Stigle mi danas Levisice. Morao sam po njih u carinarnicu ali nisam morao platiti ni PDV ni carinu. Samo sam ih tamo trebao pokupiti. :) Još su i jako brzo stigle s obzirom da su iz Kalifornije poslane 22.10.

Odlicno Danny! I ja onda jedne narucujem uskoro. Ako prodjem kao i ti to je duplo jeftinije nego kod nas! 

15 godina
protjeran

Kolko vama traje transakcija od REFUNDA prodavaca do kad se iznos vidi na kartici?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je trebalo 3 dana da legne na racun 

15 godina

Evo, baš jučer naručio patike. Čisto me zanima dal će mi carinit. Prijatelj dosad naručio 3-4 puta (patike) i nikad carinilo. Dok mi je, primjerice, od strica prijateljica naručila, njoj je carinilo. Uvjeren sam da neće. Al eto, čisto me zanima šta će bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zabranjeniples kaže...

Evo, baš jučer naručio patike. Čisto me zanima dal će mi carinit. Prijatelj dosad naručio 3-4 puta (patike) i nikad carinilo. Dok mi je, primjerice, od strica prijateljica naručila, njoj je carinilo. Uvjeren sam da neće. Al eto, čisto me zanima šta će bit.

I nas... javi kad dodju... Jer ni mi neznamo. Ko ni ti. Hvala

Biljezim se sa stovanjem...
15 godina
neaktivan

Meni su u Osijeku carinili i patike i bateriju za laptop za koju sam mislio da se ne carini

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako je preko 160kn uvjek ima sanse da se carini to jest na elektroniku bi trebao samo PDV platit!

My Life Is A Very Serious Game...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice