Anonymous najavio napad na Facebook

poruka: 43
|
čitano: 7.569
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Slobodno neka napadnu. Totalno mi svjedno. Imam acc ali ga gotovo ni ne koristim.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Jedino što mi pada na pamet kad vidim ovakav naslov jest - {#}

Nekoliko razloga:

• A: nemaju oni znanja za to, a i facebook je jaaako dobro kodiran, a i serveri su vrhunski
  • B: dDoS će biti smješan kao kad su amazon htjeli ddos-at, a ovi ništa drugo nisu mogli nego smijati im se

Uostalom NCCIC ih je proglasio script kiddie-ima. Što je donekle i istina.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 19:17 (Bypass).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Anonymous najavio napad na Facebook
Phnemonen kaže...

Anonymouse nemoze srusit facebook stranicu iz 2 razloga.1 razlog je to sto oni koriste DDOS napad na web stranice koje pokasavaju srusiti ,naime ddos funkcijonira na na temelju velikog uploada na tu stranicu od strane mnoštva kompjutera kontroliranih ddos bot-om koji uzrokuju krah stranice zbog prevelikog upolada.Facebook je dizajniran tako da moze primiti jako veliku kolicinu uploada jer se na njemu nalaze videa,chatovi i raznoraze 3.14zdarije pa ga je tom metodom nemoguce srusit.2 razlog zasto ga nemogu srusit je taj sto je fejsbook trenutno patchiran te nepostoji nijedna metoda kojom se moze hakirat bilo koji account a kamoli cijela stranica osim phising metode kojom se moze hakirat neciji account ako je taj korisnik nepazljiv.

1. vjerujem da oni imaju ogromnu botnet mrežu a i da nemaju facebook se i tako sam polako guši u MySql-u pa vjerujem da i to mogu iskoristit na neki način

2. ako ja i ti neznamo metodu nemora znacit da ona ne postoji :) mislim da ce se oni snaci nekako ipak to nisu amateri

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 19:51 (luka.miskovic).
14 godina

Njima nije dosadno vidim.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim da bi se facebook mogao zaštititi dok oni ne napadnu,ili će mark počupat kablove iz struje na taj dan xD

kinder milch schokolade

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Anonymous najavio napad na Facebook
Phnemonen kaže...
311008 kaže...

Na te tvoje razloge necu komentirat nisam kompetentan samo cu rec :Cut ce se {#}

A ko vam kaze da nece biti nagodbe izmedju Anonymouse i FB?Fb da poprilicnu svoticu i tako svakog u mjesecu, ovi ne diraju fb zaradzuje osigurava premoc u drustvenim mrezama i tako dok google ne otvori svoju drustvenu mrezu i onda ponudi vise para da se provali u FB.Tipovi koji provaljuju NATO, sumnjam da im je tako tesko provalit u FB koji je rupetina za NATO.

Nemoj ti mene shvatit kao da ja branim fb...ja bih volio da ga sruse

Iskren da budem i volio bi i ne bi volio.Volio bi da ga sruse radi ovih zaludzenika i narcisoida koji su se nakupili na FB.Ja nisam jedan od onih kao ja sam ruzan a drugima zavidim na ljepoti.Posjedujem FB, imam 1 sliku i ta slika cak nije privatna nego neka cisto da imam sliku, kontaktiram sa onim ko mi treba trenutacno i to je sve.Jednostavno radi dijece od 5 godina koja su zaludzena i blesavih roditelja koji im dopustaju FB.Druga stvar, Fb kao zamisljena drustvena mreza onako kako je koncept nije nista lose, dapace cak imate milion vrsta drustvenih mreza pa na neki nacini BOL je drustvena mreza, pisemo godine, ime prezime, mozemo stavit svoju sliku i mozemo komunicirat sve je to neka vrsta drustvene mreze, samo sto je ovo drustvena mreza sa pretenzijom na zadatu temu -Informaticki i tehnoloski sektor.E sad da ne duzim.Kako sam rekao, ko su ti Anonymouse?Izvinte ali to su za mene krimilanci, necu da branim FB, i oni su mutni ko rijeka u jesen, ali ipak to je neko se da prostite je****vo da bi to sve napravio i sad par pametnologa koji hoce pokazat da znaju nesta sad ce da sruse, nije mi ni to bas ok.Ali prije svega FB ne bi bio FB da nije clanova, nikog od nas FB nije natjerao da ostavljamo licne podatke cak ni pravo ime i prezime, niti bilo koje brojeve niti kontakt informacije sem maila.Prema tome svu krivicu za to sto mozda FB prodaje licne podatke drugim tvrtkama snose clanovi, jer ako ja ne stavim tamo svoje ime i prezime on moze prodat Micky Mause.Prema tome sve sto nam ne odgovara na FB krivi smo mi, sto nam je uobicajeni sastanak sa curom se sveo na to ''E vidimo se na fejsu'' .A sto se tice rusenja, to da FB zaradzuje to je opste poznato, i bez tog da nam Anonymaous kazu, sve do jedne igre na FB posjeduju ''vip'' mogucnosti da se kupi, stoga naravno to vi ne bi zaradili kada bi mogli, a k tome niko da se ne buni, jer kome se nesto ne svidja to ne koristi cista prica.
A danas je sve moguce provalit, racunalne sisteme je napravio covjek i samo ih on zna srusit, prema tome sve je moguce srokat samo ako imate mozga i dovoljno ste blesavi da uzivate blejeci u racunalo dok dobre pi*** de prolaze ispred vaseg prozora.Sta god nam Anonymaous kaze nece biti nista novo sto vec je poznato.

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
16 godina

svaka in čast

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ako nam se uskoro sruši forum onda znamo da je Mato među njima :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ma stoga neće biti ništa koliko mi se čini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da će to za neke ovisnike kao što sam bio ja biti smak svijeta {#}

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace

1 0 hvala 0
16 godina

Skupili se geekovi koji nemaju pametnijeg posla nego za*ebavat sve oko sebe.

Uostalom da su stvarno htjeli išta napravit sumnjam da bi to najavljivali jer će ovako zaštita postati samo još veća.

Ima nekih siteova koje stvarno treba s*ebat, ali ne mislim da je Facebook jedan od njih.

Kurabe su si same krive šta svaki dan uploadaju stotinjak fotki guzica, sisa, pi*ki, ku*ca i tako "narušavaju" svoju privatnost.

A ovo o ustupu informacija vladinim agencijama, facebook nije jedini način na koji mogu doći do nečijih informacija,

postoji mali milijun načina.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

"Remember, remember, the Fifth of November"   Coincidence? I think not.

I tried playing real life. The graphics were alright, the gameplay was shit.
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Evo danas gledam po nekim stranicama na internetu o tom napadu,i registriram se ja pod lažnim imenom i uđem tamo u neku grupu,kad tamo,svi su za napad,a toliki ovisnici bože sačuvaj,kažu kako su najaktivniji al svejedno im je.No,ja samo gledam taj fejs,pišu gluposti,ali ja niti jednom u životu otkako je fejsa nisam čuo da Mark osniva neku humanitarnu udrugu,on fino zarađuje,kupuje p1zdarije i ostala sranja umjesto da odvoji barem četvrtinu novca tog godišnjeg iznosa plaće i da donira siromašnima tamo u africi.NE,on kupuje samo nekakva sranja kako bi poboljšao tu glupost.Eto,zato je svjet pao u krizu,onom kome netrebaju toliki novci ima na bacanje,a onom kome treba bio bi zadovoljan i da ima za kruh.

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace

3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice