Zašto nema Pokemon MMORPG-a?

poruka: 23
|
čitano: 3.959
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pa zar nebi bilo zabavno igrati pokemone u 3D-u, u ogromnom svijetu, sa modernom grafikom i sa tisucama drugih ljudi?

Mozda zvuci djetinjasto ali tko ovdje moze iskreno reci da takvu igru nebi bar probao? Nostalgija ftw

Cudno mi je kako Nintendo nema nista u planu za ogromno mmorpg trziste i to sa naslovom koji, po meni, ima ogroman komercijalni potencijal... igra kao da zove da se od nje napravi neki odlican MMORPG.

16 1 hvala 0
17 godina

Razlog je jednostavan, Nintendo pravi samo igre za svoje uređaje/konzole.

I ja bih volio jedan PoKeMoN MMORPG i još da je besplatan...

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na "HVALA" kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Zašto nema Pokemon MMORPG-a?
Ma da, al nije mi jasno kako nemaju nos za posao koji stvarno, ali stvarno moze donjeti masu love... Pa nek prodaju nekom prava iskljucivo za proizvodnju MMORPG-a.
15 godina
neaktivan
NickVercetti kaže...
Ma da, al nije mi jasno kako nemaju nos za posao koji stvarno, ali stvarno moze donjeti masu love... Pa nek prodaju nekom prava iskljucivo za proizvodnju MMORPG-a.

Pa zašto to nas pitaš? Ne znamo mi, kontaktiraj njih pa ih pitaj Neodlučan

Don't panic, im Bosnian!!
17 godina

Hm, nisam nikad o tome razmišljao ali mislim da bi jako puno fanova igralo to. Sjećam se da sam pičio na kompu one pokemone s Gameboy-a i super mi j bilo :D

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
NickVercetti kaže...

Pa zašto to nas pitaš? Ne znamo mi, kontaktiraj njih pa ih pitaj Neodlučan

Ispricavam se.

15 godina

bilo bi zanimljivo ali ništa od toga,,, stupid nintendo :(

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

stvarno bi bilo zabavno al kad bi oni to htjeli napravit :D pa to bi svi igrali :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ee da to bude ovako

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 21:22 (codec).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

kada malo bolje razmislim, pa ovo bi stvarno bio hit

plaćao bi i mjesečnu pretplato kada bi napravili (naravno ako bi ispalo dobro)

uf, malo me nostalgija sada udarila :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 22:09 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

kada malo bolje razmislim, pa ovo bi stvarno bio hit

plaćao bi i mjesečnu pretplato kada bi napravili (naravno ako bi ispalo dobro)

uf, malo me nostalgija sada udarila :)

jelda?? :)

kad se sjetim crtica dok sam bio klinac i onda jos one emulirane igrice sa gameboy-a  pokemon red i blue itd....  ako je ono bilo zarazno kakva bi tek bila prava igra sa... pravom grafikom i tisucama drugih igraca bila.

15 godina
neaktivan
15 godina

to je browser igra

zamisli 3d grafiku sa svakakim điđamiđama, puno rpg elemenata, razne questove etc...

17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Sjećam se da sam pičio na kompu one pokemone s Gameboy-a i super mi j bilo :D

Da, da na Gameboy Color emulatoru - bili su to Pokemon Red ili Blue edition ako se ne varam u mom slućaju..

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

to je browser igra

zamisli 3d grafiku sa svakakim điđamiđama, puno rpg elemenata, razne questove etc...

e, to. Svijet je vec napravljen, price i materijala ima za 10ak expanzija... samo treba poceti....

17 godina

Na emulatoru? lol

Ja sam nabavio Game Boy Color i Pokemon Blue kad su bile nove. A bratić isto GBC no Pokemon Rot (Red verzija na njemačkom jeziku).

Kasnije smo nabavili ja Pokemon Silber on Pokemon Gold (obje njemački) te Game Boy Color Link Cable.

No tek sam nedavno nabavio Mewa i tako skupio svih 250 u srebrnoj dok sam prije imao najviše 249.

U plavoj sam imao najviše 150, sad prelazim opet (igram na WCu ponekad lol) i bit će 151. Dakle obje diplome imam, i iz Plave i iz Srebrne.

No priznam, ostale sam igrao na emulatoru (one novije jer nemam GBA kao ni N64). No priznam samo prvih 252 Pokemona. Ostalo je sve žvaka.

Da napomenem i oko 1500 pokemon TCG karata što skupljamo i igramo bratić, ja i jedan moj prijatelj.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na "HVALA" kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hehe, imamo pravog fana ovdje :)

Nisam ni priblizno toliko igrao pokemone, ali definitivno me vuce nostalgija....

17 godina
neaktivan
NickVercetti kaže...
Ma da, al nije mi jasno kako nemaju nos za posao koji stvarno, ali stvarno moze donjeti masu love...

Govoriš li to o tvrtci koja je upravo napunila 121 godinu i starija nekoliko puta od prve videoigre i koja gotovo nikada nije poslovala s gubitkom, a još drže nekoliko najpoznatijih i najprodavanijih franšizi svih vremena?

Stvarno nemaju nos za posao...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
NickVercetti kaže...
Ma da, al nije mi jasno kako nemaju nos za posao koji stvarno, ali stvarno moze donjeti masu love...

Govoriš li to o tvrtci koja je upravo napunila 121 godinu i starija nekoliko puta od prve videoigre i koja gotovo nikada nije poslovala s gubitkom, a još drže nekoliko najpoznatijih i najprodavanijih franšizi svih vremena?

sve to stoji, ali to sto su stari 121 godinu i nikad nisu poslovali s gubitkom ne znaci da nebi zaradili masu love izradom ovog MMORPG-a, ili da mozda ne vide rudnik zlata tu...

17 godina
neaktivan
NickVercetti kaže...
Paolo2612 kaže...
NickVercetti kaže...

sve to stoji, ali to sto su stari 121 godinu i nikad nisu poslovali s gubitkom ne znaci da nebi zaradili masu love izradom ovog MMORPG-a, ili da mozda ne vide rudnik zlata tu...

Oni se drže svojih principa:

http://www.whattheyplay.com/features/meeting-the-creators-of-pokemon-platinum/

Ovdje ti lijepo objašnjeno zašto nemaju u planu pokemon MMO

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
NickVercetti kaže...
Paolo2612 kaže...
NickVercetti kaže...

Oni se drže svojih principa:

http://www.whattheyplay.com/features/meeting-the-creators-of-pokemon-platinum/

Ovdje ti lijepo objašnjeno zašto nemaju u planu pokemon MMO

Hvala na clanku, poprilicno je dobar i dost stvari mi je jasnije...

Iako, svejedno mislim da je samo pitanje vremena.... u nekoj ne-tako-dalekoj buducnosti...

15 godina
neaktivan

Vrlo dobro pitanje :)

Nažalost nitendo ne pravi ni za običan PC a kamoli mmorpg . stvarno šteta , kladim se da im popularnost i prodaja pada jer su sve - na game- boyu

0 1 hvala 0
17 godina
Omnyus kaže...

Vrlo dobro pitanje :)

Nažalost nitendo ne pravi ni za običan PC a kamoli mmorpg . stvarno šteta , kladim se da im popularnost i prodaja pada jer su sve - na game- boyu

HAHAHA nemam kaj drugo rec

http://www.bug.hr/master/vijesti/dva-milijuna-dva-dana/103932.aspx

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice