pozz svima kao sto tema kaze dizaj za web sajt imam uradio sam ovo znaci sto sam znao mozete pogledati na www.djcvrk.tk i sad mi treba ko zna da se razumije u izradu dizajna milsim na skinove,slike text itd...pa d ami uradi to ja bi mu dao e mail i pass od admina ........
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam jesam li to samo ja, ali stvarno imam problema sa razumjevanjem ove poruke...
Neznam jesam li to samo ja, ali stvarno imam problema sa razumjevanjem ove poruke...
Probaj s Google Translateom!
pozz svima kao sto tema kaze dizaj za web sajt imam uradio sam ovo znaci sto sam znao mozete pogledati na www.djcvrk.tk i sad mi treba ko zna da se razumije u izradu dizajna milsim na skinove,slike text itd...pa d ami uradi to ja bi mu dao e mail i pass od admina ........
Kolega mi se bavi tim dizajnovima , pa ako bude htio napraviti javim ti.
Samo cudno mi je ovo .tk na kraju, hoce li ti ukinuti web stranicu nakon nekog vremena?
Samo cudno mi je ovo .tk na kraju, hoce li ti ukinuti web stranicu nakon nekog vremena?
ne, nego je to redirekcija od neke free hosting usluge (vjerojatno) pa si ovim načinom skraćuje url
znači, ne znaš ništa i trebaš nekoga da ti složi cijeli web...
koliko plačaš?
nisi jedini...
napravio blog i želi da mu ga srede ...
Pardon web site..
Teško da će ti to itko napraviti besplatno,ali sretno.Posao ipak zahtijeva određenu količinu vremena i znanja.
mislim da ti je najbolje angazirati nekoga tko je strucan u tome jer ovako ne vjerujem da ce ti to netko napraviti. web stranica nije nesto na cemu se stedi ako si ozbiljan u tome i ako ti je do toga stalo.
Mislim da je tebi najbolje da pogledaš iz koje je godine originalni post.