http://myworld.ebay.co.uk/501levisboutique/
Čovjek ima 100% feedback i mislim da je više nego pouzdan.
Danny daj reci kolko treba igrici koja se naruci sa Game.co.uk da dodje.Mislim preordat Black Ops ali neznam da li ce doci na tocan datum izlaska (kakva iskustva imas ti sa preorderima)?
Nisam Danny, ali igra ti može stići bilo kada od 1 dan prije datuma izlaska pa do 2 tjedna nakon izlaska :0)
Nisam Danny, ali igra ti može stići bilo kada od 1 dan prije datuma izlaska pa do 2 tjedna nakon izlaska :0)
wow sta takava razmak moze biti!Hmm sad neznam da li da narucujem key ili boxed verziju (cak je boxed verzija jeftinija)!
Sve ovisi o pošti. Game šalje 2-3 dana prije izlaska, a kada će to stvarno doći do tebe netko ne zna.
ej nesto sam supao oko onog paypal codea i nekoliko puta sam ukuco i disableali su mi karticu sa paypala sta sad trebam uradit (ako moze detaljno)
iko? :\ zuri mi se
za kolko ce mi to moc bit sredjeno i jeli to neki komplikovan proces ? :S
Ne može ti nitko reći koliko će trajati. Kontaktiraj support i oni će ti pomoći da riješiš.
Mom se prijatelju to desilo, pa smo kontaktirali support i oni su maknuli karticu sa blok liste i rekli da ju samo ponovno povežemo.
Kada kontaktiraš napiši koji si ti kod upisivao i obavezno napiši koji je pravi kod tako da oni odmah vide da je ta kartica tvoja.
Nakon što karticu ponovno povežeš, naravno nakon što ti oni to omoguće, ponovno ćeš dobiti taj kod i njega ćeš morati ukucati.
Identičan sam problem prijatelju riješio sa 2 emaila u par sati, ali nije uvijek isto.
BTW ovo nije tema o PayPalu.
imam pitanje, naručio sam iphone4, međutim prodavač mi je transkaciju prekinio (cancle) jer nisam pročitao da po toj cijeni kojoj prdoaje moram uzet 2 iphonea. sad mene zanima kad će se meni vrati pare na pay pal? hoće automatski il?
nakon koliko?
nakon koliko?
Ovisi od slučaja do slučaja, ja sam imao slučajheva i za 2 dana, ali i za 30ak dana kao najdužu iznimku, većinom u prosjeku 5-15 dana
a joj, a dobro glavno da se vrati
Sad sam naručio s ebay-a http://cgi.ebay.com/New-High-Definition-HDTV-AV-HD-VGA-Cable-Xbox-360-/220675136534?pt=Video_Games_Accessories&hash=item3361435c16#shId
nadam se da če mi doći ispravno jer je feedback 99%
Sad sam naručio s ebay-a http://cgi.ebay.com/New-High-Definition-HDTV-AV-HD-VGA-Cable-Xbox-360-/220675136534?pt=Video_Games_Accessories&hash=item3361435c16#shId
nadam se da če mi doći ispravno jer je feedback 99%
Pa to je kabel...još nisam doživio da je nekome kabel došao naispravan, tako da mislim da se ne moraš brinuti i da će sve biti ok.
Ali i da se išta dogodi...uvijek imaš opciju da ti vrate lovu, tak oda nema straha.
vise platis postarinu nego stvar =)
Stigle mi danas Levisice. Morao sam po njih u carinarnicu ali nisam morao platiti ni PDV ni carinu. Samo sam ih tamo trebao pokupiti. :) Još su i jako brzo stigle s obzirom da su iz Kalifornije poslane 22.10.
Za koliiko od prilike stigne stvar iz hong konga
Stigle mi danas Levisice. Morao sam po njih u carinarnicu ali nisam morao platiti ni PDV ni carinu. Samo sam ih tamo trebao pokupiti. :) Još su i jako brzo stigle s obzirom da su iz Kalifornije poslane 22.10.
Odlicno Danny! I ja onda jedne narucujem uskoro. Ako prodjem kao i ti to je duplo jeftinije nego kod nas!
Kolko vama traje transakcija od REFUNDA prodavaca do kad se iznos vidi na kartici?
Meni je trebalo 3 dana da legne na racun
Evo, baš jučer naručio patike. Čisto me zanima dal će mi carinit. Prijatelj dosad naručio 3-4 puta (patike) i nikad carinilo. Dok mi je, primjerice, od strica prijateljica naručila, njoj je carinilo. Uvjeren sam da neće. Al eto, čisto me zanima šta će bit.
Evo, baš jučer naručio patike. Čisto me zanima dal će mi carinit. Prijatelj dosad naručio 3-4 puta (patike) i nikad carinilo. Dok mi je, primjerice, od strica prijateljica naručila, njoj je carinilo. Uvjeren sam da neće. Al eto, čisto me zanima šta će bit.
I nas... javi kad dodju... Jer ni mi neznamo. Ko ni ti. Hvala
Meni su u Osijeku carinili i patike i bateriju za laptop za koju sam mislio da se ne carini
Ako je preko 160kn uvjek ima sanse da se carini to jest na elektroniku bi trebao samo PDV platit!