Dizajn za web sajt

poruka: 11
|
čitano: 2.348
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dizajn za web sajt

pozz svima kao sto tema kaze dizaj za web sajt imam uradio sam ovo znaci sto sam znao mozete pogledati na www.djcvrk.tk i sad mi treba ko zna da se razumije u izradu dizajna milsim na skinove,slike  text itd...pa d ami uradi to ja bi mu dao e mail i pass od admina ........

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Dizajn za web sajt

Neznam jesam li to samo ja, ali stvarno imam problema sa razumjevanjem ove poruke...

15 godina
NickVercetti kaže...

Neznam jesam li to samo ja, ali stvarno imam problema sa razumjevanjem ove poruke...

Probaj s Google Translateom! Osmijeh 

15 godina
neaktivan
cvrk kaže...

pozz svima kao sto tema kaze dizaj za web sajt imam uradio sam ovo znaci sto sam znao mozete pogledati na www.djcvrk.tk i sad mi treba ko zna da se razumije u izradu dizajna milsim na skinove,slike  text itd...pa d ami uradi to ja bi mu dao e mail i pass od admina ........

Kolega mi se bavi tim dizajnovima , pa ako bude  htio napraviti javim ti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 15:24 (scenesports).
15 godina
neaktivan
Dizajn za web sajt

Samo cudno mi je ovo .tk na kraju, hoce li ti ukinuti web stranicu nakon nekog vremena?

0 0 hvala 0
17 godina
scenesports kaže...

Samo cudno mi je ovo .tk na kraju, hoce li ti ukinuti web stranicu nakon nekog vremena?

ne, nego je to redirekcija od neke free hosting usluge (vjerojatno) pa si ovim načinom skraćuje url

17 godina
cvrk kaže...

znači, ne znaš ništa i trebaš nekoga da ti složi cijeli web...

koliko plačaš?

NickVercetti kaže...

nisi jedini...

15 godina
neaktivan
Dizajn za web sajt

napravio blog i želi da mu ga srede ...

Pardon web site..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dizajn za web sajt

Teško da će ti to itko napraviti besplatno,ali sretno.Posao ipak zahtijeva određenu količinu vremena i znanja.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 17:08 (dncrmt).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Dizajn za web sajt

mislim da ti je najbolje angazirati nekoga tko je strucan u tome jer ovako ne vjerujem da ce ti to netko napraviti. web stranica nije nesto na cemu se stedi ako si ozbiljan u tome i ako ti je do toga stalo. 

16 godina
Re: Dizajn za web sajt

Mislim da je tebi najbolje da pogledaš iz koje je godine originalni post. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice